Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב!

מחר ב8 בבוקר אני צריך להתייצב באותה חורשה מפורסמת לגיבוש טייס בן שישה ימים.

קראתי כמה וכמה "מדריכים" בפרש אך עדיין אשמח לטיפים אחרונים מחברי הפורום שעברו את זה.

מה שהכי מעניין אותי הוא האם יש טעם להחביא כמה מנטוסים וחטיפי אנרגיה בצד? הבנתי שלצחצח שיניים זה לא חלק מהפריוויללגיות, וגם "מחרימים" את כל הממתקים על היום הראשון - אז האם כדאי לדחוף משהו בגרב? :p

כמו-כן, מבחינת בגדים - הבנתי שמקבלים מדים (וגם הייתי בשבוע גדנ"ע, לא של בי"ס, בעבר) אבל חולצות לבנות\חומות כדאי להביא בכמות של אחת ליום - או יותר? מה לגבי הלינה? צריך משהו? תרופות מומלצות - סנו-די וכאלה אני מניח שכדאי, אקמול גם, ואולי וולטרן - פשוט כי הוא פחות מסריח מבן-גיי, אהה וגם משהו נגד שפשפות לא?

תיק-גב, הבנתי שבשל מסויים אנחנו רצים עם התיקים שלנו - אז לארגן תיק עם רצועות מותן?

כל מידע וטיפים יתקבלו בברכה!

תודה רבה, דני :)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

היי דני. דבר ראשון בהצלחה !

בנוגע להברחת ממתקים, אם אומרים לך בקורס שאין ממתקים אז אין ממתקים. אם תבריח ויתפסו אותך אתה מחוץ לקורס.

אמינות היא דבר מאוד מאוד חשוב בקורס טיס, "פאק באמינות" הכי קטן ומטומטם יוציא אותך בטיל מהקורס.

בנוגע לתיק אכן מומלץ שיהיה לך תיק נוח (יש מצב שהוא יהיה מלא חול ואתה תרוץ איתו).

תשמור על עצמך ואל תשכח שהבריאות שלך יותר יקרה מלהיות בתוך חתיכת אלומיניום שעפה באוויר.

תחזור בשלום !

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

גם בן דוד שלי הקטן עושה מחר את הגיבוש אז שיהיה לשניכם בהצלחה :-D

כמו ש"קאררה" אמר, תצמד 1:1 למה שאומרים לך, אל תנסה לעבור על החוקים כי כל פאק קטן יעיפו אותך בלי לחשוב אפילו!

נדב - [email protected]

למכירה אוסף ענקי של דגמי מכוניות - *52 דגמים*

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1730383#post1730383

פורסם

אמממ... מה עושים במקרה והאישור הרפואי לא מולא? (כן אני יודע שאני אידיוט..)

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

תמלא אותו

תשכח ממה שקראת, אל תצפה לשום דבר, כמו שאתה קורא מדריכים הם מעודכנים במה רשום בהם, תהיה אתה

יוזמה

אמינות

מנהיגות

ותזכור את זה טוב- זמן לפני משימה- תבקש הארכות לזמנים, אם אתה לא מקבל הארכה עדיף לא לעמוד במשימה אבל לעמוד בזמן

אל תישבר, תזכור שמול 6 ימים עומד השרות הצבאי שלך, אם אתה לא רוצה טיס לפחות תעבור את הגיבוש, אחר כך יש לאן ליפול :wink:

פורסם

אצלי זה או טיס או ג'ובניק - אמא לא תחתום לקרבי, בקשר לאישור - כרגע חזרתי מרופאת המשפחה שלי!! :) אז אני בסדר!

תודה לכולם.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

גם לי יש מחר גיבוש (מטכ''ל שלדג).

העצה הכי טובה ,שלי לפחות,זה תמיד לשנן לעצמך בראש,''אני לא פורש''.

גיבושים קשים מחכים לנו,נקווה לטוב.:roll:

פורסם

בהצלחה לירון! :)

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

גם אני מחר בגיבוש מחר

קוראים לי אלבר...

חפש אותי

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

מאז שאני עשיתי את הגיבוש הנ"ל הרבה דברים השתנו (הוא היה אז 10 ימים וקריעה רצינית. אפילו להשתין היית מקבל זמנים וחייב לרוץ לשירותים) אז שיהיה בהצלחה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ההצלחה אכן עזרה :)

עברתי!:ladysman::onfire:

את הגיבוש התחילו הפעם כ510 מלש"בים, סיימו כ-480, עברו כ-295.

הזמנים למנהלתיות עדיין קיימים, אבל אני חייב לציין שממה שהבנתי - הגיבוש הזה, מבחינה פיסית לפחות, היה קל הרבה יותר מהקודמים לו בעקבות מותו של אחד החניכים.

אלבר - אשמח לדעת אם עברת, לא מצאתי אותך שם.

דני, שהולך לטפל בשלופחיות ברגליים.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מזל טוב, ילד!

הגוזלים שלי עזבו את הקן

פרשו כנפיים ועפו

ואני ציפור זקנה נשארתי בקן

מקווה מאוד שהכל יהיה בסדר.

תמיד ידעתי שיבוא היום

שבו צריך להיפרד

אבל עכשיו זה ככה בא לי פתאום

אז מה הפלא שאני קצת דואג.

עוף גוזל

חתוך את השמיים

טוס לאן שבא לך

רק אל תשכח

יש נשר בשמיים

גור לך.

עכשיו נשארנו לבדנו בקן

אבל אנחנו ביחד

חבקי אותי חזק תגידי לי כן

אל תדאגי ביחד כיף להזדקן

עוף גוזל

חתוך את השמיים

טוס לאן שבא לך

רק אל תשכח

יש נשר בשמיים

גור לך.

אני יודע שככה זה בטבע

וגם אני עזבתי קן

אבל עכשיו כשבא הרגע

אז מחניק קצת בגרון

מחניק קצת בגרון.

עוף גוזל

חתוך את השמיים

טוס לאן שבא לך

רק אל תשכח

יש נשר בשמיים

גור לך.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

תודה חבר'ה!

אם יש לך קרובים שהיו בכיתה 37 בגיבוש - שלחו ה"פ :).

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...