Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא באתי להתבכיין לאף אחד פה בפורום ...

אני רק ציינתי שאין אחריות על המכשיר בארץ. אם אני ירצה אני גם יכול לשלוח אותו לאמריקה לדוד שלי ושילך לחנות שקניתי ממנו ויפעיל תאחריות שיש לי שם אבל אני יחכה בינתיים לבדיקה יום שישי של טכנאי ונראה מה הוא יגיד.

אני חסכתי 1100 שקל ממחיר של קנייה מהיבואן אפריל טקליין וידעתי שאם יקרה משהו אין אבא ואמא למכשיר ולקחתי תסיכון .

קצת נפלתי אבל במקרה הכי גרוע שהלך הפאנל אפשר לקנות אחר ב100 דולר אז גם ככה שהמקרה הוא הכי גרוע לא הגעתי למחיר האסטרונומי שאפריל מבקשים.

ולהגיד לך תכלס אם לא הייתי קונה בחו"ל , בארץ לא הייתי משקיע את הסכום הזה בשביל מערכת ברמה כזו אלא הייתי הולך על איזו פיוניר "נחמדת" ב1500 ש"ח .

אז מהשיקולים שלי בחרתי לעשות את מה שעשיתי ועדיין אני לא מתחרט על הבחירה הזו.

ועוד הפעם אני אציין זה לא פגם במכשיר זה תקלה שאני גרמתי לה אני הפלתי את הפאנל .

(מבדיקה שעשיתי עם חבר שיש לו 9855 הפאנל שלו עבד ולא עשה בעיות אצלי)

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני לא באתי להתבכיין לאף אחד פה בפורום ...

אני רק ציינתי שאין אחריות על המכשיר בארץ. אם אני ירצה אני גם יכול לשלוח אותו לאמריקה לדוד שלי ושילך לחנות שקניתי ממנו ויפעיל תאחריות שיש לי שם אבל אני יחכה בינתיים לבדיקה יום שישי של טכנאי ונראה מה הוא יגיד.

אני חסכתי 1100 שקל ממחיר של קנייה מהיבואן אפריל טקליין וידעתי שאם יקרה משהו אין אבא ואמא למכשיר ולקחתי תסיכון .

קצת נפלתי אבל במקרה הכי גרוע שהלך הפאנל אפשר לקנות אחר ב100 דולר אז גם ככה שהמקרה הוא הכי גרוע לא הגעתי למחיר האסטרונומי שאפריל מבקשים.

ולהגיד לך תכלס אם לא הייתי קונה בחו"ל , בארץ לא הייתי משקיע את הסכום הזה בשביל מערכת ברמה כזו אלא הייתי הולך על איזו פיוניר "נחמדת" ב1500 ש"ח .

אז מהשיקולים שלי בחרתי לעשות את מה שעשיתי ועדיין אני לא מתחרט על הבחירה הזו.

ועוד הפעם אני אציין זה לא פגם במכשיר זה תקלה שאני גרמתי לה אני הפלתי את הפאנל .

(מבדיקה שעשיתי עם חבר שיש לו 9855 הפאנל שלו עבד ולא עשה בעיות אצלי)

לא בשביל משהו, אבל המקרה שלך ספציפית כבר לא ממש על הפרק והתגובות האחרונות שלי מתייחסות יותר לגישה של כמה חברים אחרים פה בהקשר של קנייה מוזלת של רכיבים יוקרתיים ללא האחריות.

הבהרת את עצמך מספיק יפה בתחילת הת'רד שידוע לך הסיכון שלקחת, ואף אחד לא אמר שאתה זה שמתבכיין.

אבל זה רק עיניין של זמן עד שמקרה כמו של אדי יעלה שוב...

אבל אם אתה רוצה לנבור בזה עוד קצת - אז למה לא... אתה אומר שחסכת 1100 ש"ח בזה שקנית מחו"ל ללא אחריות - סבבה, אז יצאת בנזק של משהו כמו 100 דולר(במידה ותזמין מ EBAY), כלומר, אתה עומד עכשיו על חסכון של משהו בסביבות ה 600 ש"ח - לא רע..., אבל(!!) מי יודע מה יביא יום המחר??

וזה לא שחס וחלילה אני מאחל לך את זה, אבל מה יקרה אם אחרי שתקבל את הפאנל יד שניה שהזמנת, עוד תקלה שקרתה ממש בטעות...?? או שוב פעם ברגע של חוסר תשומת לב, שוב פעם ייפול הפאנל ?? אז מה ??

