Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצלמות אבטחה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי מספר דברים מוזרים?

או בכוונה. או במקרה. ? שקורים לנו בחצר.

ביניהם! *כ 30 פעם גנבו צמחים חדשים שנשתלו יום או יומיים לפני. (כל שבוע שבועיים)

* מספר עציצים שנגנבו. (לפחות אחת לחודש)

* שברו לי מגב אחורי של הרכב. וזרקו מתחת לרכב שלי. (לפני חצי שנה)

* שריטות על הרכב. (לפני כחצי שנה)

* שערים שנפתחים ונסגרים בשעות מוזרות. (לפחות פעם לשבוע)

* והיום! נסיון פריצה לרכב החדש! רכב בן 3 ימים מהחברה! (וזה כולל נזקים של שריטות. פלסטיקים שבורים. ועוד)

הוחלט. התקנת מצלמות נסתרות.

עזרה.

המלצה לשיטות למקם את המצלמות.

חברות שכדי לפנות לקניית הציוד!

מצלמות מומלצות. (ולא מומלצות.) וכנ"ל לגבי איך כדי לחבר. (הקלטה קבועה או על ידי גלאי תזוזה.)

יש לציין. שיש בשטח. חתולים/ כלבים. אנשים שהולכים ברחוב לפעמים. עצים ויש אצלי באזור רוחות חזקות.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אלי, כל מה שאני יכול לתרום זה מצלמה שמקליטה קבוע, תדאג שיהיה על מה להקליט, כי אלו על הגלאי תזוזה זה חרא תמיד יש לגלאי הזה נקודה מתה שמרפי ינחה את הפושע לעבור בה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

חפש שירשור של אורן 16V , היה משהו עם מצלמה בערך כמו שאתה צריך,

ובלי קשר, מצלמות שמקליטות לאורך זמן + בלילה (מצלמה עם אינפרא + כרטיס DVI + מחשב עם לפחות 250 גיגה) = הרבה כסף (מעל 2500 ש"ח)

בעקרון הבעיה עם מצלמות שהם RCA , שצריך לחבר להן וידאו .. ואז כל קלטת היא בערך 8 שעות .. השאלה אם תוכל להחליף קלטת כל 8 שעות ..

מצלמת אינפרא טובה שעובדת בלילה תעלה לך בין 700 ל 1300 ש"ח, ובלי קשר תמיד עדיף לקחת CCD (חיישן כמו במצלמות הדיגיטליות) ולא CMOS ,שזה הדור הישן.

עצתי אליך, סייר לך באתרים הבאים, תבין פחות או יותר במה מדובר, מחירים וכו' , קח בחשבון שאתה צריך מצלמה עם אינפרא אדום.

http://www.bsecure.co.il/

http://www.telcogroup.net

http://www.mcam4u.co.il/

פורסם

עם כל הכבוד למצלמות, הם לא מונעות בזמן אמת - ואף אחד לא מבטיח לך שבשעה 3 בלילה כשמישהו יבוא לעשות נזק לרכב אתה בדיוק תשים לב אליו דרך המצלמות ותזמין משטרה \ תצא לתפוס אותו.

כמו כן, אף אחד לא מבטיח לך שתראה מי האדם, תהיה בטוח כמעט לחלוטין שהוא בא כשהוא עוטה מסיכה מסוג כל שהוא, ואז זה לא נתן לך כלום.

הכי טוב שתקנה שני כלבים, פינצ'ר זכר - זה הגלאי והאזעקה, ורועה גרמנית נקבה - זו האחראית בטחון :lol:

בשיא הרצינות, כלב יהיה מענה טוב מאוד לדברים שציינת, תאמין לי שכשמישהו יכנס לגינה כדי לגנוב כמה עציצים ויראה 2 כלבים אימתניים :-) הוא לא יסתכן בביס בשביל אותם צמחים - מה גם שאתה מקבל אחלה 2 חיות מחמד שמסתדרות אחת עם השנייה, לא עולה יקר להחזיק אותן, חיות המון שנים ויפנקו אותך עם המון אהבה!

