Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הפרוייקט נגמר סוף סןף! :onfire:

היה די קשה ודיי מסובך אבל לבסוף הצלחנו (אני ואבא שלי) להרכיב את הבאקטים על המסילות האוגינליות של הרכב...

רשמים:הישיבה נמוכה ב5-8 ס"מ מהמקור. :?

משענת הגב בזווית דיי ישרה וצריך להתרגל לתנוחה החדשה של הישיבה.

בנוסף יש לציין שהכיסאות תומכים באיזור הגב והצלעות טוב מאוד כאשר מגיעים הסיבובים :lol:

הנה כמה תמונות...

באקט 3.JPG

באקט 2.JPG

באקט 1.JPG

נינג'ה לבנה!

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני שואל את עצמי... וחושב בקול...

לא חבל?! כאילו למה להשקיע בכיסאות בקליאו ישנה?! כן כן גם אם זה RSI

למה? ככה!

פורסם

זה הכיף שלו אז תן לו להינות למה להרוס לאחרים

אפשר לפרגן

החיים הם כמו מנה פלאפל, איך שלא תשים הטחינה - תמיד ינזל

פורסם

אוקיי שכח מה שאמרתי...

מזל טוב ותהנה רק חבל על הכסף יכולת לשים אותו במקום יותר טוב...

למה? ככה!

פורסם

באמת בשעה טובה סוף סוף הסתיים הפרוייקט הזה 8)

הבאקטים בעצמם לי אישית נוחים מאוד, ובנהיגה חזקה 'ני חושב שהם יהיו לו אחלה :p

עכשיו הישיבה ברנו שלו נמוכה מאוד (סטייל הונדה סיוויק,כמו שהוא אוהב :wink: ).

אבל יהיה טוב.

לילה טוב לכםםםם ,נפגש מחר במפגש אנשיםםם

לירן

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

זהו, שאם זה היה RSI, אז מילא...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

זהו, שאם זה היה RSI, אז מילא...

שניה... אתה רוצה להגיד לי שזה בכלל לא RSI?!

למה? ככה!

פורסם

יאללה איתכם, אולי אין לו כסף לאר-אס-איי?? אולי הוא מעדיף את הרכב שלו על אר-אס-איי? תפסיקו כבר!!!!! :x אז יש לכם רכבי ספורט אז מה??!@

יאלללה איתכם אנשים הפורום הזה נהיה מגעיל מיום ליום..

ועוד מהמנהלים לא ציפיתי...

תלמדו לפרגן קצת יא ישראלים !!

אלעד, תתחדש, סחטיין על ההרכבה נראה אותך מחר במפגש אני רוצה לשבת בהם ולדמיין שיש לי גם :lol:

פורסם
יאללה איתכם, אולי אין לו כסף לאר-אס-איי?? אולי הוא מעדיף את הרכב שלו על אר-אס-איי? תפסיקו כבר!!!!! :x אז יש לכם רכבי ספורט אז מה??!@

אלעד, תתחדש, סחטיין על ההרכבה נראה אותך מחר במפגש אני רוצה לשבת בהם ולדמיין שיש לי גם :lol:

העיניין הוא שזה לא שאני לא רוצה לפרגן אלא להביא כיסאות כאלה שבדרך כלל לא יוצאים זולים לא שווה להרכיב על סתם קליאו וזה לא שהכיסאות האלה שיא הנוחות..

ביזבוז כסף וזמן... אין למה חוץ ממה שנקרא show off זה לא שהוא נהג ראלי דגול והאוטו ולא ממש ראלי בעצמו אז סתם! סתם פשוט סתם...

למה? ככה!

פורסם

שלא תבין לא נכון, אני לא סתם מפרגן, אני אפילו מקנא... רק מתפלא קצת...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

צר לי לקלקל לך את השמחה אבל אסור מבחינה בטיחותית לשים מושב עשוי מקשה אחת ברכב נטול קשת התהפכות. הסיבה היא שבמקרה והרכב מתהפך והגג קורס על היושבים (טפו, טפו, טפו, חמסה, חמסה, חמסה, עיגולים, עיגולים...) מושב רגיל בנוי כך שהוא ישבר וישכב, יחד עם הנוסע/נהג, וימנע בכך פגיעה בראשם. מושב באקט ישאר זקוף ואת השאר אני אשאיר לדימיון.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
צר לי לקלקל לך את השמחה אבל אסור מבחינה בטיחותית לשים מושב עשוי מקשה אחת ברכב נטול קשת התהפכות. הסיבה היא שבמקרה והרכב מתהפך והגג קורס על היושבים (טפו, טפו, טפו, חמסה, חמסה, חמסה, עיגולים, עיגולים...) מושב רגיל בנוי כך שהוא ישבר וישכב, יחד עם הנוסע/נהג, וימנע בכך פגיעה בראשם. מושב באקט ישאר זקוף ואת השאר אני אשאיר לדימיון.

יש בזה משהו :roll:

בכל מקרה עכשיו נשאר להתקין קשת היתהפכות :D

בכל מקרה תתחדש.

הרמן.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

העיניין הוא שזה לא שאני לא רוצה לפרגן אלא להביא כיסאות כאלה שבדרך כלל לא יוצאים זולים לא שווה להרכיב על סתם קליאו וזה לא שהכיסאות האלה שיא הנוחות..

ביזבוז כסף וזמן... אין למה חוץ ממה שנקרא show off זה לא שהוא נהג ראלי דגול והאוטו ולא ממש ראלי בעצמו אז סתם! סתם פשוט סתם...

אולי הוא נהנה לעשות רוח? למה לא? אם זה הכיף שלו אז למה לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...