Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רישיון הרכב אבד.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול שמתי לב לכך שאני לא מוצא את רישיון של הרכב שלי+ ביטוח חובה של הרכב. לאחר שהפכתי את כל הרכב והבית, הבנתי שאני צריך לשכפל מחדש את הטפסים.

לגבי הרישיון רכב, האם אני חייב להגיע למשרד הרישוי או שניתן לבצע זאת גם בטלפון? האם זה כרוך בתשלום נוסף (אם כן, כמה)? והאם זה דבר שמתבצע במקום או שעלי להמתין מס' ימים/חודשים/שנים:wink: ?

אגב, במידה וגנבו לי את המסמכים (אני מאמין שבפועל הם נאבדו כי יש לי נטייה לאבד כל דבר שלא מחובר לגוף שלי) האם אני צריך לבדוק משהו במחשבי המשרד הרישוי?

תודה מראש, רועי.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

לגבי רישיון רכב - לך למשרד הרישוי, תוציא כפל רישיון, שלם בדואר 33 ש"ח אגרת כפל רישיון. לגבי הביטוח - דבר עם הסוכן שלך שיוציא לך פוליסה חדשה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
גם העתק תעודת החובה עולה כ-40 שקל

שמתי לב שאיבדתי תעודת ביטוח בדיוק ביום של הטסט לאוטו!

טסתי לסוכן ביטוח שלי והוא נתן לי העתק על המקום.

תמוהה מאוד שאתה אומר שזה עולה 40 ש"ח.

פורסם
שמתי לב שאיבדתי תעודת ביטוח בדיוק ביום של הטסט לאוטו!

טסתי לסוכן ביטוח שלי והוא נתן לי העתק על המקום.

תמוהה מאוד שאתה אומר שזה עולה 40 ש"ח.

אם קיבלת צילום של תעודת החובה, שבמקרה היה לסוכן שלך העתק ממנו, זה לא ממש יעזור לך בביקורת משטרתית. אתה חייב את המקור. מקור זה אך ורק האחד והיחיד שיש עליו חותמת מקורית של התשלום.

במקרה של אובדן, אתה מקבל תעודת חובה חדשה וכדי שתהיה חותמת אתה נדרש לשלם סכום סמלי של 40 ש"ח.

כמדומני שאפילו מודפס עליה שהמקור ע"ס ZZZZ ש"ח שולם בתאריך DD/MM/YYYY.

מצד שני, היום עם מדפסות הצבע המשוכללות, בהרבה מקרים אי אפשר להבדיל בין מקור להעתק.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...