קח בחשבון שכתבת שצמחים נגנבים בתדירות גבוהה, בקביעות כמה ימים אחרי שאתה שם אותם - תשקול את האפשרות שזה איזה שכן שיש לו נקודת מבט אל תוך הגינה שלך, או מישהו שמבקר בגינה שלך בקביעות מסיבה כל שהיא, מתוך כל אותם שכנים ואנשים תסנן בכך שתברר מי מתעניין גם בצמחים - תתחיל לדבר על צמחיה עם שכנים, מכרים שאתה לא כל כך סומך עליהם - מי שמראה התלהבות יתרה עלול להיות חשוד אפשרי.

עד כאן 50 שניות של Flower CSI, בהצלחה! :wink:

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

blavie היקר, אתה טועה , ומטעה אחרים, וחבל.

מצלמת אבטחה טובה (לא מצלמת אינטרנט ב 10 שקל) , תוכל לתת זיהוי כמעט וודאי, לפחות גובה,מראה(שמן,רזה,וכו') לבוש .. יש המון פרטים שמצלמה יכולה לעזור בהם (ראה ערך כלבוטק ..) ועם כמות הנזק שנעשה לבחור, בהחלט יהיה ניתן לפנות לכלבוטק.

ובלי קשר, כלבים זה לא פתרון אבטחה, כלב הוא יצור מקסים, אבל קצת פתי.. מי שרוצה בקלות יגרום לו ללכת לישון .. ולא מרצון.

פורסם

אמנם מה שאמרת נכון, אבל כמה יעזור לו לדעת אם הבחור גבוה ושמן או נמוך ורזה? זה באמת שווה את כל ההשקעה הכספית? מספיק שהאדם בא עם מסיכת סקי או עם קפוצ'ון 99.9% שלא תוכל לבצע זיהוי וודאי בעזרת הצילומים האלו - מנסיון עם מצלמות אבטחה איכותיות מאוד, אני לא זורק פה דברים מהאוויר- נוכחתי לדעת מנסיוני שהם עוזרות מאוד במעגל סגור עם השגחה חייה (כמו בחנויות למשל), אמנם למטרות תפיסת גנבים זה לא ממש עוזר, כי המצלמות לא כאלו משוכללות כך שיצליחו לתעד בבירור פני אדם שלובש קפוצ'ון למשל ונמצא בזווית אחרת מהן - כמו שאמרת, הזיהוי הכי וודאי שתקבל מכך במידה והגנב חובש מסיכה כל שהיא הוא גובה וקבוצת משקל, אם יהיה לך הרבה מזל אז עוד מאפיינים מזהים (למשל אדם צולע) - עוד חסרון הוא שקרוב לוודאי שגנב שבא לגנוב דברים, יראה את המצלמות ויתפתה לגנוב גם אותן - הן יקרות וקלות עד מאוד לגניבה גם אם תחזק אותם כהוגן לאיזה עמוד או קיר.

מעבר לכך אני לא מטעה אף אחד, זה דיון - הבן אדם ביקש חוות דעת על מצלמות אבטחה, ולדעתי זו שיטה יותר טובה, מן הסתם שאציע לו אותה מתוך רצון לעזור - מה לעשות עם ההצעה זו החלטה שלו, כלב נובח ונושך זרים שאוהבים להיכנס לגינות באישון לילה הרבה יותר מרתיע מאשר מצלמה שממנה לא אכפת לו כי גם ככה הוא בא כשהוא רעול פנים, ורוב הסיכויים שיגנוב גם אותה על הדרך - אז לידיעתך הרבה יותר קל לגרום למצלמה "ללכת לישון", היא עצם דומם ופסיבי.

בנוסף - לא נראה לי שיקחו מקרה כזה לכלבוטק, בדרך כלל הם מתעסקים במקרים שהמשטרה כשלה לטפל בהם, מקרים בעלי התעניינות ציבורית גבוהה, נוכלויות והונאות מעניינות ועוד - עם כל הכבוד לבחור ולסבל שלו לא נראה לי שזה חומר ל PRIME TIME בטלוויזיה.

