Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה הייתם עושים?

אני אישית רק בגלל האירוע של החוואי שהרג את מי שפרץ לבית שלו (ש-ל-ו!) שבעצם מודיע לי שאין לי טעם לסכן את החיים שלי בכך שאני אשב בכלא לשארית חיי, לא הייתי עושה כלום. מצדי שיתפוצץ ויהרוג 50 איש איתו, אני לא אכנס לכלא. הייתי בורח מהאוטו וזהו.

המדינה הזאת מבוססת על מנהיגים מצחיקים.

חברים שימו לב, זה אולי לא קשור, אם קורה משהו לנשיא המדינה כרגע (למחליפה), נשיא המדינה באופן אוטומטי יהיה

אחמד טיבי. - הבנאדם מופיע ברשתות ערביות וצועק שהוא רוצה לעזור לנצח את האויב הציוני. נשיא המדינה!!!!!

זה נראה לכם הגיוני שנשיא המדינה היהודית יהיה ע-ר-ב-י?!

אני בורח מהמדינה הזאת ברגע שאני יכול. כבר נמאס לי לסחוב מסים חסרי כל הגיון (50% על משכורת, אני משלם אשכרה חצי מהמשכורת שלי למדינה, בשביל מה? בשביל לקבל פיגועים, חוסר ביטחון, שחיתות ציבורית וגניבת מס בכל חור קיים).

נמאס לי לחלום על מכוניות שרק בארה"ב הייתי מסוגל לקנות. נמאס לי להיכנס לE46 FANATICS ולראות שרמת המחייה בדובאי היא פשוט לא מסתכלת על רמת המחייה שלנו ממטר. הם פשוט נהנים מהחיים, לעומתנו, אנחנו רוכשים רכב, אנחנו משלמים על 2 מכוניות ועוד 20 % למדינה. אני לא מבין איך לא קמו עדיין אנשים ולמה אנשים שותקים בקשר לדברים האלו.

למה בארה"ב הם חיים כל כך טוב, או למה בכל שאר העולם הם חיים כל כך טוב. למה בארץ המסים על מכוניות הם 121% ובאירופה זה בערך 40% ובארה"ב 20%. למה למה למה?!

למה הדלק כל כך יקר, למה הכל כל כך יקר והמחירים פה לא הגיונים לכלום חוץ מגרעינים שחורים?! לא בא לכם לבוא עם עוזי ולהיכנס לכנסת ולחרע שם את כולם???

למה בזמן מלחמה, אנחנו שולחים פתקים להודיע לציבור הערבי שאנחנו הולכים להפציץ אותם. יופי מה עשינו פה הרסנו כמה מבנים! מה זו ההתנהגות הזאת!?

נראה לכם הגיוני שתזהירו את היעד לפני שתפציצו אותו? ראיתם פעם מחבל מגיע למקום ומזהיר את כולם: "לצאת בבקשה, באתי להרוג רק את המנהיגים שלכם, אז אין טעם שאתם תפגעו!!"

פורסם

לא הייתי עושה כלום. מצדי שיתפוצץ ויהרוג 50 איש איתו, אני לא אכנס לכלא. הייתי בורח מהאוטו וזהו.

ממש "גבר" אתה.

גועל נפש לדבר בצורה כזאת!

פורסם
מה הייתם עושים?

אני אישית רק בגלל האירוע של החוואי שהרג את מי שפרץ לבית שלו (ש-ל-ו!) שבעצם מודיע לי שאין לי טעם לסכן את החיים שלי בכך שאני אשב בכלא לשארית חיי, לא הייתי עושה כלום. מצדי שיתפוצץ ויהרוג 50 איש איתו, אני לא אכנס לכלא. הייתי בורח מהאוטו וזהו.

המדינה הזאת מבוססת על מנהיגים מצחיקים.

חברים שימו לב, זה אולי לא קשור, אם קורה משהו לנשיא המדינה כרגע (למחליפה), נשיא המדינה באופן אוטומטי יהיה

אחמד טיבי. - הבנאדם מופיע ברשתות ערביות וצועק שהוא רוצה לעזור לנצח את האויב הציוני. נשיא המדינה!!!!!

זה נראה לכם הגיוני שנשיא המדינה היהודית יהיה ע-ר-ב-י?!

