Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי פיג'ו 206 2002 ולאחרונה נתגלה לי סדק בשמשה.

הייתי עד להחלפת השמשה, ובפירוש לא הייתי מרוצה מהאופן בו העבירו לי את חיישן הגשם מהשמשה הישנה לחדשה.

החיישן חש את השמשה באמצעות שתי פיסות גומי שקופות אשר התנתקו ממקומן. הזגג 'דחס' אותן בחזרה למקומן בחיישן בחוסר סבלנות כך שלאחר הצמדת החיישן לשמשה החדשה, המגע בין פיסות הגומי לשמשה היה רק חלקי.

יש לציין שהחיישן עובד, אולם שמתי לב כי בעת הפעולה, מחוץ לרכב, ניתן לראות תאורה רק בצד אחד של החיישן.

הייתי רוצה לדעת:

• האם פיסות הגומי צריכות להיות צמודות הרמטית לשמשה כדי שהחיישן יעבוד כמו שצריך?
  • אם כן וברצוני לתקן זאת - איך אני מנתק את המראה ממקומה מבלי לשבור את החיבור לשמשה או את ההדבקה?
  • האם האור שראיתי בחיישן אמור לדלוק משני צידיו?

תודה,

מתן

פורסם

האטימות מסביב לחיישן אמורה להיות הרמטית ונהוג להחליף את הבסיס הדביק של החיישן לחדש בעת החלפת שמשה. חוסר אטימה עלול יגרום לשיבוש הפעולה של החיישן.

עם הוחלפה שמשה במסגרת ביטוח השמשות, דרוש התקנת תושבת חיישן חדשה או חיישן חדש (במידה והוא מגיע עם דבק שמשות עליו).

* הודעה ראשונה שלך והכותרת א"א. קבל ח"ח :-D .

• תוכן חדש...