Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגברי DLS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
וכפי שכבר אמרו כמה וכמה אודיופילים זה אחד המגברים (הטרנזיסטוריים) שהיו מוכנים להכניס לרכב במקום מגבר מנורות (!).במחיר שלו יש לי את בטלר אודיו מגבר מנורות אמיתי , אז למה לי

מה תגיד על ה- LRX 4.1K ? מגבר 4 ערוצים 130W כפול 2 מקדימה ו140 כפול 2 מאחורה..

הערוצים האחורים יורדים ל- 1 אוהם ומוציעים הספק עצום של 400W RMS (!) בגישור ב- 2 אוהם מתקבל הספק של 800W RMS..רק לפי הוואטים והירידה באוהומים תקבע שווה לא שווה ת'מחיר? מגבר בתצורת AB שיכול להתמודד עם רמקולים שיתנו לו לואד של 1 אום זה דבר נדיר גם בסטריאו בייתי . לקחת את זה ולשים ברכב עם בעיות ההזנה שיש ברכב (במקרה הטוב 14.4VOLT) ,זה בהחלט הישג טכנולוגי עצום לפי כול מידה . ולעשות את זה בברידג' זה גם הישג , כי אז הדרישה מהמגבר היו יותר בעייתית . אז כן זה אומר לי שהוא מגבר מעולה מאוד בלי לבדוק אותו בכלל . ובוודאי שווה את הכסף .

אני אומר עוד משהו באותו פורום יש חבר נבחרת DLS שחבר פורום אחר שמע את הרכב שלו , אז הוא התלהב מאוד מהסאונד ומהעומק שלו וקישר את זה לרכיבים שהיו ברכב . כול מקצועני הסאונד שם ,אמרו לו שזה אינו אומר דבר. והמודרטור או אחד המנהלים תימצת את זה ואמר (בתרגום חופשי מאוד) שמקצוען יכול להשיג ברכיבים בינוניים ומטה תוצאות שאצל מתקין רגיל גם היי אנד באלפי ליש"ט לא בטוח שיוכל להשיג .ושם מדובר במקצועני SQ שמתחרים

אז בארצנו הקטנה לקנות אודיסון DLS וכול שאר ירקות ולהתקין בעצמך ו/או מתקין אבל לא מתקין על כמו שמעון זה בזבוז כסף משווע

ב - אם שנינו נתקין אותה מערכת אתה עם אודיסון ואני עם DLS (אני מהמר כאן אני לא יודע בוודאות) התחושת בטן שלי אומרת שהDLS ינצח בגדול

ואם אני אשים בטלר במקום האודיסון אני חושב שאוכל לתת לך פור

לא שיש לי משו נגד הדואל מונו..עוד פחות מחודש יש לי יום הולדת אז רעיון למתנה כבר יש לכם :-D

מנואל הייתי שמח אם התקציב היה מאפשר לתת מתנות כאלו (אבל לא אודיסון אולי גנסיס:lol: ) .

בברכה יהודה

עריכה : לא רציתי לפתוח הודעה חדשה . מנואל אתה יכול לתת לי קישור למגבר הזה , כי באתר שלהם אין אותו , ולא ראיתי מגבר ארבעה ערוצים שהם טוענים שיכול לרדת ל1 אום

בתודה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

מוזר זכור לי שאני כתבתי שאני ממש אבל ממש לא מתנשא על משהו, ואין לי בכלל ברכב AUDIOSON וגם לג'נסיס, יש לי DLS A-3 וזוג XETEC EVO-P !!!

וזה שיש לי את הרכיבים הנ"ל בטח שלא הופך אותי למקצוען או משהו בסגנון אלה הידע הנרכש וכ'ו אני חושב שברוח השם אני יודע מספיק ...

כמובן שעכשיו ורק עכשיו אחרי ההודעה שלך על ההתקנה עם שמעון אני מבין מאיפה בא כול ה"ידע" הזה שלך והחשיבה שלך, וכמובן הזלזול ...

ואכן רדיו מילאנו לקחו את היבוא של DLS לארץ את המחירים תצטרך לבדוק טלפונית או להגיע למקום

יום טוב לך.

יובל

פורסם
בברכה יהודה

עריכה : לא רציתי לפתוח הודעה חדשה . מנואל אתה יכול לתת לי קישור למגבר הזה , כי באתר שלהם אין אותו , ולא ראיתי מגבר ארבעה ערוצים שהם טוענים שיכול לרדת ל1 אום

בתודה יהודה

בבקשה..

