Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 157
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שליחות קטלנית, אחד מהסרטים הכי טובים שעשו.

רוקי, פשוט סרט מצויין.

משחקי מלחמה- פשוט גאוני.

קיוב, כל השלושה, פשוט תסריט ורעיון גאוניים.

אמריקה איקס שבעצם הראה שאמריקה אכן תגיע למה שהיא הגיעה היום

יצרים בדם, פשוט סרט אמיתי.

מהיר ועצבני 1, הסרט שגרם לי לראשונה להתאהב באוטו הכי טוב שקיים על פני כדור הארץ- הונדה סיוויק.

וגם כל סרטי "אדם נגד אוטו" כמו דואל של ספילברג, אל תשחקו עם זרים, קאדילק, והסרט עם הבחור שרודף אחריו טנדר שחור בחניון.

וחמישה סרטים רוסים

בריגדה

הוויקנד האחרון

בומר 2

ג'נטלמנים של הצלחה

סבולוצי

פורסם

סרטים שגורמים לך לחשןב לא מעט, או סתם להנות (לאו דווקא לפי סדר מסויים).

הקדושים מבוסטון (BOONDOCK SAINTS)

מועדון קרב (FIGHT CLUB) * רצוי לצפות בסרט מס' פעמים *

THE DUKES OF HAZZARD

סדרת ג'ימס בונד * רק אלו שבהם שיחק שון קונרי *

חיילים היינו (WE WERE SOLDIERS)

קוד בראבו שתיים אפס

אומץ תחת אש

לזכור את הטיטאנים

יום אימונים מסוכן

תעביר את זה הלאה (PASS IT FORWARD)

FULL METAL JACKET

היום שאחרי מחר (THE DAY AFTER TOMMOROW)

משחק מכור (לא המקורי ולא האמריקאי, הבריטי)

יש כמה סרטים טובים שנעשו בבריה"מ לפני משהו כמו 30-40 שנים, אני אנסה לתת להם תרגום אבל לא בטו שיבינו כולם.

יד היהלומים- БРИЛЯНТОВАЯ РУКА "בריליינטוביה רוקה"

מבצע אה - ОПЕРАЦЕЯ Ы "אופירציה אה"

מעליליו של שוריק- ПРИКЛУЧЕНИЯ ШУРИКА "פריקלוצ'ניה שוריקה"

אנשי המזל - ДЖЕНТЕЛЬМЕНЫ УДАЧИ "ג'נטלמנה אודצ'י"

ויש הרבה סרטים שכבר אמרו.

פורסם

איך אף אחד לא כתב את "מבצע סבתא" ואת "ביווייס ובאטהד"? :lol:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

לאוו דווקא סרט אלא סדרה .

נילס הולגרסון .

נראה לי שהוא אחת הסיבות למה אני מכור לתעופה ( הייתי לפחות ) . תענוג לראות את לפלנד מלמעלה .

ד"א , עכשיו נגמר פרק בערוץ 1 . היה אפשר לראות את גורגו הנשר במופע סלאלום מטורף ביער בניסיון להציל את נילס מהשריפה ביער . האפשרות הראשונה כשלה , אך מהלך חשיבה מבריק של אוגי והם החליטו לתקוף נמוך .

לנילס שלום .

נ.ב.

איזה כוסית דפי ? ( רק שסנורקה לא תשמע אותי... )

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

הייה סרט מצויין, עם ג'קי צא'ן, שהוא נהג מירוצים שמתחרה על מיצובישי איבו, נגד נהג שחטף את אחותו, אחד מהסרטים החזקים שלו, האם מישהו יודע איך קוראים לסרט?

פורסם

להרוג את ביל 1-2

ליאון

7 צעדים

אחי

קזבלן

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...