Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פשוט גועל נפש מה שהולך פה!!! :mad::mad:

מה עם אנשים ששמים במיני מיינו באקטים? הרי זה אוטו ישן..וזה "סתם אוטו" לא? (סתם נתתי דוגמא,מקווה שלא העלבתי אף אחד)

תלמדו לפרגן....ולא רק להעביר ביקורת רעה על אותם אנשים "מפגרים" שנהנים לשים באקטים על קליאו...גם אם היא 1400!!!

ואלעד...תתחדש א.ח. שלי היקר :D

פורסם
אני שואל את עצמי... וחושב בקול...

לא חבל?! כאילו למה להשקיע בכיסאות בקליאו ישנה?! כן כן גם אם זה RSI

באיזה רכב אדוני נוהג?

מה עם אנשים ששמים במיני מיינו באקטים? הרי זה אוטו ישן..וזה "סתם אוטו" לא? (סתם נתתי דוגמא,מקווה שלא העלבתי אף אחד)

תלמדו לפרגן....ולא רק להעביר ביקורת רעה על אותם אנשים "מפגרים" שנהנים לשים באקטים על קליאו...גם אם היא 1400!!!

מיני? דוגמא - :? . הדבר האחרון שאפשר להגיד על מיני ישנה זה -"סתם אוטו". במיוחד על אחת במצב טוב ומשופצת, שלא לדבר על מצב מדהים ומשופרת, (אהלן רן!). לא העלבת אף אחד, אולי הבכת את עצמך, זה הכל.

בכל מקרה תתחדש על הכסאות נראה מעולה. מה שכולם שוכחים פה, אפילו (גם לי) זה נראה מוזר שהוא מורכבים כרגע על קליאו 1400 - א-ב-ל, אפשר להעביר אותם אח"כ לרכב חדש כאשר הוא יחליף ולכן הוא לא מאבד כלום.

לגבי הנקודה עם הקריסה, אפשר לשאול את דוד גם מה דעתו, גם לו יש ברכב באקט ואין קשת התהפכות. אני בכל מקרה, לא מבין בזה. :roll:

גיא

פורסם

באיזה רכב אדוני נוהג?

מיני? דוגמא - :? . הדבר האחרון שאפשר להגיד על מיני ישנה זה -"סתם אוטו". במיוחד על אחת במצב טוב ומשופצת, שלא לדבר על מצב מדהים ומשופרת, (אהלן רן!). לא העלבת אף אחד, אולי הבכת את עצמך, זה הכל.

בכל מקרה תתחדש על הכסאות נראה מעולה. מה שכולם שוכחים פה, אפילו (גם לי) זה נראה מוזר שהוא מורכבים כרגע על קליאו 1400 - א-ב-ל, אפשר להעביר אותם אח"כ לרכב חדש כאשר הוא יחליף ולכן הוא לא מאבד כלום.

לגבי הנקודה עם הקריסה, אפשר לשאול את דוד גם מה דעתו, גם לו יש ברכב באקט ואין קשת התהפכות. אני בכל מקרה, לא מבין בזה. :roll:

גיא

זה לא חשוב באיזה מכונית אני נוהג העיניין הוא לא זה.... אלא השקעה של בדרך כלל אלפים על כיסאות באוטו של 20 אלף שקל והם לא מי יודע מה נוחים וזה פשוט סתם לדעתי לשים השקעה כזאת במכונית כזאת שהמכונית של אימא שלי נוסעת יותר מהר אז בשביל מה...

בקשר להעביר לאוטו הבא אולי נכון אבל הוא שמר את המושבים הקודמים? או שהוא ימכור אותו בלי מושבים...

למה? ככה!

פורסם

תתפלא אבל המחירון 30K

ולדעתי הכיסא מאוד נוח לי .

ובסופו של דבר אני נוהג ברכב שלי ולא אתם!

ואיזה אוטו יש לאמא שלך לא כל כך חשוב לי...(אולי המרצדס S קלאס...לא?!?)

פששששש איזה כיף לך הרכב של אמא שלך נוסע יותר מהר מרנו קליאו 1400 :(

ד.א שמרתי ת'כיסאות המקוריים כשאני ימכור ת'רכב אני יחזיר אותם ויעביר ת'באקטים...

אלעד.

נינג'ה לבנה!

פורסם
תתפלא אבל המחירון 30K

אלעד.

אל תתרגש.. אתה יותר מדי זמן בפורום כדי להתרגש מתגובות של ..... אני לא אציין מה...

בקיצור ולעניין . תתחדש ! נראים פיצוץ@!!!! :D

פורסם

מזל טוב על הבאקטים... זה לא סוד שאני אישית חושב שזה pointless לעשות את זה, אבל יש גם אחוז קטן של קנאה, וגם אחוז גדול של מוסר שאומר לי - שיט, יש כל כך הרבה דברים שאני צריך לעשות ברכב, שכשיגיע זמן הבאקטים אני כבר אחליף כמה וכמה מכוניות :D

הייתי גם מגעיל קודם, ואני מצטער על זה... אז אני פשוט מאחל לך המון הנאה..

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

טזוק תגיד אתה ילד קטן או מה ?! מה מפריע לך לשתוק ולתת לבנאדם להנות ולהרגיש טוב ?

גם אם הוא היה שם את הבאקטים על DL שנת 85 וזה עושה לו טוב אז למה לקלקל ?