זו הבעיה עם העיקרון של החסכון בכסף בדברים האלו - זול בסופו של דבר בקלות יכול להפוך למאוד מאוד יקר...!

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

דיי אם זה !!!

אחריות היא לא ביטוח. אני בטוח שאף אחד לא יתחשב בזה ששילמתה עוד 1100 ש"ח יותר, ויגידו לך הא כולה נפל לך הפנל? לא נורא אנחנו בכייף נחליף לך אותו.

פורסם
דיי אם זה !!!

אחריות היא לא ביטוח. אני בטוח שאף אחד לא יתחשב בזה ששילמתה עוד 1100 ש"ח יותר, ויגידו לך הא כולה נפל לך הפנל? לא נורא אנחנו בכייף נחליף לך אותו.

למה? כל הבעיות בעולם הם מנפילת פאנל? אביחי התכוון שגם מחר יכולה להיות שוב בעיה אבל אחרת. ומה אז? שוב לשלם?

אי אפשר לדעת מה יהיה ולכן לא תמיד כדאי לקחת סיכון.

לא חותם

פורסם

אני בטוח שכאשר מדובר בחברות בעלות שם הן עושות בקרת איכות גבוה למכשירים שלהן. לא סתם יש מחלקות שלמות של בדיקת אמינות. ואם חברה נותנת אחריות כנראה גם הן בטוחות (לא ב 100%) שהמכשיר הזה ישרוד תקופה זאת ללא תקלות וגם יותר מזה.

ועל תיקון הפנאל הוא היה משלם בכל מקרה ככה שזה היה מתוסף למחיר הגבוה גם ככה.

פורסם
דיי אם זה !!!

מה די עם זה?? משהו מצמיד לך אקדח לראש ומכריח אותך לקרוא ולהגיב?!?! מתנהל פה דיון, סליחה אם הפרענו

אני בטוח שכאשר מדובר בחברות בעלות שם הן עושות בקרת איכות גבוה למכשירים שלהן. לא סתם יש מחלקות שלמות של בדיקת אמינות. ואם חברה נותנת אחריות כנראה גם הן בטוחות (לא ב 100%) שהמכשיר הזה ישרוד תקופה זאת ללא תקלות וגם יותר מזה.

ועל תיקון הפנאל הוא היה משלם בכל מקרה ככה שזה היה מתוסף למחיר הגבוה גם ככה.

בחיים שלי לא נתקלתי בשטויות כאלו....

אתה מהאנשים שאומרים שמותגים לעולם לא מתקלקלים?? או שאם אתה קונה מותג אז יש לך פרק זמן מסויים שאתה יכול להיות רגוע שהוא לא יעיז להתקלקל??

הדברים האלו קורים אפילו כשאתה רוכש לעצמך מרצדס או ב.מ.וו או אאודי חדשה באלפי שקלים!!

אתה חושב שבקרת אייכות עושים לכול מכשיר ומכשיר שיורד מפס ייצור?? איפה אתה חי!?!?

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

בקרת איכות עושים באופן מדגמי לפס יצור

השאלה עד כמה הבדיקה מחמירה

יש בדיקה שתגיד שלפנל אסור שיהיה מרווח בחיבורים

ויש בדיקה שהפנל יעבור התעללויות

על נפילה של פנל אין אחריות

גם אם תשקר טכנאי מחמיר יוכל לגלות שהפנל נפל על הריצפה

האחריות לא מכסה נזקים מהסוג של פעולה לא טבעית של הפנל

פורסם

אז לפי דברייך שראגאמן גם למאזדה מן שיש 9855 מאפריל לא תהיה אחריות אם יקרה לו מה שקרה לי?

וכל דבריו זה כדי להצדיק את קניית מכשירו בכמעט כפול ממני

פורסם
אז לפי דברייך שראגאמן גם למאזדה מן שיש 9855 מאפריל לא תהיה אחריות אם יקרה לו מה שקרה לי?

וכל דבריו זה כדי להצדיק את קניית מכשירו בכמעט כפול ממני

להצדיק?? אתה חושב שאני צריך להצדיק כאן משהו?? הכול זה בשביל להיות רגוע שלא משנה מה יקרה, תמיד יהיה לי לאן לפנות, ואני לא יצטרך לרוץ אחרי מעבדות בשביל להשיג את המחירים הכי זולים לתיקון, או במקרה שלך לחפש בEBAY פאנלים יד שניה.

אז למה אתה עדיין משוכנע שזה הדבר היחידי והנכון לעשות?? רכב חדש לא היית קונה ללא אחריות נכון?

