Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב לכולם

לאחרונה רכשתי סאב של הרץ es250 (סליל אחד ) ואני מבקש להבין האם יהיה הבדל אם הסאב יחובר למונו שיתן לו 250 ואט

או שהוא יהיה מחובר בגישור על מגבר 4 ערוצים ( 2 יציאות לקומפוננט + 2 בגישור לסאב) שגם כן יתנו לו 250 ואט ?

כמובן שהכל ב 4 אוהם.

תודה מראש לעונים.

פורסם

בכל מקרה עדיף מונו, שתהיה אפשרות לשדרוג ממוקד בעתיד. מבחינת הצליל - למה שיהיה הבדל? יציאה אחת חזקה או סיכום של יציאות חלשות יותר.הסאב לא יודע ממי הוא מקבל את ה250 וואט.

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

פורסם

ההבדל הוא שמונו בלוק. ישלוט הרבה יותר טוב על הסאב.

הוא יהיה מהיר יותר. ומדוייק יותר.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
ההבדל הוא שמונו בלוק. ישלוט הרבה יותר טוב על הסאב.

הוא יהיה מהיר יותר. ומדוייק יותר.

לא מדוייק בכלל..

הרי מגבר מונו כל עוד הוא קלאס D יש לו דמפינג פאקטור נמוך מאוד יחסית למגבר קלאס AB

לכן בעוצמות כאלו אני אפילו חושב שעדיף לשים מגבר 2 ערוצים איכותי ולגשר..

כמובן שאם אין מגבר כזה בבית, אז שלא ילך ויקנה אחד אלא כבר שילך לקנות מונו איכותי.

אפילו איזה אחד בעל הספק יציב כמו ה- JL 250/1 8)

מנואל.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

תודה רבה לעונים.

ההתלבטות נובעת כמובן משיקולי תקציב.

לכן אם אתם אומרים שהסאב לא מרגיש ממי הוא מקבל אז אני אלך על האפשרות הזולה יותר של ה 4 ערוצים.

יום טוב!

פורסם

מונובלוק תמיד יהיה עדיף על פני גישור. (כמובן שרק אם מדובר במונובלוק של חברה מוכרת ולא איזו קקמייקה מסין עם נתונים מנופחים).

אני לא יודע האם זה נכון שדמפינג פקטור של קלאס D תמיד יותר נמוך מקלאס AB, אבל גישור תמיד פוגע בדמפינג פקטור המקורי. אם ב 4 אוהם יש דאמפינג פקטור של 200, ברגע שנעשה גישור ב 4 אוהם בד"כ הוא ירד ל 50. מונובלוק לא מושפע מכך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
לא מדוייק בכלל..

הרי מגבר מונו כל עוד הוא קלאס D יש לו דמפינג פאקטור נמוך מאוד יחסית למגבר קלאס AB

לכן בעוצמות כאלו אני אפילו חושב שעדיף לשים מגבר 2 ערוצים איכותי ולגשר..

כמובן שאם אין מגבר כזה בבית, אז שלא ילך ויקנה אחד אלא כבר שילך לקנות מונו איכותי.

אפילו איזה אחד בעל הספק יציב כמו ה- JL 250/1 8)

מנואל.

OK. ולדיוק.

א. איתמר הקדים אותי.

ב. אני רוצה הוכחה לעניין הדמפינג פקטור. (שAB יותר גדול)

ג. בתקציב סביר. הוא יכול להביא מונו בלוק מצויין. שיתן 250W עד 300W.

ולא 2 ערוצים איכותי שיתן את התוצאה הדומה! אחד שיתן בין 250W ל 300W. יעלה יותר.

ואחרון חביב. אתה ממליץ על מונו.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
OK. ולדיוק.

א. איתמר הקדים אותי.

ב. אני רוצה הוכחה לעניין הדמפינג פקטור. (שAB יותר גדול) אין לי יכולת לתת לך הוכחה , אבל בכול הפורומים שקראתי דיברו על זה , מקסימום תבדוק מגברים ותראה . היחיד שיוצא דופן מבחינה זו זה הJL , שלהם יש דמפינג פקטור די גדול יחסית ל D .

במגברים זולים יחסית של קלאסס D זה בטוח כי כמעט כולם אפילו לא נוקבים במספר כלשהו , ואם כן מדובר על מספר ברמה של כ125HZ שזה למעשה בדיחה לגבי מגבר לסאב (עד כמה שזכרוני אינו מטעה אותי)

ואחרון חביב. אתה ממליץ על מונו.

ולפותח השירשור , אם הסאב שלך מוגדר כ250 עדיף בד"כ לתת לו מגבר שיכול לתת כ300 ומעלה , עדיף (לצורך שליטה) שהמגבר יהיה יותר חזק מהיכולת של הסאב . ולכן אם יש לך יכולת לעמוד בתקציב תחפש מונו חזק , אבל אל תתפשר על חברה "סינית" בשביל עוצמה כי אז לא תקבל עוצמה אמיתית

בברכה יהודה

בברכה יהודה

• תוכן חדש...