Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הורדת רכב מהכביש..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום!

הצלחתי למצוא רכב ב.מוו 74 כמו שלי לחלקים(רכב שלם ללא מנוע וגיר)

השאלה שלי היא פשוטה..

את הרכב קניתי ללא ניירת(למטרת חלקים) ועכשיו ייצא לי לבדוק דרך איזהשהוא מסוף מה מסתתר מאחורי מספר הרכב...אז ככה שהרכב אינו גנוב או מבוקש והוא הורד בגלל "בעיות\סיבות תעבורה" בשנת 1999(אז מה בעצם זה אומר...?)

נצא לרגע מנקודת הנחה שאת הרישיונות יש לי...(והרכב נכנס לסטטוס אספנות) הרכב יוכל לחזור לכביש(היות ונכנס לסטטוס אספנות...?)

B.M.W 1802 1976

PUNTO GT 1996

פורסם

אם הרכב הורד מהכביש - כלומר בעל הרכב ניגש בשנת 1999 למשרד הרישוי וביקש מפורשות להשבית את הרכב, הוא קיבל במקום הרישיון טופס כתום, שמאשר הורדה מהכביש, ורכב כזה לא ניתן להחזיר בשום דרך.

אם בשנת 1999 ניגש הבעלים למשרד הרישוי וביקש להקפיא את הרישיון אז היום הוא ורק הוא ( הבעלים דאז )יכול להפשיר את הרישיון, להעביר לאספנות ואז אפשר להעביר בעלות ולהחזיר את הרכב לכביש .

נראה לי, שכאן מדובר באפשרות הראשונה, כלומר הרכב הורד לצמיתית.

פורסם
אם הרכב הורד מהכביש - כלומר בעל הרכב ניגש בשנת 1999 למשרד הרישוי וביקש מפורשות להשבית את הרכב, הוא קיבל במקום הרישיון טופס כתום, שמאשר הורדה מהכביש, ורכב כזה לא ניתן להחזיר בשום דרך.

אם בשנת 1999 ניגש הבעלים למשרד הרישוי וביקש להקפיא את הרישיון אז היום הוא ורק הוא ( הבעלים דאז )יכול להפשיר את הרישיון, להעביר לאספנות ואז אפשר להעביר בעלות ולהחזיר את הרכב לכביש .

נראה לי, שכאן מדובר באפשרות הראשונה, כלומר הרכב הורד לצמיתית.

כן ניתן להחזיר רכב לכביש שהושבת במישרד הרישוי.

את כל הפרוצדורה אני יכול לתת בה"פ.

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

אם אתה מוכן לתת אותה רק בה"פ, אני מבין שהיא לא לגמרי כשרה, כלומר באופן חוקי רגיל וישיר זה לא ניתן.

פורסם

לפי מה שהוא כותב- דווקא יותר נראה לי, שהרכב הורד מהכביש ע"י משטרה בביקורת בטיחות, או משהו- ואז לא נראה לי, שזו בעיה להחזירו- לעשות אספנות, וזהו, לדעתי!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לעניות דעתי הסיבה נעוצה דווקא באי ביצוע מבחן שנתי שנתיים ברציפות לרכב מיושן, עקב זאת הוא קבל הורדה אוטומטית במחשבי משרד הרישוי.

או

מאחר והוצא ממנו המנוע ולא הורכב אחר במקומו, הרכב קבל הורדה.

אבל, למה לעסוק בניחושים?

גש לאחד ממשרדי הרישוי(אתה צריך ת.ז. של הבעלים הרשום) וברר את מעמדו של הרכב לאשורו, נפסד הרי לא תצא מכך.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

מתעלק על השירשור, לפני 10 שנים הורדתי (לצמיתות) מיני בעקבות גניבה שלה.

לפני חצי שנה האוטו נמצא, יש אפשרות להחזיר אותו לכביש?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ההיגיון אומר שניתן רק צריך לבטל את הדיווח על הגניבה.

לגבי הורדה מהכביש ? תלוי בנסיבות,הכי טוב לבדוק המקרה במשרד הרישוי.

פורסם
כן ניתן להחזיר רכב לכביש שהושבת במישרד הרישוי.

את כל הפרוצדורה אני יכול לתת בה"פ.

יש לך אפשרות לשתף את כל הפורום?אם לא אשמח לקבל פרטים בפרטי.

אתה לא יכול להוריד רכב שמוגדר כגנוב.

ברגע שהוא מופיעה במחשב גנוב אז הוא ישאר גנוב ולא מורד מהכביש גנוב.

מניסיון.

פורסם
יש לך אפשרות לשתף את כל הפורום?אם לא אשמח לקבל פרטים בפרטי.

מניסיון.

ניתן להחזיר רכב לכביש בל מצב של הורדה.

פרטים בה"פ.

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

מניסיון.

למה? -אני דווחתי על האסקורט הכחולה שלי לפני כ-8 שנים כגנובה (ניגנבה לברזל, כנראה), ומיד הלכתי והורדתי אותה מהכביש!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

איזה יופי! אני מאמין, שגם אם "בעיקרון" לא- אז במיקרה הזה- יש אפשרות, אולי דרך ע"ד או משהו...

פורסם

הצלחתי לברר מה שמו של בעל הרכב(הרי את הרכב מצאתי אצל מישהו שממש לא היה מוכן לתת פרטים)אפילו את המספר רכב הוא תלש ממנו(ככה שרשמתי אותו)ואיכשהוא אם המספר רכב שהיה לי הצלחתי למצוא את השם ואת מה שהיה רשום על הרכב הנ"ל.(הורד מסיבות תעבורה...)

במקום לפרק את הרכב לגורמים(והתחלתי בשלב הזה כבר בחלקים הפנימיים) אני מנסה לראות אם יש מצב איכשהוא אולי לראות אם יש טעם ומצב (אולי בדיקה דרך משרד הרישוי לפי מספר הרכב ושמו של בעל הרכב)לבדוק אם קיימת אפשרות של העלאת הרכב חזרה לכביש(מבחינת פרוצידורה תקינה) ואחרי זה מבחינת הרכב שיהיה תקין...

B.M.W 1802 1976

PUNTO GT 1996

פורסם

לידיעה:

רכב גנוב שייך לבעלים החוקי האחרון (זה שמופיע ברישומי משרד הרישוי) במידה ולא קיבל פיצוי מחברת הביטוח תמורתו, במידה וכן הרכב שייך לחברת הביטוח, רכב שנגנב ודווח ע"י הבעלים כגנוב, ואין לו ביטוח כנגד גניבה, שייך לבעלים ובמידה וימצא הוא יוחזר לבעלים, בשלב זה הבעלים יכול לדווח מציאת הרכב ואז לפעול על פי הנתונים, אם מדובר ברכב אספנות יפעל לפי הנוהל המוכר, ואם לא יש להתיחס אליו כאל רכב רגיל, הסיבה שהרכב מופיע כמורד מהכביש היא שהגנב לא טרח לעשות לו טסט ובאופן אוטומטי הורד הרכב מהכביש אחרי שנתיים. - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...