בקשר לכלבים - אני לא אומר שתאמן אותו לרצוח, אבל מן הסתם שכלבים נאמנים ומגנים על הסביבה הביתית שלהם - אם הם רואים זר נכנס לשטח המחייה שלהם ומפריע לשנתם מטבעם הם יפחידו אותו - לי יש כלב ווימרנר יפהפה כבר 6 שנים, אחד הכלבים החכמים והידידותיים שנתקלתי בהם - כל חייו הוא לא נשך אפילו חתול, אמנם אם מישהו שהוא לא מכיר יכנס לגינה באמצע הלילה תאמין לי שהוא יגרום לו לרצות לצאת יותר טוב מכל מצלמת אבטחה - מבלי לנשוך אותו בכלל. (טוב, אולי כשהוא היה צעיר, עכשיו הוא מזדקן להנאתו :lol: )

DOESN'T WORK HARD

פורסם

ומה יקרה אם אותו זר יתן לכלב איזה חתיכת סטייק מעושנת , עם קצת סם הרדמה בפנים ? יהיה יותר טוב?

כלבים זה לא פתרון , זה סוג של הרתעה אבל לא פתרון.

שוב, גם לשבת איזה 2-3 לילות מול טלויזיה (אפילו תוך כדי משחק במחשב או ציטוט , תמיד שמים לב בעין אם משהו פתאום זז..) בתמורה ללתפוס את הגנב .. שווה בהחלט.

פורסם
בקשר לכלבים - אני לא אומר שתאמן אותו לרצוח, אבל מן הסתם שכלבים נאמנים ומגנים על הסביבה הביתית שלהם - אם הם רואים זר נכנס לשטח המחייה שלהם ומפריע לשנתם מטבעם הם יפחידו אותו - לי יש כלב ווימרנר יפהפה כבר 6 שנים, אחד הכלבים החכמים והידידותיים שנתקלתי בהם - כל חייו הוא לא נשך אפילו חתול, אמנם אם מישהו שהוא לא מכיר יכנס לגינה באמצע הלילה תאמין לי שהוא יגרום לו לרצות לצאת יותר טוב מכל מצלמת אבטחה - מבלי לנשוך אותו בכלל. (טוב, אולי כשהוא היה צעיר, עכשיו הוא מזדקן להנאתו :lol: ) יש רק בעיה אחת עם כלבים , אם הוא ישים כלב ולא ידאג שיאלפו אותו לא לאכול שום דבר מזרים או אוכל שמונח במקום גלוי , מישהו "מקסים וחמוד" יהרוג לו את הכלב . מנסיון . היה לי דוברמן מעורב עם זאב , שהיה שקט לחלוטין כלפי בני אדם יכולת להכות אותו והוא לא היה עושה כלום , כלפי כלבים אחרים זה היה פחד אימים (הוא היה הולך נגד כול אחד ולא משנה גילו , עוצמתו וכו' , שהיה נובח/נוהם או משהו כלפיו , והיה מנצח תמיד) יום אחד הוא נעלם מהמלונה ולא מצאו אותו יותר לעולם . יהי זכרו ברוך

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

שניר - אתה באמת חושב, שאותו גנב מסכן שבא אליו לגינה ע"מ לגנוב עציצים יתאמץ להשיג סם הרדמה, כדי להרדים את הכלב ולגנוב את העציץ הנכסף? אם הוא עובר טרחה גדולה כל כך בשביל עציץ, לדעתי אתה צריך להשאיר לו פעם בשבוע עציץ במתנה :lol:, ועכשיו ברצינות - אם אתה מחפש לתפוס את הגנב פעם אחת ולתמיד, לא עדיף לקנות כלב כך שינבח כמו משוגע ויעיר אותך ואת השכנים כשהגנב יבוא, או שתצטרך להישאר ער כמה לילות ברצף בציפיה לתפוס את הגנב ובדיוק בלילה שתקרוס מעייפות הוא יבוא? (וזה תמיד קורה הרי 8)), כלב זה הרבה יותר אפקטיבי - ועוד משהו בקשר למה שאמרת, אתה חושב שגנב מסתובב עם סטייקים רווים בסם הרדמה בכיס? סתם למקרה חירום?:lol: זה דבר שצריך לעשות מאמץ מסויים להשיגו, מה גם שלא נראה לי הגיוני שמישהו יעשה דבר כזה בשביל עציצים , אם כן זה כבר גובל באובססיה מסוכנת לדעתי וצריך לתפוס את האדם ולטפל בו.