Output power (RMS) @14.4 VDC, THD 1%:

4 Ch 130W x 2 (4 Ohm) +140W x 2 (4 Ohm)

4 Ch 230W x 2 (2 Ohm) +250W x 2 (2 Ohm)

4 Ch 130W x 2 (4 Ohm) +250W x 2 (2 Ohm)

4 Ch 130W x 2 (4 Ohm) +400W x 2 (1 Ohm)

4 Ch 200W x 2 (4 Ohm) +350W x 2 (1 Ohm)

3 Ch 130W x 2 (4 Ohm) +500W x 1 (4 Ohm)

3 Ch 130W x 2 (4 Ohm) +800W x 1 (2 Ohm)

3 Ch 230W x 2 (2 Ohm) +500W x 1 (4 Ohm)

3 Ch 200W x 2 (2 Ohm) +700W x 1 (2 Ohm)

http://www.extremeaudio.de/index.php?main_page=product_info&products_id=5793

ואני ממש לא אוהב איך שאתה מלכלך על אודיסון..מיילא היית ושומע את כל המגברים הנ"ל ומשווה..

סתם לזרוק מילים "המגבר הזה יכסח את שלך"..לא יעזור :idea:

ציוד לאודיו אי אפשר להשוות ולהוכיח דבר רק לפי נתונים על הנייר..

כך לדוגמה מגבר של הילקס הבלו דארק משו נכון? THD 0.00* לדעתך אפשר להשוות את המגבר הזה שמיוצר בסין/עזה למגבר אמיתי של BRAX אשר נושא את אותם נתונים על הנייר אבל עולה משום מה פי 10 יותר?!

כמו שכבר אמרו לך ידידי עם תגובות כמו שלך אנחנו נגיעה "רחוק"!

**לגביי המתנה ליום הולדת**

אודיסון כבר יש לי..אם בא למישו להביא לי איזה ג'נסיס דואל מונו אני ממש לא יתנגד :twisted:

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם
בבקשה..

ואני ממש לא אוהב איך שאתה מלכלך על אודיסון..מיילא היית ושומע את כל המגברים הנ"ל ומשווה..

סתם לזרוק מילים "המגבר הזה יכסח את שלך"..לא יעזור :idea:

ציוד לאודיו אי אפשר להשוות ולהוכיח דבר רק לפי נתונים על הנייר.. תתפלא עד כמה ניתן להבין מנתונים על הנייר. מגבר אמור להגביר את האות הנכנס . הוא מקבל אות ברמה של מס' מילוולט עד מספר וולטים , הוא מקבל זרם חשמל DC או AC והוא אמור להשתמש בזה ע"מ להגביר את האות לכמה WATT . אלא אם כן אתה מפרק אותו ויודע את הסכימה (מה שרובם לא יודעים) אינך יודע איך ולמה וכמה . הנתונים הם ע"פ תקן מסויים ואמורים לתת לך תמונה על מה תוכל לקבל מהמגבר.

היות וכול חברה רוצה להיראות יותר טוב היא מדגישה ולפעמים בונה את המגבר ע"פ הספיפקציות שהיא רוצה . אם אתה יודע היכן לחפש ומה , אתה יכול לדעת מה ישמע ומה לא

כמו שכבר אמרו לך ידידי עם תגובות כמו שלך אנחנו נגיעה "רחוק"!

אתה יודע מה תמשיך לחשוב מה שאתה רוצה . אין לי כרגע מכונית ולא כסף לרכוש ציוד , אבל בתכנון בעוד מס' חודשים . אם יתמזל לי המזל יתכן ואקנה מייד ציוד היי אנד .

והיות ויש לי ידיים שמאליות והיות ואני מבין עד כמה התקנה ע"י מקצוען חשובה , אז סביר להניח שאם אוכל אלך לשמעון שיבצע התקנה .

אני מבטיח לך שאצלי לא תראה אודיסון , אבל אם הכול ילך טוב תוכל לשמוע מגבר אחר ואולי להשוות. ואז אולי אוכל גם להסביר מדוע נתונים הם חשובים

**לגביי המתנה ליום הולדת**

אודיסון כבר יש לי..אם בא למישו להביא לי איזה ג'נסיס דואל מונו אני ממש לא יתנגד

:twisted:

ולאייל לא פגשתי את שמעון , אני פשוט שמעתי מהרבה אנשים שהוא מתקין מס'1 בארץ . את הדעות שלי אני משיג מעצמי .תאמין לי שיש לי נסיון וידע באודיו שמספיק לי לדעת מה שאני רוצה ולדעת גם היטב עם מי להתייעץ ועם מי לא .

כול דיעותי המובעות בפורום הם דעות שלי בלבד .

