Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , אני בן 23 ורוצה להוציא רישיון למונית, רציתי להתיעץ עם חברי הפורום שהם בעלי ניסיון בתחום, בקשר לתהליכים לקבלת הרישיון.

כיום יש לי 3 רישיונות נהיגה, בסה"כ יש לי רישיון על רכב רגיל למעלה מ5 שנים כמעט 6 .

הפרופיל שלי הצבאי הוא 45 נפשי , סיימתי צבא שרות מלא ,(תום שרות).

יש לי פטור ממילואים .

עשיתי בדיקות אצל הרופא כמו כל רישיון נהיגה ובדיקות עיינים, שהיום ניגשתי למשרד הרישוי נתנו לי למלאות טופס על ויתור סודיות ,

בכותר כתוב ..."הנדון : בדיקה לצורך החזקה/הוצאה/הוספת סוג של רישיון נהיגה.

זה מיועד למכון הרפואי לבטיחות בדרכים רח הארבעה 14 תל אביב.

נודה לכם אם תואילו לזמן את הר"מ לבדיקה ותמציאו לנו המלצתכם על כישרותו הרפואית לנהיגה.

בקיצור יש פה חבילה של טפסים שצריך למלאות על סעיפי ליקוי ואם יש פטור מהצבא והכל.

שורה אחרונה אני מפחד לחתום ולשלוח את זה אליהם וזאת מכיוון שאני מפחד שזה יעיר לי צרות , כלומר יגידו לי שיענו יש לך סעיף נפשי מהצבא אז הרישיונות שלך פתאום יועמדו למבחן, חבר שלי יצא על 21 ושלחו לו אני זוכר להגיע לבדיקה הזאת, הוא אמר לי שזה מבחן שכולם עושים בין אם זה כשירות נהיגה לבין הוצאת רישיון למונית.

הייתי רוצה שתגידו לי האם זה מסוכן לחתום על הויתור סודיות הזה ,או שזה בסדר ושיש כאלה שיש להם פה פרופיל 45 בסגנון של שלי והוציאו רישיון כזה,

אני יודע שמי שיוצא על 21 קוראים לו ישר כי הצבא מדווח, אבל ב45 הצבא לא מדווח והקטע שאני מפחד שכאילו עכשיו דברים יעלו להם פתאום ועוד אני יסתבך עם זה.

מקווה שלא שיגעתי אותכם יותר מדי בתודה רמי.

• תוכן חדש...