Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רבותי ..

שתי שאלות , ברשותכם

1- ראיתי נוזל המכונה פלאשינג , מכניסים אותו לשמן , ונותנים לרכב לעבוד קצת זמן , ואז מחליפים שמן , ופילטר , האם הנוזל הזה יעיל ? האם הוא יכול לגרום נזק לאטמים וגומיות ? מה בכלל התרומה שלו ?

2-קראתי רבות על נושא האינפוזיה , אבל האם ניתן לבצע אותו גם ברכב עם הזרקה חד נקודתית ? 205 שנת 98 1.4 ? לא יגרם נזק לחיישן שנמצא בבית המצערת ? אם יש כאן מישהו עם 205 , שעשה כבר אינפוזיה , אשמח לשמוע את דעתו , והאם הרגיש בשינוי . אצלי הרכב מגמגם מידי פעם , ובכלל הבעלים הקודמים לא התייחס אליו יפה .

איציק נ פירסם פרוייקט מצולם של האינפוזיה , לא הבנתי אם צינור האינפוזיה נמצא מעל לפרפר בבית הבליעה , או שיש לחברו לצינור אחר ?

סעו בזהירות ... שבוע חדש

תודה

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

1. פלשינג?-- לא . זהו "פתרון" או מוצא כמעט אחרון לפני הצורך בהח' מנוע או שיפוץ ראש מנוע יקר. לא זה המצב אצלך.

2. אינפוזיה?-- לא בטוח. אצלך ההזרקה היא חד נקודתית מונג'ט של בוש. אין בעיות "בית מצערת" , הדבר היחידי שהאינפוזיה תעשה (אם יבצעו אותה נכון) זה ניקוי תאי השריפה במידה מסויימת כולל חיישן חמצן וממיר. לא לבצע אם אין צורך.

בקשר לבעיית הגימגום, גש למומחה לטיפול נקודתי במקום לזרוק כספים ולהסתכן בנזק שיעלה על התועלת.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

דני , תושה על תשובתך ...

אז אין טעם לעשות אינפוזיה ? מה אני כן עושה כדי לנקות את הרכב ? הוא הגיע ל-60 אלף , וכמו שכתבתי , אני לא חושב ששמרו עליו לפני , הוא היה אצל אישה שלא ניקתה אותו שנתיים . היא לא שמרה על המנוע חוץ מטיפולים .

פתחתי את בית המצערת , והוא לא הכי נקי , יש קצת שמן (מעט) .

הייתי רוצה לטפל במנוע ובהזרקה , לפעמים יש גמגומים , ואני מניח שתאי השריפה צריכים ניקוי .

תודה רבה

אוהבים אותך פולי.

פורסם

שווה להחליף חוטי הצתה ופלאגים אם לא הוחלפו בטיפול האחרון.

אפשר לנקות את ראש ההזרקה בעדינות משאריות השמן שיש עליו, אבל שיפור משמעותי לא תקבל.

אפשר גם לנסות 44K למיכל דלק, לניקוי עדין.

מעבר לזה צריך לאבחן את הסיבה המדויקת של הקרטועים. הם בעיקר כשהרכב קר או גם כשהוא חם? בסל"ד גבוה או נמוך? מצב הדוושה בזמן הקרטוע?

בהרבה מהמקרים זה החיישן מצערת (TPS) שהולך, ולהחליף אותו זה הרבה פעמים סרט.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
דני , תושה על תשובתך ...

אז אין טעם לעשות אינפוזיה ?

מתשובתי אכן עולה שלכאורה אין טעם לעשות אינפוזיה, לא הסברתי את עצמי כראוי ואנסה כרגע:

אינפוזיה בצורה ראויה, היא פעולה ראויה ומתבקשת, כוונתי היתה שבגלל שיש לך בעיית קרטועים באוטו, אני נגד אינפוזיה כשלב ראשון, אלא איתור התקלה , טיפול מתאים בה, ואז -בסוף, לאחר איתור התקלה ופתרונה,

אינפוזיה-כן, אחלה, לא בשלב של פתרון תקלות בשיטת ה"מנסים"

מקווה שהבהרתי את עצמי טוב יותר.

