Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ממש "גבר" אתה חבוב. תיכנס לכלא ל20 שנה ונראה מה תגיד אחרי זה.

עם המדינה ה"מתוקנת" שלנו, שאמורה להבין שענישה מטרתה התרעה, מענישה את החוואי שהגן על עצמו ועל ביתו.

במדינה מתוקנת אולי החוואי היה מקבל פרס, ולמי שאומר שהוא היה צריך לקרוא למשטרה, אני חושב שהוא צריך לחיות במציאות ולראות זמן תגובה של משטרה ממוצעת, אם בכלל.

"איזה באסה שטעיתי וחשבתי שזה מחבל שבעצם זה היה סתם היה שב'ח, עכשיו נתקעתי בכלא ל20 שנה במקום להיות גיבור".

אתה יודע מה מעניין? אם הוא היה לוקח אקדח ויורה בו ומסתבר שזה מחבל. מעניין מה היו עושים לו אז (רמז: הוא לא היה מקבל רק פרס, אלא גם כמה שנים טובות, וכמה שזה נשמע לא הגיוני אני בטוח במאה אחוז שזה מה שהיה קורה)

אם חלילה הייתי מגיע לסיטואציה כזאת הייתי נכנס ל3-5 שנים לבית סוהר אבל המצפון לא היה גומר אותי כל חיי.

פורסם

מקס שתדע שבארצות הברית לא טוב יותר עכשיו, נראה לך מרחוק המשכורות שלהם המכוניות והכל, תנסה אתה לשכור דירה בארצות הברית, תנסה אתה להתקיים שמה ממשכורת מינימום.

גם לארצות הברית יש בעיות עם מיעוטים, גם אצלם השחורים משתלטים לאט לאט על השלטון, גם אצלם השלטון לא הכי חזק.

בישראל חונקים אותך מכל הכיוונים עם המיסים האלה, שישרף מי שמטיל עלינו כל כך הרבה מיסים, אבל אין מדינה אחרת כמו ישראל שעברה כל כך הרבה, ולמדה לחיות עם זה.

אגב, ההפסד בלבנון, הפסדנו בגלל התקשורת, כל החדשות בכל הערוצים הישראלים עשו דמורליזציה לעם ולצבא.

ובכלל ממתי בזמן מלחמה נותנתים לתקשורת כזה פה גדול בכלל ללא צנזורה?

לגבי הבחור שהסיע את המחבל , אל תשימו את עצמכם במקומו, אם זה הייה בנאדם שהייתי חושד בו פשוט לא הייתי לוקח אותו, אם הייתי יודע שזה הייה מחבל לא יודע מה הייתי עושה, מצידי לשים גז ופשוט לקפוץ מהאוטו, עדיף כמה עצמות שבורות אבל פלאפון בכיס ודיווח למשטרה על הרכב ומספרו מאשר להתפוצץ לכמה חתיכות.

פורסם

וולק , יש לך תגובה שלא נגמרת בביקורת לא עניינית ובנסיון להתחיל מהפיכת פועלים ולהדיח את השלטון? :lol:

גם אצלם השחורים משתלטים לאט לאט על השלטון, גם אצלם השלטון לא הכי חזק..

מהפה שלך לאאלה , בקרוב אצלנו.

GOT סחוג?

פורסם

אי אפשר להעמיד את עצמי במקומו,הייתי עושה את אותו הדבר,לוקח אותו למקום מרוחק ומנסה להודיע למשטרה[עד כמה שהם יכולים לעזור].

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם
רק שתדע שאחמד טיבי ראה יותר PUSSY בשבוע אחד ממה שקצב ראה בקריירה שלמה של הטרדות מיניות.

חזק! :lol:

לעניינו, תמיד קל בדיעבד לנתח את מעשיך ולחשוב על מה ואיך היית צריך לבצע משהו. בהתחשב בנסיבות, נראה לי כי האזרח שהסיע את המחבל פעל לא רע.

פורסם

השרשור ננעל עקב עבירות סיטונאיות על כלל מס' 2 של הפורום.

דו"ח ונקודות יגיעו בדואר למעורבים.

המשך יום נעים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...