אני בורח מהמדינה הזאת ברגע שאני יכול. כבר נמאס לי לסחוב מסים חסרי כל הגיון (50% על משכורת, אני משלם אשכרה חצי מהמשכורת שלי למדינה, בשביל מה? בשביל לקבל פיגועים, חוסר ביטחון, שחיתות ציבורית וגניבת מס בכל חור קיים).

נמאס לי לחלום על מכוניות שרק בארה"ב הייתי מסוגל לקנות. נמאס לי להיכנס לE46 FANATICS ולראות שרמת המחייה בדובאי היא פשוט לא מסתכלת על רמת המחייה שלנו ממטר. הם פשוט נהנים מהחיים, לעומתנו, אנחנו רוכשים רכב, אנחנו משלמים על 2 מכוניות ועוד 20 % למדינה. אני לא מבין איך לא קמו עדיין אנשים ולמה אנשים שותקים בקשר לדברים האלו.

למה בארה"ב הם חיים כל כך טוב, או למה בכל שאר העולם הם חיים כל כך טוב. למה בארץ המסים על מכוניות הם 121% ובאירופה זה בערך 40% ובארה"ב 20%. למה למה למה?!

למה הדלק כל כך יקר, למה הכל כל כך יקר והמחירים פה לא הגיונים לכלום חוץ מגרעינים שחורים?! לא בא לכם לבוא עם עוזי ולהיכנס לכנסת ולחרע שם את כולם???

למה בזמן מלחמה, אנחנו שולחים פתקים להודיע לציבור הערבי שאנחנו הולכים להפציץ אותם. יופי מה עשינו פה הרסנו כמה מבנים! מה זו ההתנהגות הזאת!?

נראה לכם הגיוני שתזהירו את היעד לפני שתפציצו אותו? ראיתם פעם מחבל מגיע למקום ומזהיר את כולם: "לצאת בבקשה, באתי להרוג רק את המנהיגים שלכם, אז אין טעם שאתם תפגעו!!"

אם אתה משלם 50% מהמשכורת שלך למדינה, סימן שאתה חיי טוב.

אין לי בעייה להרוויח 100 אלף ולשלם חצי

עדיף מלהרוויח 10 ולשלם 20%. למרות שאתה מרגיש שאתה "דופק" את המדינה.

אתה יכול להשתין על המדינה, היא אולי תרטב, אבל אם המדינה תשתין עליך, אתה תטבע.

אנחנו שולחים פתקים לערבים כי אנחנו מדינה מתוקנת, המטרה שלנו היא לא לפגוע בחפים מפשע, אנחנו לא פושעים, רוצחים, ובטח בהתחשב בעובדה שאנחנו מוקפים ערבים, אני לא הייתי מציע לפוצץ את כולם.

אתה צריך להבין משהו, לפני 50 שנה היהודים היו פטריוטים. אם היית מתגייס להיות גובניק זה היה בושה

היום גיוס לקרבי זה פראייר.

פעם נלחמנו מול 3 מדינות וניצחנו

היום אנחנו נלחמים מול גדוד בצופים הערבים ומפסידים.

ישראל היא לא פעם. ובעתיד גם לא תהיה ישראל.

האנשים עם היד על ההדק הם משפטנים, שוחרי שלום, מורים, אנשי הסתדרות, וטייס לשעבר.

אתה מצפה שמשהו יקרה?

אז מה? אני אשב ואבכה כמו דביל על זה? זה לא חדש. ואל תדאג, בתקופת חיים שלי/שלך, ישראל תשאר, מה שיהיה אחר כך אותנו כבר לא תעניין, לא נהיה פה.

כרגע בישראל 30 אחוז ערבים. 15 אחוז עולי ברית המועצות, ועוד 10 אחוז מעורבים

אז מה נשאר מהיהודים של פעם? פחות מחצי.

פורסם

לא מסכים איתך בקשר לזה שאין לך בעיה לשלם חצי.

אם היית מרוויח 100 לא הייתה לך בעיה לשלם חצי למדינה?

תעשה לי טובה תחשוב על מה שאתה מדבר.

חוץ מזה מה הקשר עולי ברית המועצות? או שהתכוונת לנוצרים שביניהם ולא ליהודים.

בקשר לזה שהמדינה היא לא כמו פעם אתה צודק, ובדיוק בגלל זה, ובגלל הדאגה שלי לחיים הפרטיים שלי אני הולך לעזוב.

אין לי מה להישאר פה כל החיים ולסבול מבעיות שנוצרו ע"י מליון גורמים שונים.

