Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמן גיר מקציף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בסובארו אימפרזה גיר רגיל עם שמן 80-90 של סונול. מפלס שמן תקין. בבדיקה של השמן לאחר נסיעה קצרה גם במנוע חם וגם במנוע קר, השמן יוצא מוקצף..דהיינו מלא בועות אוויר (בודאות לא מים)..הרכב עבר 200000 ק"מ והשמן הוחלף לפני כ 10000 ק"מ.מצורפת תמונה..מה יכולה להיות הסיבה?

שונות 005.jpg

שונות 004.jpg

פורסם

אחך אתה יודע שזה לא מים?

האם צלחת שלולית עמוקה עם האוטו?

בכל מקרה להחליף לפני שיגרם נזק

ערן בלגאן - נהג ליסינג מדופלם :roll:

פורסם
לדעתי נשם הגיר סתום.

דוד

דוד אני חושב שיש קשר טלפטי ביננו. זו המחשבה הראשונה שעלתה בראשי, והיתה לי ההרגשה שאתה תגיב על זו לפני,

ואכן צדקתי.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

נשם נמצא בחלק העליון של הגיר, לא יודע איך הוא נראה אצלך, אבל בתיבות שאני פגשתי זהו גם החור שדרכו ממלאים שמן גיר - מכסה פלסטיק שמתברג\נשלף החוצה וחושף חור. אתה אמור להבריג אותו החוצה, לנקות אותו ו\או לבדוק שהוא אכן לא סתום, ולהחזיר למקום.

פורסם

בדקתי את עיניין הנשם במוסך היבואן של סובארו..לדבריהם אין נשם בגיר.חיפשתי חור במדיד וגם אין שם דבר.אציין שמדובר בשמן סונול 80\90 שהוחלף לפני כשנה.האם יכול להיות שמדובר בבעיה בשמן עצמו?

פורסם

מעולם לא שמעתי על גיר אטום לחלוטין. והאמין לי שיפצתי כבר בחיי יותר מגיר אחד.

בברכה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מצטער על ההקפצה המאוחרת פשוט אין טעם לפתול נושא חדש

גם אצלי ברכב(אימפרזה 98)ישנה את אותה הבעיה

מה עליי לעשות,איזה שמן גיר עליי להשים?

יכול להיות שהגיר בתהליך לשווק חיים

נ.ב הרכב עבר 170K קילומטר

פורסם

לעניות דעתי, הבעיה מתחילה ונגמרת בזה שאתם בודקים שמן גיר ידני.

פעם בטיפול בודקים שמן גיר, וגם זה בד"כ קורה לאחר שהשמן נח ובועות האוויר יצאו ממנו, ולכן לאף אחד חוץ מכם לא יצא לראות את הבועות שמתרוצצות אצלו בשמן באופן טבעי.

• תוכן חדש...