תודה

דני

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תודה .

הקירטועים מופיעים בתחילת נסיעה , ב-2 הק"מ הראשונים , כאשר הרכב קר .

כיצד יודעים אם חוטי ההצתה טובים ?

וחוץ מזה , מה יכול לעשות מישהו כמוני , שקנה רכב עם 60 אלף ק"מ , שבעליו הקודמים עשה טיפולים וזהו , וגם זה לא במוסך מורשה לטענתו "יש לו חבר מוסכניק..." , אני רוצה ליישר קו , איזה טיפולים כדאי לעשות ? מה יקל על המנוע , וישמור על אורך חיים ופעולה תקינה ?

תודה

אוהבים אותך פולי.

פורסם

יש לתקן את הבעיה הזו, לאחר מכן רצוי לבצע טיפול איכותי, לפניו ניקוי אנפוזיה.

לבדוק שמכנית הכל תקין, כמו גומיות לפעמוני הציריות שהם רגישים גם בפיג'ו, לבדוק שאין נזילות, לבדוק את כל המערכות שהן תקינות, לוודא נוזל קירור איכותי ונקי, בקיצור בדיקה למערכות הרכב, טיפול בכל סוגי הנוזלים הקיימים.

אם אתה מאיזור חיפה ,או מזדמן לחיפה , אשמח לראות את האוטו לייעץ ו/או לעזור.

בברכה

דני

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תודה רבה , על זמנך , ועל ההצעה להגיע .

אני ירושלמי ....

לגבי נוזל קירור , חשוב להשתמש בנוזל מיוחד ? על מה אתה ממליץ ? האם פיז'ו רגישה בעניין הזה ?

תודה

אוהבים אותך פולי.

פורסם

בפיג'ו 205, במיוחד באלו שהגיעו עם בלוק אלומיניום - כדאי להשתמש בנוזל קירור איכותי, ועדיף המקורי של פיג'ו סיטרואן. הוא לא יקר במיוחד ומתאים בדיוק לדרישות הרכב.

פורסם

צביקה פיק ודני תודה .

אני מחליף מחר את הנוזל שאצלי ... (מים מהברז , רחמנא ליצלן )

איך מרוקנים את המים ?

האם הבורג בתחתית הרדיאטור ינקז את כול הנוזל החוצה ? או שיש לבצע איזה תהליך ?

אני נוסע חודש על מים מהברז , האם גרמתי נזק ?

חייב לקנות מפיז'ו ? או שאפשר לקנות כול נוזל קירור של פירמה ידועה ?

אוהבים אותך פולי.

פורסם

תעשה חיפוש בפורום, חבר בשם YH רשם במפורט מה יש לעשות כדי לנקות ולמלא מחדש.

לא גרמת נזק בנסיעה של חודש השאלה כמה נסעו לפניך.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

ב205 אין בורג ניקוז.

פתח את הצינור המים ביציאה מהרדיאטור ותן למים להישפך.

אתה זקוק לכ5 ליטרים של נוזל קירור חדש.

כל שאר הפרטים, כמו שנאמר קודם, כתובים כבר בפורום. בצע חיפוש.

נ.ב - לא לשכוח ניקוז אוויר!

פורסם

רגע ,

הבנתי שב-205 , בגלל שמיכל המילוי גבוה מהרדיאטור , אין צורך בניקוז אויר , האם זה נכון ?

ברדיאטור יש בורג קטן , בצידו הימני תחתון של הרדיאטור , פתחתי אותו בעבר , וכול המים יצאו החוצה , האם זה הבורג ? אם צריך , אני אעלה תמונה .

תודה

אוהבים אותך פולי.

• תוכן חדש...