Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי קומפוננט של פוקאל V1 ו-HU של JVC. זה חלקים שיש לי כבר.

עכשיו חסר לי, סאב ומגבר.

מה אתם ממליצים בתקציב של 2000-3000 שקל. (לא חייב בכל הסכום).

עכשיו מה אתם אומרים אולי למכור את ה-V1 ולקנות קומפוננט אחר או להשאיר?

פורסם

אם שמעת ואהבת את הפוקל אין צורך למכור אותו. סה"כ הוא סט טוב. בקשר למגבר ולסאב יש לך אולי אינסוף אופציות בתקציב שנתת, ולכן העזרה היחידה שניתן לך היא לבוא למפגש ולהתרשם מסאבים. זהו לבינתיים. אלא אם כן יש לך כבר כיוון לאיזה סאב ששמעת (ואל תגיד פיוניר או קנווד של ה-400 ש"ח).

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אל תדאג אני לא אגיד פיוניר.

שמעתי כמה סאבים של הרץ הם היו ממש נחמדים, מה אתם אומרים עליהם?

לגבי מגברים, אני צריך מגבר אחד או 2? איזה מגבר אני צריך? של כמה RMS לערוץ? (כמה הפוקאל?)

עוד משהו, הסאב שאני רוצה לא צריך ממש להפציץ, עדיף שיהיה מדוייק אבל עדיין עוצמתי.

שוב תודה, תום.

פורסם

מדוייק איכותי ועוצמתי (סאב) זה הרץ ES300 או פיניקס גולד ZR. שניהם סאבים מצויינים. לגבי הפוקאל אין לי מושג כמה RMS הוא אבל נראה לי שבין 100-140 מקסימום. אם תיתן לו 75RMS הוא ירקד לך יופי טופי. אני אישית מעדיף תמיד שתי מגברים על מגבר אחד, שהם אחד לקומפוננט ואחד לסאב, ותמיד מעדיף 4 ערוצים מאשר 2 , אם תרצה בי אמפ או עוד סט בעתיד, שתהיה לך את האפשרות הזאת. להציע שילובים של מגברים יהיה מיותר כרגע, כי מה שאני מציע הוא לשמוע עוד סאבים ולקנות אחד, ואז נשלב לך בסכום שישאר לך מגבר\ים טובים בהתאם לרכיבים.

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
מדוייק איכותי ועוצמתי (סאב) זה הרץ ES300 או פיניקס גולד ZR. שניהם סאבים מצויינים. לגבי הפוקאל אין לי מושג כמה RMS הוא אבל נראה לי שבין 100-140 מקסימום. אם תיתן לו 75RMS הוא ירקד לך יופי טופי. אני אישית מעדיף תמיד שתי מגברים על מגבר אחד, שהם אחד לקומפוננט ואחד לסאב, ותמיד מעדיף 4 ערוצים מאשר 2 , אם תרצה בי אמפ או עוד סט בעתיד, שתהיה לך את האפשרות הזאת. להציע שילובים של מגברים יהיה מיותר כרגע, כי מה שאני מציע הוא לשמוע עוד סאבים ולקנות אחד, ואז נשלב לך בסכום שישאר לך מגבר\ים טובים בהתאם לרכיבים.

בברכה,גיא.

+ מחזק את דבריו של גיא.

בברכה, יוני.

מה זה הגלון *קבל* הזה בין המגברים ?
:shock:

המגברים האלה מממנים אירגוני טרור:onfire:

אחד החזקים! :rofl:

פורסם

אם הדרישות שלו בסיסיות והוא לא הולך לשדרג בעתיד אז אין סיבה לקנות מגבר לביאמפ.

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

אבל הוא לא ציין זאת בהודעות שלו שאין לו חשיבה על העתיד, אז מן הסתם הצעתי גם את ההצעה לכיוון הזה בעתיד, רק לידע כללי ולא בשביל לשכנע אותו או משהו כזה.

בברכה,גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אם הדרישות שלו בסיסיות והוא לא הולך לשדרג בעתיד אז אין סיבה לקנות מגבר לביאמפ.

נכון שהדרישות בסיסיות אבל הוא לפי דעתי כמו כולנו, רוצים יותר טוב בעתיד (גם אם הוא לא יודע את זה עדיין!!!:wink: )

בברכה, יוני.

פורסם
נכון שהדרישות בסיסיות אבל הוא לפי דעתי כמו כולנו, רוצים יותר טוב בעתיד (גם אם הוא לא יודע את זה עדיין!!!:wink: )

בברכה, יוני.

מניסיון רע אצלי, תמיד טוב להציע ...

אם הוא מקבל את זה או לא אתה לא יכול לדעת (וגם אני לא ידעתי אז שזה מה שאני רוצה באמת)

בהצלחה

פורסם
מניסיון רע אצלי, תמיד טוב להציע ...

אם הוא מקבל את זה או לא אתה לא יכול לדעת (וגם אני לא ידעתי אז שזה מה שאני רוצה באמת)

בהצלחה

בשביל זה אנחנו פה להציע לא? :)

בברכה, יוני.

• תוכן חדש...