נראה לך שהוא עשה משהו מטומטם,אדיוטי,מפגר והכי אינפנטילי בעולם אז סבבה, אבל שמור את זה לעצמך ואל תקלקל לו !!!

ועוד יותר מעצבן,אל תגיד על הרכב שלו שזה "סתם" רכב,כי בשבילך זה סתם ובשבילו זה יכול להיות הדבר הכי הכי, כי זה שלו !

אתה פשוט מעצבן....

זה כמו שהיו מתחילים לרדת על האוסף מכוניות שלך והיית מתבאס,אז למה לקלקל לבנאדם את הכיף שלו ?

לי היה באוטו רדיו דיסק של פיוניר שעולה פה 3600 שקל ורמקולים הכי מסריחים בארץ, אבל אז מה,אני אוהב מערכת ככה, שיהיה לי הד יוניט הכי טוב ושאני אוכל לשדרג אותו ולהחליף חלקים וכו',אז מה תגיד לי שיש לי מערכת מסריחה כדי לבאס ?

בקיצור, הבחור עם הקליאו,תתחדש נראה יפה לאללה,תהנה ותשים ז*ן על כל הקנאים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
תתפלא אבל המחירון 30K

אלעד.

אז עניין הביטחון שולי בעיניך.

נו, טוף.

בכל מקרה, שלא תהייה במצב שיגרום לך להצטער... :roll:

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לא חבל להשקייע בהודעות הטפשיות שלך?

פורסם

יופי של באקטים :mm_yeah:

מקנא הרבה!

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
טזוק תגיד אתה ילד קטן או מה ?! מה מפריע לך לשתוק ולתת לבנאדם להנות ולהרגיש טוב ?

נראה לך שהוא עשה משהו מטומטם,אדיוטי,מפגר והכי אינפנטילי בעולם אז סבבה, אבל שמור את זה לעצמך ואל תקלקל לו !!!

ועוד יותר מעצבן,אל תגיד על הרכב שלו שזה "סתם" רכב,כי בשבילך זה סתם ובשבילו זה יכול להיות הדבר הכי הכי, כי זה שלו !

אתה פשוט מעצבן....

זה כמו שהיו מתחילים לרדת על האוסף מכוניות שלך והיית מתבאס,אז למה לקלקל לבנאדם את הכיף שלו ?

לי היה באוטו רדיו דיסק של פיוניר שעולה פה 3600 שקל ורמקולים הכי מסריחים בארץ, אבל אז מה,אני אוהב מערכת ככה, שיהיה לי הד יוניט הכי טוב ושאני אוכל לשדרג אותו ולהחליף חלקים וכו',אז מה תגיד לי שיש לי מערכת מסריחה כדי לבאס ?

לא בא לבאס אף אחד אני מעביר דעה

לא מוצא חן בעינך אל תקרא... אני לא צבוע כמו לירן...

אני אומר מה שאני חושב על העיניין הזה גם אם הוא לא טוב... אלא גם רע...

מצער שאנשים לא יודעים לקבל תשובות שליליות וישר נעלבים כמו בני 5.... תתבגרו

למה? ככה!

פורסם

אחלה, מזל טוב ותתחדש!

הלוואי עליי. (טוב נו, לי יש כמעט תומכים מלאים והם אפילו מקוריים :D:wink: )

באמת , תתחדש, ואל תתן לאנשים לבאס אותך, כי בעצם אין על מה.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אתה פשוט מעצבן....

לא בא לבאס אף אחד אני מעביר דעה

לא מוצא חן בעינך אל תקרא... אני לא צבוע כמו לירן...

אני אומר מה שאני חושב על העיניין הזה גם אם הוא לא טוב... אלא גם רע...

מצער שאנשים לא יודעים לקבל תשובות שליליות וישר נעלבים כמו בני 5.... תתבגרו

אני מצטער מאוד מראש שאני מגיב לשטות שלך אפילו שאני לא סובל לעשות את זה א ב ל

כמו שכתבת

לא מוצא חן בעיניך על תקרא ובטח שאתה יכול לא להגיב...

מי אתה חושב שאתה שתקרא ללירן צבוע?! אתה מכיר אותו אישית?! גדלת איתו באותה שכונה?! הוא בכלל חבר שלך?!

אתה פשוט חתיכת חוצפן

(ואני מצטער מראש שאני כזה חריף אבל אין לי תגובה אחרת)

אם אתה רוצה להגדיל את כמות ההודעות שלך אז תתחיל לרשום דברים לעניין...

אה..

וכן..

יש פה אנשים שהקיזו דם יזע ודמעות בשביל לקנות מה שיש להם, וברגע שהם קנו אז מנסים "לצעצע" את זה.

אני לא מצדיק פה שפריצרים ונאונים אבל לבן אדם נוח לנסוע בבאקטים, ונותן לו הרגשה טובה אז אין לך זכות להביא את דעתך במיוחד כשה: אין לך כאלו/לא נהגת באוטו כזה עם כאלו.

אה ושוב כן.. לאור ריבוי ההודעות השליליות שלך אני מסיק

או שאין לך חברים מרוב שאתה שלילי ומנסה להוציא את עצביך בפורום או שאתה פשוט סבלת בילדותך...

מצטער שההודעה שלי בטון הזה ולרוב אני לא כותב ככה...

אבל

הגיעו מים עד פאת נפש.

שבת שלום.

הרמן.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...