Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה אתמול בלילה הנחתי את הפאנל על השולחן ובטעות הוא נפל .

לא יחסתי לזה חשיבות עד שהיום בבוקר הפעלתי אותה ולא היה לי מסך ולא עבדו הכפתורים .

השליטה היתה רק דרך השלט.

מה אני יכול לעשות ?

אין לי אחריות כי היא מחו"ל .

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם יש לך חוש טכני טוב, אתה יכול לראות אם פגעת ב"שיניים" בחוץ ואם לא, אז להכנס לתוך הפאנל

מעט ולנסות לאחות שברים או כל בעיה אחרת.

אם לא, תפנה או לאפריל טקליין לסידור בתשלום או לכל מוכר שיש לו את הדגם הזה, והוא יוכל להפנות אותך למעבדה

שעימה הוא עובד.

חבל שזה כך, אבל לפחות זה ישמש דוגמא לכל אלו שתוהים על ייבוא מחו"ל - מול קנייה בארץ.

פורסם

חבל שזה כך, אבל לפחות זה ישמש דוגמא לכל אלו שתוהים על ייבוא מחו"ל - מול קנייה בארץ.

איך זה קשור?

אם הייתה לו אחריות - היו מסדרים לו תקלה שנגרמה בגלל טעות שלו?

אחריות מכסה מכלולים טכניים, לא נפילות / תאונות.

לפי הדברים שלך, קניתי רכב עם אחריות, התנגשתי בקיר, יסדרו לי את זה במסגרת האחריות?

לפותח השרשור - תלך למעבדה ותנסה לקבל הערכה האם אפשר לתקן. לעיתים זה פשוט (וזול) יותר מכפי שזה נראה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

לכל מי שיש פאנל תחת אחריות והיה מפיל אותו, הוא ועוד איך היה מפעיל את האחריות.

בין אם היה מצליח או לא, זה כבר סיפור אחר.

בזהירות עם הרכב החדש שלך 8)

פורסם

חבל שזה כך, אבל לפחות זה ישמש דוגמא לכל אלו שתוהים על ייבוא מחו"ל - מול קנייה בארץ. המחיר של אפריל טקליין למכשיר הוא 4200 ש"ח , המכשיר נמכר בכ2500 ש"ח אתה חושב שהבדל כזה במחיר לא שווה "סיכון" שאולי לא תפעיל את האחריות?

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

יהודה - אל תתייחס למחיר של אפריל. הוא מן הסתם יותר יקר מהחנויות.

המחיר נע בין 2800 ש"ח ל 3500 ש"ח. ממש לא 4200.

אני את שלי רכשתי לפני שנה וקצת ב3000 ש"ח עם אחריות של אפריל. וכן, במחיר הזה ברור שעדיף לקנות מהארץ. יודע מה, גם 3600 ש"ח שווה. כשאתה יכול להיות רגוע 3 שנים ואם אתה צריך להפעיל את האחריות אז לקבל חלקים מקוריים ולא דברים שאפילו הטכנאים לא יודעים איפה הם יוצרו.

אז נכון שלא לכל אחד יש את הכסף. אבל מה שזול, בסוף תמיד יהיה יותר יקר. וזה משפט כ"כ נכון.

ניב

לא חותם

פורסם

המחיר הוא זול בהרבה מ 4200 יהודה, אל תגזים.

המחיר היה 3300 לפני מספר חודשים (אני יודע כי חבר שלי קנה), ואני בטוח שירד מעט מאז, ובטח לא קפץ ל 4200.

וכשההבדל הוא כ 700 ש"ח (ו 3 שנים) אני בטוח שזה לא שווה את הסיכון.

אני חי עם ה 9855R שלי מצויין :lol:

פורסם

זה מדהים כל פעם מחדש...זה מזכיר לי כל מיני וויכוחים פוליטיים שונים שתמיד מגיעים בתקופה של בחירות - ואני מדבר על משהו שמאפיין הרבה מאוד אנשים ונקרא: "זיכרון קצר"....

לפני כמה חודשים היו פה כמה וכמה מקרים על מספר גולשים שהסתבכו עד מעל לראש עם מכשירים ורכיבים יוקרתיים שנרכשו במחירי "רחוב" וללא שום קשר למילה "אחריות" - ותוך כמה ימים הגיעה הצרה...

ובפורום הזה התמלא שירשור של איזה 10 עמודים, עם תגובות של גולשים שאומרות שתמיד צריך אחריות...שהתוספת תשלום תמיד שווה את זה...בלה בלה בלה בלה אחריות זה תמיד טוב.

גם אני תומך בעמדה הזו, ובגלל זה אני כותב את מה שאני כותב...

אני אוהב את אלו שתמיד יחשבו את ההפרש של הכמה מאות שקלים ויגידו שהסיכון שווה את זה...אני רוצה לראות כמה רכיבים הם קנו ללא אחריות ובאילו מחירים.

ואם הם באמת קנו, זה יהיה ממש מעניין לראות איך הם יגיבו כאשר איזה גלגל שיניים קטנטן ייצא מהמקום שלו...

ובנוגע לעיניין הנפילה והפעלת האחריות:

איך זה קשור?

אם הייתה לו אחריות - היו מסדרים לו תקלה שנגרמה בגלל טעות שלו?

אחריות מכסה מכלולים טכניים, לא נפילות / תאונות.

