Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לזכור את הטיטנים

חומות של תקווה

שני אלה בהחלט השאירו את חותמם, כל השאר סתם סרטים טובים.

אלוהים נותן אגוזים לאלה שאין להם שיניים

• תגובות 157
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
3.כל טרילוגיית "רוקי בלבואה"- פשוט אוהב את השחקן הזה והסרטים שלו מדהימים לטעמי.

4.ישראליים- טרילוגיית "אסקימון לימון" , "חגיגה בסנוקר", "המובטל בטיטו" , "צ'רלי וחצי" וכו' וכו'.

טרילוגיה זה שלושה סרטים/ ספרים/ Whtever, מהמלה טריו = 3

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
בכלל, מה שאהבתי בסרטי באטמן החדשים, זה שבניגוד לישנים, זה פחות מצועצע ויותר ריאליסטי.

פה אני חולק על דעתך ידידי המלומד.

סרטי באטמן המקוריים היו "נאמנים" למקור, וניחנו ברוח הקומיקס, לטוב ולרע. יש כאלה שאוהבים את זה, אני בינהם.

השלישי בסדרה(או הרביעי-לא זוכר), עם הרידלר ופויזן-אייוי היה חמוד לחלוטין. מטורף, הזוי, מופרך ובלתי שפוי בעליל. כמו שסרט קומיקס אמור להיות.

מאז שלקחו את סרטי הקומיקס והדביקו להם עלילה ריאליסטית, כל הכיף של הקומיקס נעלם, ובמקומו בא כיף של סרט אקשן מהיר חזק וסוחף. מה עדיף? קשה לי מאד לענות על זה.

מצד שלישי.

אותו סרט באטמן שלישי (או רביעי), לא היה עובר היום בקופות. התסריט, הבימוי, העלילה, המשחק- הכל תואם לסרטים של לפני שנת 2000, שלא לומר שנות התשעים המאוחרות עד מאוחרות מאד. "קיטשי" למדיי, חמוד בדרכו, אך דלוח משהוא מבחינת סיפוק מהצפייה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
מאז שלקחו את סרטי הקומיקס והדביקו להם עלילה ריאליסטית, כל הכיף של הקומיקס נעלם, ובמקומו בא כיף של סרט אקשן מהיר חזק וסוחף. מה עדיף? קשה לי מאד לענות על זה.

לא חובב גדול של סרטי קומיקס (רובם זבל), אז בגלל זה אני מעדיף את באטמן באינטרפרטציה הנוכחית

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תתפלא אך לא רובם זבל. הישנים, משנות התשעים- כן. רובם זבל. עיין ערך "המעניש" ו"קפטן אמריקה" שהיו 2 ניסיונות גסים לחדור לעולם סרטי הקומיקס, ועדיף שלא יראו יותר אור יום.

אך כמו שאני מכיר את הוליווד, ממש ממש בקרוב יעלה "קפטן אמריקה" חדש לקולנוע, מהיר,סוחף ועצבני יותר מאי פעם.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...