מדינה מתוקנת שמזהירה תושבים לפני הפצצה תפסיד בכל קרב. זו פשוט נוסחא.

תזהיר את האויב הוא יברח ולא ימות, מה קשה לקלוט פה.

חוץ מזה בצדק היום מי שמתגייס לקרבי נחשב פראייר בעיני. תחשוב על התמורה שהוא מקבל מהמדינה.

הבנאדם יוצא לא מתקבל לשום עבודה חוץ מלמפעל שקורע לו את החיים ושם לו משכורת של 3 אלף אולי בחודש.

אחרי זה הוא צריך לעבוד כל החיים שלו כדי לקנות רכב ובית (שהוא בחיים לא יסיים לשלם עליו).

פורסם
ממש "גבר" אתה.

גועל נפש לדבר בצורה כזאת!

ממש "גבר" אתה חבוב. תיכנס לכלא ל20 שנה ונראה מה תגיד אחרי זה.

עם המדינה ה"מתוקנת" שלנו, שאמורה להבין שענישה מטרתה התרעה, מענישה את החוואי שהגן על עצמו ועל ביתו.

במדינה מתוקנת אולי החוואי היה מקבל פרס, ולמי שאומר שהוא היה צריך לקרוא למשטרה, אני חושב שהוא צריך לחיות במציאות ולראות זמן תגובה של משטרה ממוצעת, אם בכלל.

"איזה באסה שטעיתי וחשבתי שזה מחבל שבעצם זה היה סתם היה שב'ח, עכשיו נתקעתי בכלא ל20 שנה במקום להיות גיבור".

אתה יודע מה מעניין? אם הוא היה לוקח אקדח ויורה בו ומסתבר שזה מחבל. מעניין מה היו עושים לו אז (רמז: הוא לא היה מקבל רק פרס, אלא גם כמה שנים טובות, וכמה שזה נשמע לא הגיוני אני בטוח במאה אחוז שזה מה שהיה קורה)

פורסם
חברים שימו לב, זה אולי לא קשור, אם קורה משהו לנשיא המדינה כרגע (למחליפה), נשיא המדינה באופן אוטומטי יהיה אחמד טיבי.
רק שתדע שאחמד טיבי ראה יותר PUSSY בשבוע אחד ממה שקצב ראה בקריירה שלמה של הטרדות מיניות.
פורסם

כרגע בישראל 30 אחוז ערבים. 15 אחוז עולי ברית המועצות, ועוד 10 אחוז מעורבים

אז מה נשאר מהיהודים של פעם? פחות מחצי.

הכי טוב להגיד שהעולים מברית המועצות הם לא היהודים של פעם, וכשמשווים אותם לערבים ולזוגות מעורבים זה בכלל נפלא.

אני לא יודע מהיכן צצתם אתה ובני המשפחה שלך (זה גם לא מעניין אותי במיוחד).

במדינה מתוקנת צריך לאפשר לאנשים לירות במי שמשיג גבול לשיטחם הפרטי (ארה"ב) בין אם הוא יהודי, נוצרי, מוסלמי או עולה מברית המועצות.

מרוקאי שפורץ לבית עושה זאת כדי לקנות סמים, רוסי עושה זאת כדי לקנות אלכוהול ורומני עושה את זה כי הוא סתם גנב.

הרי כולם יהודים מה זה משנה מי הגיעה מהיכן. הם פורצים כי חסר להם משהו, הם גם כותבים שטויות כי חסר להם משהו (בין אם זה חינוך או חסך כספי, אין זה הנושא).

היהודים של פעם היו בליל של עדות ומינהגים שבאו כולם "לעשות ציונות" ונמנעו מלכתוב משפטים טיפשיים, הפילוג הוא מה שהורס אותנו, שהרי שכונת התקווה זה עשרים דקות מרמת אביב אבל אילו הן שתי מדינות שונות.

אני עליתי יחד עם הורי מברית המועצות לפני 17 שנים, אך אתה ושכמותך תסתכלו עלי ותגידו "רוסי" מצד שני אתם תיתפלאו מדוע העם מפולג והמדינה בזבל, תיבכו תיתלוננו אבל לא תעשו משהו בנידון.

אני התגייסתי לצבא וטחנתי שעות מטורפות בזמן שחברי ה"ישראלים של פעם" צחקו עלי שאני "תורם" יותר מדי. אני הרי לא חלק מהעם הזה. למה ויתרתי על 3 שנים מהחיים למען אנשים שלא מכירים בי כיהודי (אלא כעולה מברית המועצות).

