Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,עשיתי טיימינג לפני 4 אלף ק"מ,לא במורשה,הייתי היום במורשה ושאלו עם החלפתי משאבת מים,הרכב עשה כבר 156 אלף,היד ה1 לא החליפו,הוא היה מטופיל במורשה,היד 2 לא עשה טיימנג אז כל וחומר שהוא לא החליף הציעו לי לעשות טיימנג חדש ומשאבת מים,בשביל השקט הנפשי שחס וחלילה,עם שנתיים אחריות מה אתם ממליצים לעשות?לחכות לגרוע מכל...

פורסם

הרכב מתחמם ? מאבד מים ?

אם לא אז אין צורך לבצע את ההחלפה כרגע בגלל העלות הגבוה .

בהחלפת הטיימינג הבאה עדיף להחליף את המשאבה.

כמו כן על איזה רכב מדובר? יש רכבים שבהם המשאבת מים מחזיקה מאות אלפי קילומטרים בלי שום בעיה ויש רכבים שבהם המשאבה מחזיקה פחות מ 100 אלף .

פורסם

לטעמי חבל לעשות כרגע טיימינג מהתחלה רק על מנת להחליף משאבת מים. כל עוד אין שום בעיות, נזילות מים, הרכב לא מתחמם, נוזל הקירור הוחלף בזמן חבל לטעמי להוציא כרגע אלפיה על טיימינג במורשה רק על מנת להחליף משאבת מים.

ROOONEEYY

פורסם

במידה ורצועת טיימניג+מותחן הוחלפו לפני 4K ולא הוחלפה משאבת מים, אזי אין צורך להחליפה כול עוד אין נזילת מים ומערכת הקירור מתפקד היטב.

היתה ברשותיי גולף דור 4 וגם אני לא החלפתי משאבת מים בכול החלפה של רצועת תיזמון, לא קיימת הנחייה כזו של היצרן (הייבואן בארץ ממציא מידי פעם טיפולים שלא במסגרת הנחיות היצרן ולטעמי האישי אין שום הצדקה בהם).

כמו כן ניתן להחליף רק משאבת מים ללא טיימניג, המלצתי להמתין להחלפת הרצועה בעוד 3 שנים או 90K.

מומלץ לפנות למוסך רון שהינו חבר הפורום ברחוב המסגר 31 5373204 להתייעצות ובדיקה חיצונית של המשאבה להמצאות נזילות וקורוזיה, אני מבטיח שתקבלי שירות שלא חלמת עליו וגם מחיר סביר.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...