לפותח השרשור - כשמדובר בדברים קטנים כמו צמחים, על בסיס קבוע - זה בטוח מישהו שרואה את הגינה שלך בתדירות כזו גבוהה שמאפשרת לו לשים לב כשדברים כאלו קטנים מתווספים, תזכור מה אמרתי לך - אחד השכנים.

DOESN'T WORK HARD

פורסם

אוה, זה כבר משהו אחר .. לנבוח ולהעיר זה כבר רעיון הרבה יותר טוב.. אז זה דווקא לא רע, כלב שישאר בחוץ וינבח ..

אבל בתור בנאדם שיתן כליה כדי לעזור לכלב במצוקה, אני לא חושב שזה רעיון נכון לתת לבנאדם כלב שמירה רק כי הוא רוצה שמירה.. בנאדם שרוצה כלב צריך לדעת להעריך ולהבין את המהות הזו שהיא "כלב" , כלב זה דבר חי, יש לו רגשות, יש לו רצונות, וצריך לדעת להתייחס אליו ולא כמו אל רובוט שבא לשמור לי על הגינה .. צריך לשחק איתו, ולצאת איתו ולהראות לו חיבה וכו' וכו'

פורסם

לא צריך להשקיע בציוד יקר:

ישנה תוכנה מעולה שנקראת GO1984, היא משתמשת בMOTION DETECTION.

כלומר, מזהה תנועה מול המצלמה ורק אז מתחילה להקליט לאורך זמן מוגדר מראש, ניתן כמובן לבחור איכויות ושאר פרמטרים.

מתקינים מצלמה לא יקרה במיוחד וזה עובד מעולה!

אפשר גם לקנות כרטיס טלוויזיה ב150 שקל ולחבר מצלמת וידאו ישנה שזרוקה בארון.

ניתן לכוון רגישות של התנועה מול המצלמה וכל הדברים שרק תחשוב עליהם.

פורסם

מחזק את שניר106

כשהייתי בן 15 בתקופת שעמום של כלל הנוער הייתי רואה בימי חול טלויזיה עד השעות הקטנות של הלילה.

מרוב שעמום/סקרנות הייתי קם לכלב נביחה של כלב, באחת הלילות שמתי לב לחבורה שמסתובבת ליד הבית- זה נגמר בתצפית בלבד.

כמה לילות לאחר מכן הנ"ל החלו לטפס על הגדר ולחקור לעומק.

זה לא שאני מפחיד או משהו- מספיק ראיתי במי מדובר וזה כבר הרתיעה אותם שלא לחזור לביקור נוסף.

תשקיעה כמה לילות בתצפית, רצוי מחוץ לבית ברכב של חבר או משהו.

כמו כן אני לא מאמין שהוונדליסט הנ"ל חובש מסכה וכו- יותר מידי השקעה, קפוצ'ון או כובה יכול להיות.

שיהיה בהצלחה, מי יתן ותתפוס את המאניק!

פורסם
אוה, זה כבר משהו אחר .. לנבוח ולהעיר זה כבר רעיון הרבה יותר טוב.. אז זה דווקא לא רע, כלב שישאר בחוץ וינבח ..

אבל בתור בנאדם שיתן כליה כדי לעזור לכלב במצוקה, אני לא חושב שזה רעיון נכון לתת לבנאדם כלב שמירה רק כי הוא רוצה שמירה.. בנאדם שרוצה כלב צריך לדעת להעריך ולהבין את המהות הזו שהיא "כלב" , כלב זה דבר חי, יש לו רגשות, יש לו רצונות, וצריך לדעת להתייחס אליו ולא כמו אל רובוט שבא לשמור לי על הגינה .. צריך לשחק איתו, ולצאת איתו ולהראות לו חיבה וכו' וכו'

לזה התכוונתי, כתבתי פינצ'ר - זה נשמע לך כמו כלב שמירה? :) זה כלב נובח לכל דבר :lol:, בנוסף ציינתי - כבר בהודעה הראשונה בנושא, שכלב הוא תוספת נחמדה לבית, וזו אחלה חיית מחמד.

DOESN'T WORK HARD

• תוכן חדש...