פורסם

אני עדיין טוען את אותו הדבר המכשיר נפל וגם אם הייתי קונה אותו ב9000 שקל אצל טקליין אז זה לא היה נכלל באחריות .

אז אין לך מה להצדיק פה את קניית המכשיר משם או מפה .במקרה הזה ספציפי.

פורסם
אני עדיין טוען את אותו הדבר המכשיר נפל וגם אם הייתי קונה אותו ב9000 שקל אצל טקליין אז זה לא היה נכלל באחריות .

אז אין לך מה להצדיק פה את קניית המכשיר משם או מפה .במקרה הזה ספציפי.

כן כן...אל תספר לי סיפורים...

את זה אתה אומר עכשיו, כי אין לך את האחריות.

אם הייתה לך האחריות, ועדיין הפאנל שלך היה נופל בטעות על הרצפה ומתקלקל - לא היית אומר:"איזה באסה...נקנה פאנל חדש" או "בוא נלך לאפריל טקליין, ונסביר להם שאין ברצוני לפנות אל האחריות אלא מיד לשלוף את הארנק ולשלם כמה שנדרש עבור התיקון"

כמו ענק היית בא ואומר שהכנסת את הפאנל למכשיר, ופתאום כלום לא עובד...(במקרה ואין שום סימן חיצוני שמעיד על כך שהמכשיר צלל אל הרצפה)

פורסם

כול עוד אני רואה אותכם פה דנים על 3 שנות אחריות של אפריל טקליין...אבל אם ניתעמק בסעיפים אנחנו ניראה שאחריות כול כך מוגבל עד שאין בכלל אחריות כמו שניר אמר:lol: אז שלא יעבדו אליכם:? ..

במיקרה המצער שקרה לי אכן היה שווה לירכוש מאפריל ולא יבואן מגביל וה"אחריות ל3 שנים" שווה את ה300שקל ..

בכול מיקרה אחרי כול הבלאגן קיבלתי מכשיר חדש בנדיבותו של בעלי החנות שימעון דבר שלא היה קורה באפריל טקליין בחיים...כמובן שהוא יחסי ולא כול אחד יוכל לקבל מכשיר חדש:wink: .

פורסם

טוב השאלה היא כזאת נעזוב את הקטע של אם הייתה אחריות של טקליין וכד'.

אם אני ישלח את המכשיר עם דודה שלי שנוסעת בעוד כחודש לאמריקה והיא תלך לחנות ותפעיל את האחריות הם יסדרו את זה ?

ועוד משהו ראיתי באייבי פאנל ב80 דולר מי שיקנה לי אותו בחו"ליש לי . השאלה איך אני ידע אם הוא תקין או לא ?

שאני לא יעשה את כל הבלאגן של הזמנה ובסוף הוא יגיע ארצה תקול.

ובאייבי אני יכול לדבר עם מי שמוכר תפאנל טלפונית?

פשוט אני לא כזה מבין בזה ואף פעם לא התנסיתי עם איביי

פורסם

יש חברות שמבצעות בקרת איכות לכל פריט ופריט שיוצא משער מפעלן (במפעל בו אני עובד יש סדרת מוצרים שאנחנו בוחנים אחד אחד, ואני מדבר על אלפי מוצרים ביום).

לדעתי כל מוצר אלקטרוניקה עובר בקרת איכות לפני שלב האריזה.

אני חושב שהגישה של USA הייתה נכונה. הוא קנה את המוצר בפחות ולקח צ'אנס של "מה יקרה אם". גם אני עשיתי את אותו שיקול כשקניתי את הפיוניר 9650 מתאילנד.

בכל אופן, גם אם הייתה לו אחריות היא לא הייתה מכסה נזק של נפילה או מכה. הטכנאים לא טיפשים. הם יודעים לזהות ממה קרתה התקלה.

USA, אני מציע לך לפנות למעבדת אלקטרוניקה. אולי התיקון יהיה זול ורק התנתקה הלחמה או משהו? מדבריך אני מבין שהפאנל לא שבור כי אם לא עובד.

בכל מקרה אני בטוח שזהמנת פאנל מחו"ל תהיה זולה הרבה יותר מקניית פאנל חדש בארץ.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני אישית לא ממליץ לך לפתוח לבד את הפאנל אלא אם יש לך ניסיון בעבודות עדינות כאלה

חבל שתצבור ניסיון על משהו במחיר כזה

אני אישית, אם הייתי יודע שהיבואן המקביל לוקח את החלקים מאותו סטוק שהיבואן הראשי לוקח, הייתי קונה מהפרללי במחיר נמוך

הבעיה היא שאתה לא באמת יודע מאיפה המכשיר הגיע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...