אני רוצה ליתרום ולשנות, אני לא מוכן לשבת ולהיתלונן, כשמשהו מפריע לי אני לא מחכה שילך אני מגרש אותו.

מפריעים לכם חוקים מפגרים?, מפריע לכם מדינויות שגויה?, מפריע לכם חינוך קלוקל ?

תילכו, תשנו, תעשו, רק על תפחדו לצאת פריירים.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

מקס היקר, יש לי רק מלה אחת להגיד לך- סע.

סע לארצות הברית, לך תקנה שם כמה מכוניות שבא לך ואל תשלם כ"כ הרבה מיסים.

תפסיק לקטר ופשוט סע מפה.

מה הקשר בין הכותרת ובין כל מה שכתבת בהמשך?

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אם היתי מסיע אותו, היתי מרביץ איזו נפיחה טובה פלוס סוגר את כל החלונות פלוס מפעיל את החימום.

אם הוא לא היה מת, היתי שם לו שירים של יהורם גאון או משהו בסגנון, אני בטוח שזה כבר היה נותן תוצאות.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אחרי שהייתי מוריד אותו , חוזר קצת רוורס מחכה שיתרחק קצת שם גז וקצת לפני שהמחוג מראה על 100 נכנס בו ישירות .

אחרי שדרסתי אותו בודק שהוא לא יכול ללכת ואז מתקשר למשטרע ומבקש מהם שאחרי שהם יסיימו את הבורקסים והקרואסונים שיואילו בטובם להגיע .

פורסם

ולעצור אותך בגלל שדרסת למוות בן אדם שנראה לך חשוד וייתכן שהוא סתם חוזר ממשמרת לילה ובגלל זה הוא עפוץ ולא מגולח.

פורסם

כן, יש לנו חוקים מגוכחים. הבעיה היא שאנחנו אדישים. רוצחים בנו(פיגועים), גונבים לנו(מקרה דרומי), אונסים לנו את הנשים(קצב), אבל אנחנו ? בשלנו. עייפים, ממורמרים ו.....אדישים.

הדור ההנהגתי הנוכחי הוא הגרוע ביותר שהיה פה מאז שאני זוכר את עצמי. לפחות התקווה נשארת לנצח, כי לפעמים, גם מתוך מעטה שלג כבד צומח גבעול קטן, ירוק ומסכן שאולי יצמח פעם לעץ.

(גם אני מוסיף את חלקי לשרשור ההשתפכות)

פורסם
ולעצור אותך בגלל שדרסת למוות בן אדם שנראה לך חשוד וייתכן שהוא סתם חוזר ממשמרת לילה ובגלל זה הוא עפוץ ולא מגולח.

לא התכוונתי לדרוס למוות , התכוונתי יותר לפצוע אותו ולגרום למצב שהוא לא יוכל לזוז ולברוח , מוכן לקחת את הסיכון הזה , מסיטואציה כזאת אפשר לצאת בעזרת עורך דין טוב.

אבל אני יודע שיהיה לי מאוד קשה לישון בלילה אם הייתי יודע שיכולתי למנוע מוות של 3 בני אדם.

חוץ מזה לפי התיאור של הבנאדם שהסיע אותו היה אפשר להבין שהיו לו הרבה יותר מסתם חשדות לגבי אותו מחבל.

פורסם

ולפצוע בנאדם סתם, כי הוא ניראה לך חשוד זה נכון?

לא זה לא נכון ואף אחד לא יקח את הסיכון שבטעות!.

Honda accord h22a manual

Honda civic powered by ???

פורסם

הנהג חשש שהוא מחבל ופחד שהוא יתפוצץ לו באוטו ויהרוג אותו

האם אפשר להעמיד את עצמנו במקומו? קשה לי להניח

במדינה שלנו , נהגים ציבוריים הם יותר מאשר נהגים בתשלום

השאלה היא אם ניתן להפעיל עליהם אחריות כלשהי בנושא הזה, זו לא פעם ראשונה שניה או שלישית שדבר כזה קורה

למה לא להכשיר אותם להתמודדות עם מצב כזה ?

למה לא לעשות הכשרה זאת כתנאי להסעת נוסעים?

אני רואה הכשרה כזאת כדבר דיי הכרחי לכל מסיע ציבורי, נהג אוטובוס, מונית וכו'

ואתם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...