אנני יכול להרשות לעצמי ליעץ עם דיעה של מישהו אחר , כי אני דתי ויש לנו איסור של "לפני עיוור אל תיתן מכשול "

בברכה יהודה

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

זה ממש כמו השרשור שיש ברכב כללי עם ה S2000 ו "לי יש יותר גדול".

יהודה, כמה דברים שאני לא מסכים איתך:

1. לדעתי מי שקונה מגבר "נחשב" להלן: אודיסון, באטלר, מקינטוש, ג'נסיס, דיימונד, סלסטרה ועוד כמה קללות שבטח שכחתי הוא לא שפוט של המותגים. הוא פשוט מחפש משהו איכותי, טוב ושונה מעדר הרוקפורד-לייטנינג-דרגון-בוס(סססס).

אם אני קונה מקינטוש אני יודע שזה מגבר ששמו בו את הרכיבים הטובים ביותר וישבו עליו כמה שעות טובות בשלבי התכנון. הוא לא הגיע מאיזשהו יצרן סיני OEM שמייצר מגברים לפי דרישה לכל מי שיזמין 1,000 חתיכות.

2. כמעט כל הנתונים הרשומים על הנייר זאת חרטה אחת גדולה. באודיסון 2 ערוצים שהיה לי היה לו דאמפינג פאקטור מזעזע של... 120! חרא של מגבר! לקליפורניה בום יש 400! לא רואה אותו ממטר!!!

3. מי שיש בידו הממון והידע לבנות מערכת SQ אמיתית - יכול לעשות את זה לבדו ובארץ. אולי באנגליה זה יותר מפותח, אבל את אותו ציוד ורכבים שיש שם יש גם בארץ, ואני לא מוצא שום סיבה למה מי שרוצה מערכת SQ לא יכול שתהיה לו מערכת SQ בארץ הקודש.

עם זאת אני מסכים עם הקביעה שכדי להשיג איכות סאונד טובה ברכב לא צריך להשקיע אלפי שקלים. פשוט צריך להשקיע אותם במקומות הנכונים.

(אל תיקח את זה אישית, הכל בידידות :-o)

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
זה ממש כמו השרשור שיש ברכב כללי עם ה S2000 ו "לי יש יותר גדול".

יהודה, כמה דברים שאני לא מסכים איתך:

1. לדעתי מי שקונה מגבר "נחשב" להלן: אודיסון, באטלר, מקינטוש, ג'נסיס, דיימונד, סלסטרה ועוד כמה קללות שבטח שכחתי הוא לא שפוט של המותגים. הוא פשוט מחפש משהו איכותי, טוב ושונה מעדר הרוקפורד-לייטנינג-דרגון-בוס(סססס). אני מסכים איתך ב100 אחוז , הבעיה היא שיש מקום שבו הזרמה נוספת של כסף לעומת ההבדל שאתה מקבל בסאונד זה כבר מתקרב לפלצנות . כמו כן יש אלמנטים שעצם הבחירה בהם היא פלצנות לעניות דעתי , בשביל להסביר אני אתן דוגמא מעולם האודיו הבייתי , אדם שרוצה לקנות מגבר מנורות וקונה אודיוריסרץ' ולא קארי או אחד מהאנגליים , אז כמעט כול אלו ששמעו השוואה יגידו לך שזה גובל בפלצנות של לקנות מגבר ע"פ המותג והמחיר . ברמה האישית שלי אני חושב שאודיסון הוא האודיוריסרץ' של הרכב וזו דעתי.

אם אני קונה מקינטוש אני יודע שזה מגבר ששמו בו את הרכיבים הטובים ביותר וישבו עליו כמה שעות טובות בשלבי התכנון. הוא לא הגיע מאיזשהו יצרן סיני OEM שמייצר מגברים לפי דרישה לכל מי שיזמין 1,000 חתיכות. אישית אני חושב שכשיש מגברים כמו ZED אודיו, טרנטולה במגזר הנמוך ובטטלר וDLS וגם גנסיס , במגזר הגבוה, לעלות לרמות המחירים המטורפות שמקינטוש דורשים היום , ובמיוחד בסביבה הרועשת של הרכב , נראה לי יחס עלות תועלת שלא שווה את זה , אבל כול אחד וטעמו וכיסו

2. כמעט כל הנתונים הרשומים על הנייר זאת חרטה אחת גדולה. באודיסון 2 ערוצים שהיה לי היה לו דאמפינג פאקטור מזעזע של... 120! חרא של מגבר! לקליפורניה בום יש 400! לא רואה אותו ממטר!!! אנני משווה אותו לקליפורניה בום , אני משווה אותו לDLS ולגנסיס ולעוד , והנתוני אינם חרטא . אני קיוויתי שאוכל למצוא ברשת הוכחות לדעות שלי ולא מצאתי (זה אינו אומר שהן אינן נכונות , כי מנסיון של הרבה שנים באודיו לביית כשהלכתי , ומצאתי מישהו שיתן לי לשמוע ולהשוות, התברר שהנתונים לא שיקרו ) יש דרך לדעת מה אמת ומה לא ביצרן ובנתוניו

