Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

לאחר ירידת הדולר והנפילה הרבה שלא הייתה יותר מעשור וכיום עומדת בשפל על כ4.029 שקלים.

מעניין אותי לדעת האם ירידת הדולר יכולה להשפיע משמעותית על ייבוא רכב מחו"ל ולהוזיל אותה או שזה יוזיל רק על שווי ברכישת הרכב?

*(אין צורך לומר "בצע חיפוש" וכו' אם כי עברתי בכל אופן על מנועי החיפוש ולא נמצאה התשובה לגבי הדולר ושאר הירקות)

"With great power comes great responsibility"

למכירה המערכת של האוטו: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=186935

פורסם

היות והעלויות של יבוא רכב מארה"ב הן רובן ככולן דולריות (קנית רכב, משלוח, מכס שנגזר מהשווי הדולרי של שני הקודמים), אפשר לומר שהעלות תרד בשיעור הקרוב לשיעור ירידת הדולר.

השאלה אם זה משתלם היא שיקול אישי שלך. אפשר לחסוך המון כסף בייבוא פורשה וייפר חדשה, אבל אני מניח שבמקרה כזה היא יקרה מדי מלכתחילה, וגם הירידה בדולר לא משנה את המצב.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני יגיד לך לרוץ ומהר כי לך תדע אם מחר יעלה שוב הדולר. אבל עכשיו השאלה היא האם יש לך כסף בשביל הייבוא?

*כדי שתעבור על כל סיפורי הייבוא של מכוניות אספנות! כדי שתדע את הסכומים בכלליות.

נמרוד...

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

וזה כי ?

הדולר ירד בכמה ? חצי שקל מקס' ? כמה זה יוצא ממחיר ממוצע של רכב ?

אם הדולר היה 4.5 ש"ח ומחיר רכב היה 40000$ משמע מחירו בשקלים ( ללא התייחסות כרגע ליבוא ולמיסים ) - 180 אלף ש"ח .

הדולר כרגע בסביבות 4 ש"ח , נאמר ומחיר הרכב 40000$ , משמע מחירו בשקלים 160 אלף ש"ח .

אם אתה קונה רכב , 20K ש"ח האלו זה לא מה שיגרמו לך ליבא , זה אולי מושך ונותן עוד סיבה לייבא , אבל לא כסיבה מרכזית לדעתי .

פורסם

זאת דווקא סיבה טובה לייבא

בהתחשב בכך שרכב שנקנה ב-40,000 שווה כיד ראשונה בלוי יצחק כבר 5 אחוז פחות, ומכאן מתחיל המו"מ מול הקונה שיוריד עוד קצת, אזי יוצא שמוכר כעבור שנתיים יפסיד עוד יותר

הקונה ביבוא אישי כבר חסך לעצמו את ירידת ערך המכונית כתוצאה מלוי יצחק ולמעשה אף הרוויח.

אגב, בשנת 2000 קניתי רכב בדרך קצת דומה, וכעבור יותר משנתיים הרכב נמכר בדיוק באותו מחיר שקניתי. (לא היו שינויים משמעותיים בדולר).

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...