Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק- לפני קניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם, אני בתהליכי רכישה של המכונית הראשונה ואין לי כל כך מושג על הנושא (למרות שאחרי שחרשתי את הפורום יש לי קצת יותר הבנה ).

שאלתי היא כזאת יש איזשהו אתר אינטרנט או מקור מידע אחר שנותן מידע לגבי דלק/קילומטר ? (בסיגנון של השרשור בפורום)

פורסם

מה רע בשרשור של הפורום? בד"כ נתוני יצרן הם די אופטימיים ("תנאי מעבדה") וכאן יש לך צריכה ת'כלס.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לא בדיוק ההפך אני לחלוטין מעריך ומעדיף את נתוני הצריכה תעכלס. הבעיה היא שאין בשרשור את כל הדגמים שמעניינים אותי.

ביקרתי במספר אתרים של יצרנים ולא מצאתי שום נתוני צריכה ולגבי גוגל ככה הגעתי למקום המצויין הזה :wink:

פורסם

מה דעתך לציין את סוג הרכב , גודל המנוע , שנת היצור וסוג תיבת ההילוכים, שבו אתה חושב לקנות, וכך תוכל לקבל הערכה גסה לגבי תצרוכת הדלק, אם כי בקניית רכב ראשון חדש או משומש, הפרמטר של תצרוכת הדלק, לא אמור להיות בראש סדר השיקולים לקניית הרכב, אם כי אחד מן השקולים.

בהצלחה בקנייה.

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

טוב תודה צביקה הקח את זה בחשבון.

כמה מהדגמים ששקלתי הם ה: C3 , פביה (סקודה), קליאו ... 2003 כולן

ה-C3 אגב אני יודע שהיא עושה 1/21 (דיזל) ודי שמתי עין עליה ולא רק בגלל הדלק אלה גם מביצועים הסבירים (יחסית לדיזל) והקליאו גם עוררה עניין בי בגלל הדלק, בטיחות וביצועים

פורסם

היכנסו לאתר:

http://www.fueleconomy.gov/

זהו אתר של הממשל האמריקאי ולא של יצרן רכב כזה או אחר.

המטרה: מקסימום מידע שיעזור לצרכנים שיקול דעת נבון ברכישה וזה אומר: רכב חסכוני, מזהם מעט וכו'.

תמצאו באתר כל רכב ונתוני צריכת הדלק שלו, כפי שבוצעו הלכה ולמעשה ע"י מכוני הניסוי של הממשל .

הנתונים שמצאתי בזמנו לגבי השברולט מאליבו(שאכן רכשתי בסופו של דבר) התבררו כמדוייקים מאוד!

בברכת סופ"ש נהדר ושב"ש

דני

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

• תוכן חדש...