Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שכדאי לך לשקול שוב השקעה של 1000 ש"ח באיטום (אם אפשר לקרוא לזה ככה, כי זה ממש לא אוטם).

תלוי ברכב ובסט שאתה מתקין. לפעמים שווה להשקיע את הכסף בסט טוב יותר.

אני לא מדבר על סט של 7,000 ש"ח לעומת 8,000 - אני מדבר על סט של 600 ש"ח לעומת 1,600 ברכב נורמלי (לא פיאט פונטו שנת 92 - בלי לזלזל בבעלי פיאט כמובן).

הסט הקדמי הוא הרכיב החשוב ביותר במערכת!

בקיצור, איזה סט יש לך ואיזה רכב?

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עם ידיים טובות ורצון להשקיע, ב 1000 ש"ח ניתן לרכוש 10 יריעות וזה יספיק ל 2 דלתות ,איטום קומלפט, או לחבילה של 5 יריעות ולתת לבעל מקצוע עוד 500 על העבודה .

שוב, לפי דעתי,אם מדובר רק באיטום של 2 דלתות, כדאי להשקיע את ה 1000ש"ח האלו בסט טוב יותר\איכותי יותר, או באיזה מגבר....

שיקול שלך.

פורסם

ואווו 1000 שקל לאיטום זה סכום אסטרונומי בשבילי!

בכל מקרה הרכב זה סופר לאנסר.

יש איזשהן אופציות זולות יותר?

לגבי הסט, זה כנראה הסט מסדרת פאוור של ג'יי בי אל.

עדיף מאזדה 3 עם דלקן מאשר M3 בלי דלקן

פורסם

אתה יכול לקנות קיט דלתות ולבצע התקנה לבד.

קצת מסובך, קצת לשבור את הראש, וקצת שווה יותר מאשר להוציא עוד 500 שקל בשביל לשלם למישהו.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

וקצת שווה יותר מאשר להוציא עוד 500 שקל בשביל לשלם למישהו.

נראה מה יהיה אחרי שהמנגנון חלונות יתקע, הפינים של הדלת לא יסגרו, הדלת תרשרש, הכל יתמלא זפת והידיים שלך יראו כמו מסננת

יש כאלה ששוה להם לשלם בשביל שהעבודה תעשה כמו שצריך ויש כאלה שיודעים לעבוד כמו שצריך חבל לתת עצה כזאת בלי הכרות עם האדם

פורסם

זה מאד יקר, אני לא מעוניין להשקיע סכומים כאלה על איטום, אין איזשהי אלטרנטיבה זולה יותר?

בניית תיבה\שימוש בחומר אחר כמו צמר סלעים או משהו??

פתרונות יצירתיים יתקבלו בברכה

פורסם

איזה שנה הרכב?

הסט המדובר עולה כ-1200 ש"ח? כבר קנית אותו?

ללא ספק, אם יש לך בסביבות 1000 ש"ח מיותרים, תשקיע בסט טוב יותר!

לטעמי, בידוד לדלתות עדיין לא בשבילך.

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם
לי היה איטום ופולס

הרבה מאוד "כוכבי" פורום נפלו במבחן השמיעה בלי לבדוק (כי עדיין לא עשיתי איטום ) אני מהמר שהוא צודק

אני אשים את זה יותר חזק . אם תיקח את הפולס/קאנטון/WTF עם איטום והתקנה וכיוונים טובים , אני מהמר שהוא ישמע יותר טוב מקומפוננט של 3000 ש"ח

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

עכשיו שכנעתם אותי עוד יותר לבצע איטום מאסיבי בעתיד הלא רחוק של הדלתות! :-)

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

"יהודה,

אני אשים את זה יותר חזק . אם תיקח את הפולס/קאנטון/WTF עם איטום והתקנה וכיוונים טובים , אני מהמר שהוא ישמע יותר טוב מקומפוננט של 3000 ש"ח

בברכה יהודה"

השאלה מה קורה שאתה מכניס סט של 3000 שקל לאותו מקום של הרמקול הקודם, MOI KEF, אז הרמקול ב 3000 נשמע יותר טוב מרמקול ב6000:-P ?

