Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המנוע ברכב המרוץ שלי, 106 XSI 1.6 עבר אוברול לפני כחודשיים ואתמול גמרתי את ההרצה עליו.

אני מעוניין לעשות לו חיזוק ראש בלי לנסוע למוסך בחיפה (עלות של 500 ש"ח כל כיוון).

יש לי מד מומנט איכותי של סיגנט, ואשמח לקבל מפרט מדוייק של מומנט הסגירה של הברגים וסדר סגירתם.

בנוסף לכך רציתי לשאול אם יש משהו מיוחד שצריך לעשות כדי לגשת לברגים מעבר לפתחיחה של שני הברגי מכסה השסתומים.

בתודה ובברכה נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

• ספונסר פורום
פורסם

בפז'ו הנל ישנו מנוע NFY\NFW ,במנוע הזה ישנם ברגי מתיחה מסוג TTT באם חיזקתם ראש נכון(20NM ולאחר מכן 240 מעלות) אזי אין צורך בחיזוק ראש!

אורן

פורסם

שוב פעם כנראה שאתה לא קראת את מה שכתבתי קודם.

במידה והברגים הם מסוג TTY אזי אסור לחזק אותם שוב פעם.

איזה כייף לי :)

פורסם

לא רק שאסור - זה גם מסוכן! הברגים עלולים להישבר כתוצאה ממתיחת יתר. גם ככה הברגים סגורים על הגבול בין אלסטיות ופלסטיות. אחר כך נראה אותך מחלץ את שאריות הברגים מבלוק המנוע.

פורסם

האם גם ב 205 1.4 זה המצב?

או שצריך כן לבצע חיזוק לאחר 500 ק"מ ?

בברכה

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם

המצב הוא זהה לחלוטין בכל מנוע TU 8 שסתומים וגם אפילו 16 שסתומים.

בעצם בכל מנוע TU !!:arrow::idea:

אורן,שכבר חילץ לצערו הרב בורג שבור של ראש מנוע בתוך הבלוק!!

נדב לאן נעלמת:roll:

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

חיזקתי את הברגים לפי הוראות המוסך שעשה את העוברול למנוע, אני מקווה שהם יודעים מה הם עשו ואיך צריך להתנהג עם הברגים. אני מניח (מקווה) שהם יודעים איזה ברגים הם שמו ואיך מתנהגים איתם.

בכל מקרה החיזוק עבר בשלום וגם כיוון השסתומים.

בתודה ובברכה נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

• ספונסר פורום
פורסם

כנראה שהיצרן לא מבין טוב..אז המוסך "יודע" יותר טוב,כבר מהשרשור הראשון של שיפוץ המוע שנפתח בזמנו,שבו הוחלט להחליף רק רינגים כי"רוצים שהמנוע יהיה הכי קרוב למקורי.." הובן שהמוסך הנ"ל לא ממש עובד לפי הספר..

בברכה ,אורן

פורסם

מה ז"א? המוסך רצה להחליף רק רינגים כדי לשמור על מקוריות המנוע?

טיפשות לשמה.

למה לא לעשות חריטה קלה לצילינדר על הדרך+החלפת מיסבי טלטל ומיסבי קראנק ראשיים?

אם כבר,אז כבר.

DSCF901111111105_resize1.jpg
  • תוכן חדש...