לפי הדברים שלך, קניתי רכב עם אחריות, התנגשתי בקיר, יסדרו לי את זה במסגרת האחריות?

לפותח השרשור - תלך למעבדה ותנסה לקבל הערכה האם אפשר לתקן. לעיתים זה פשוט (וזול) יותר מכפי שזה נראה.

ועוד איך!!

חבר יקר, ברגע שתיקח את הפאנל, ותכניס אותו בקיר - האחריות אכן לא שווה.

אבל נניח שאתה באמת ברכב החדש שלך, ובמהלך חניה ברוורס פגעת באיזה רכב חונה - ופתאום, כל החשמל של הרכב התמוטט, הרכב בכלל לא מניע...או לחילופין בעקבות מכה ממש קלה, שאפילו לא השאירה סימן הרכב שלך לא מתפקד - אתה תיהיה מה שנקרא "פראייר" אם לא תרוץ לחפש את הקבלות ואת האחריות של המכשיר.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

אני מסכים עם רוב החברים שרשמו ללכת לאפריל ע"מ לבצע את התיקון וגם אם זה יגרום לבוקס בבטן עם מחיר התיקון לפחות הכל יהייה מקורי ומקצועי ולא חובבני .

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

אני ישלח את המכשיר לתיקון יום שישי דרך אגב עלות המחיר הייתה 1700 שקל לחדש בחו"ל ולכן משיקולים כספיים קניתי אותו ולא איזה פיוניר עם אחריות בארץ .

אני לא בוכה על זה שאין אחריות סך הכל רציתי לדעת אם למישהו קרה אותו המיקרה או משהו כזה.

ולגל מצב השיניים בסדר גמור גם נמדד עם וולטמטר ונמצא תקין

פורסם

איזה תרד' מלא במשפטים יפי נפש.

חברים יקרים, שההפרש בין רכישה בארץ על HU לבין רכישתו בחו"ל הוא מעל 800-900-1000 ש"ח ומעלה, ב99.9% כדאי לרכוש בחו"ל או אצל יבואן פרללי, אין שום הצדקה לרכוש מכשיר שעולה בארה"ב כ200-250 דולר ב2500-3200 ש"ח פה בארץ לא 3 שנים אחריות וגם לא 5 שנים אחריות.

שלא יקנו אותכם יותר מידי עם האחריות הזאתי, לרוב מדובר על אחריות של 3 שנים על עינית הלייזר ועל שאר מכלולי המכשיר יש בד"כ אחריות שנה.

ועל נזק לקוח בכלל לא תקפה אחריות.

כל אחד פה ממליץ על ימין ועל שמאל לרכוש את הJBL המהולל או את האינפיניטי המקביל לו בחו"ל או בכל מקום אחר, אבל HU של אלפיין שנתפס מעט יותר יוקרתי פתאום זה הופך להיות משפט של "ראש שקט עם אחריות", חברים יקרים עם "ראש שקט" לא הולכים למכולת, אבל 1000 ש"ח אקסטרא בכיס, בהחלט ידאגו לי לארוחות דשנות.

צאו מהסרט הזה,ברוכים הבאים למציאות.

ניר,

under construction..

פורסם
איזה תרד' מלא במשפטים יפי נפש.

חברים יקרים, שההפרש בין רכישה בארץ על HU לבין רכישתו בחו"ל הוא מעל 800-900-1000 ש"ח ומעלה, ב99.9% כדאי לרכוש בחו"ל או אצל יבואן פרללי, אין שום הצדקה לרכוש מכשיר שעולה בארה"ב כ200-250 דולר ב2500-3200 ש"ח פה בארץ לא 3 שנים אחריות וגם לא 5 שנים אחריות.

שלא יקנו אותכם יותר מידי עם האחריות הזאתי, לרוב מדובר על אחריות של 3 שנים על עינית הלייזר ועל שאר מכלולי המכשיר יש בד"כ אחריות שנה.

ועל נזק לקוח בכלל לא תקפה אחריות.

כל אחד פה ממליץ על ימין ועל שמאל לרכוש את הJBL המהולל או את האינפיניטי המקביל לו בחו"ל או בכל מקום אחר, אבל HU של אלפיין שנתפס מעט יותר יוקרתי פתאום זה הופך להיות משפט של "ראש שקט עם אחריות", חברים יקרים עם "ראש שקט" לא הולכים למכולת, אבל 1000 ש"ח אקסטרא בכיס, בהחלט ידאגו לי לארוחות דשנות.

צאו מהסרט הזה,ברוכים הבאים למציאות.

ניר,

לא דיברת ככה כשקרה מה שקרה לאדי מול היבואן המקביל...

ולנו יש משפטים יפי נפש... LOL!

שורה תחתונה, כל אחד ומה שטוב לו.

לא המשפטים שלנו ולא שלך.

פורסם

ניר כמה אבל כמה שאתה צודק,

אפשר לראות את ההבדל תמכור בארץ על הקלריונים למיניהם, דוגמאת 865 שעולה 300 דולר ובארצנו 5400 ש"ח,

יש גבול.

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

אתם נסחפים קצת.

התכוונו שכדאי לרכוש מהיבואן , לקבל אחריות וכן, להיות בראש שקט כל עוד המחיר הוא הגיוני ולא מופרז.

לא חותם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...