איטום נכון הוא אחד הדברים היותר חשובים שעשיתי באוטו

פורסם

דווקא הפזקר נשמע לא רע! בכמה אפשר להשיג? ועד כמה הוא גרוע מדיינאמיט?

לגבי הקומפוננט שאני מתכוון לרכוש (עדיין לא רכשתי) אני קונה אותו בהרבה פחות מהמחיר שצויין (1200).

אין לי את האמצעים לעשות איטום מאסיבי (כסף). אבל הרעיון של תיבה יכול להיות לא רע.

אפשרי אפילו בתוך הדלת נראה לי (החלון יחסית רחוק מהדלת).

אמממ למי ששאל הרכב שנת 97'.

יש עוד איזשהם רעיונות שנותנים מענה מספק במחיר זול יותר?

ד"א שכחתי לשאול כמה ליטרים מיד של קומפוננט יכול לדרוש?

הערכה גסה גם תעזור כמה בודדים או יותר לכיוון ה 10 ליטרים?

פורסם

הפזקר אינו חומר לבידוד אקוסטי אך הוא מוריד משמעותית את ההחזר מהפח החיצוני של הדלת. כמו-כן ניתן בעזרתו "לאטום" את הדלת ולמנוע בריחת אוויר. ע"י כך, הקומפוננט יעבוד הרבה יותר מדוייק.

אז החומרים שאינם מיועדים לנושא, כמו הפזקר ושות' יעשו עבודה טובה אך לא באותה הרמה של החומרים היעודיים.

ההפרש במחיר הוא משמעותית גדול. אני מאמין שלאטום שתי דלתות יעלה סביב ה-100 עם פזקר ועבודה עצמית ו-500 עם חומרים יעודיים ועבודה עצמית. עלות העבודה תלויה במתקין שתמצא ואני מאמין שתהיה זהה עם שני החומרים.

אחי ואני אטמנו עם פזקר משיקולים כאלו ואחרים וניתן להעיד שיש שיפור משמעותי בתפקוד הרמקולים. (פולס וטמפו).

בברכה,

רענן.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם
דווקא הפזקר נשמע לא רע! בכמה אפשר להשיג? ועד כמה הוא גרוע מדיינאמיט? זבל שילכלך לך את הרכב במיוחד בקייץ (הוא פשוט לא נדבק היטב ונוזל אחרי כמה זמן , תקרא את השירשור של איתמר )

לגבי הקומפוננט שאני מתכוון לרכוש (עדיין לא רכשתי) אני קונה אותו בהרבה פחות מהמחיר שצויין (1200).

אין לי את האמצעים לעשות איטום מאסיבי (כסף). אבל הרעיון של תיבה יכול להיות לא רע. אין לך ? אין בעיה או שתחסוך או שתקנה פולס , תחסוך קצת ותשלם עבור איטום

אפשרי אפילו בתוך הדלת נראה לי (החלון יחסית רחוק מהדלת).לך תבדוק מה הVAS של הקומפוננט ואז תחזור . בד"כ הנתון הזה הוא בסביבות ה 20-30 , אתה באמת חושב שיש לך שם מקום לתיבה בגודל כזה ?

אמממ למי ששאל הרכב שנת 97'.

יש עוד איזשהם רעיונות שנותנים מענה מספק במחיר זול יותר?

ד"א שכחתי לשאול כמה ליטרים מיד של קומפוננט יכול לדרוש?

הערכה גסה גם תעזור כמה בודדים או יותר לכיוון ה 10 ליטרים?

במכונית יפנית שנת 97 לקנות קומפוננט ב1000 או לקנות אחד ב500 ולעשות איטום ב1000 אני אישית הייתי עושה איטום.

לשם גילוי נאות יש לי מרצדס מונית לשעבר ובה אני הולך לעשות איטום , אז ביפנית ?!!!

בברכה יהודה

בברכה יהודה

• תוכן חדש...