Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאן הפורום התדרדר..... למה צריך שישמעו בומים "בחוץ"???????? למה שלא תדביק גם מדבקות פיוניר ודומיו על הרכב, אחרי זה אנשים כמוך בוכים שפורצים להם תרכב, מעניין למה??? :?:

פורסם

בקשר למדבקות: אל תדאג אני אדביק על האוטו. אבל בקשר לבומים: אם אתה שומע את הבומים בחוץ אז קל וחומר שתשמע אותם עוד יותר חזק בפנים.

בקשר לפריצות: בשביל דברים כאלה יש ביטוח!

פורסם
בקשר למדבקות: אל תדאג אני אדביק על האוטו. אבל בקשר לבומים: אם אתה שומע את הבומים בחוץ אז קל וחומר שתשמע אותם עוד יותר חזק בפנים.

בקשר לפריצות: בשביל דברים כאלה יש ביטוח!

אם זה מה שאתה מתכוון לעשות כדאי לך לחזק את האוטו לפני, שלא תגלה שחלקים מהפלסטיקה נופלים לך ממנו בכל בום, תתקשר לכמה חברות ביטוח לקבל הצעות מחיר וגם תקבע תור לרופא אוזניים כי השמיעה לא בדיוק תיהיה כמו שהיא היתה.

פורסם

דיי כבר עם ה"בום" הזה!.

שים סאב וזהו, אז ישמעו את ההד שלו בחוץ כמו שאתה רוצה!, זה יספק לך את הסחורה. מגבר + סאב של פיוניר = 1000 ש"ח. שלום על ישראל.

וכן תיקים בבגאז' יכולים להשפיע על השמע של הסאב, לא יודע עד כמה כי לי אישית אין ניסיון עם תיקים בבאגז' ( אין לי מקום! לתיקים ושאר ירקות ).

אבל אני משער שהשינוי לא יהיה בצורה קריטית ביותר.

• תוכן חדש...