3. מי שיש בידו הממון והידע לבנות מערכת SQ אמיתית - יכול לעשות את זה לבדו אם יש לו ידע אדיר בכיוונים ובחשמל לרכב ויש לו ידיים ימניות , אפילו בפורום שאמרת יש שם אנשים שמתחרים באיסקא מטעם חברות אודיו והם מקצועני כיוון , אז אני מניח שפה בארץ אין הרבה מקצוענים ,

אבל אני לא מניח שאני אוכל לכוון את המערכת יותר טוב ממישהו שיש לו נסיון בלכווין .

אולי לך יש גישה לאנשים שיודעים את זה טוב משמעון ולך יש ידיים ימניות , לי למרבה הצער אין תנאים כאלו ובארץ. אולי באנגליה זה יותר מפותח, אבל את אותו ציוד ורכבים שיש שם יש גם בארץ, ואני לא מוצא שום סיבה למה מי שרוצה מערכת SQ לא יכול שתהיה לו מערכת SQ בארץ הקודש.

עם זאת אני מסכים עם הקביעה שכדי להשיג איכות סאונד טובה ברכב לא צריך להשקיע אלפי שקלים. פשוט צריך להשקיע אותם במקומות הנכונים.ותסכים איתי שזה יותר באיטם והתקנה וכיוונים מאשר בציוד

(אל תיקח את זה אישית, הכל בידידות :-o) אנני לוקח אישית , ואנני רוצה שיקחו אותי אישית ,

ברור לי שאדם שהשקיע הרבה כסף במשהו גם חייב להצדיק את זה בפני עצמו ומתאהב בדיעה שגרמה לו לקנות מלכתחילה . וכשאני בא וקוטל ולא יכול לשכנע הוא אולי מרגיש נפגע , אני משתדל לצמצם מצבים כאלו למינימום .

אבל כאן החלה אופנה/זרם של לקחת מגברי אודיסון במחירים מופקעים ואני חושב שחייבים לומר לאנשים שלא כ"כ כדאי , חלק יסכימו ולא יקנו וזה התועלת שיצא מדברי

מה עוד שאנני חושב שכול אלו שיקנו/קנו אודיסון יסדרו את רכבם בצורה כזו שיפיקו ממנו את התועלת שניתן להפיק ממנו

איתמר.

בברכה יהודה

עריכה

מצאתי עכשיו מודעה על מגבר אודיסון , נגדיר את זה ככה , אם הייתי יכול הייתי קונה אותו במחיר הזה (כרגע אנני נייד בכלל כך שאני לא יכול ) כך שאין לי שום דבר נגד אודיסון

בברכה יהודה

פורסם
בברכה יהודה

עריכה

מצאתי עכשיו מודעה על מגבר אודיסון , נגדיר את זה ככה , אם הייתי יכול הייתי קונה אותו במחיר הזה (כרגע אנני נייד בכלל כך שאני לא יכול ) כך שאין לי שום דבר נגד אודיסון

זה באמת מגבר מעולה ובמחיר שלו שהוא מציעה אז זאת באמת מציעה! למרות שהמגבר הזה בכלל לא עולה 5500 ש"ח! אולי כאן באיזו חנות של ערסים בקרית-גת כן..אבל בחנות נורמאלית ממש ממש לא :idea:

כל עוד אין לך דבר נגד אודיסון..

אין לי כל דבר נגדך..:wink:

אני מסכים אם הרוב ממה שאמרת בתשובה לאיתמר..

אבל אני אישית לא רואה הבדל משמעותי אם בכלל בין מחירי המגברים של DLS ,אודיסון, זאפקו, מקינטוש ועוד כמה וכמה חברי המשפחה ואני מדבר על הסדרות היקרות..בחו"ל מגבר 4 ערוצים מהליגה העליונה.. של 100W RMS+ לערוץ יעלה בין 1200-1400$..בין אם מדובר במקינטוש או אודיסון או DLS או זאפקו וכו'..לכן אני לא רואה כל פלצנות בקנייה של כל אחד מהמגברים הנ"ל.

כל אחד ומה שהוא אוהב לשמוע :idea: וזה שבארץ יש יבואנים אשר להם יד חופשית בכל המשחקים הנ"ל במחירים שאודיסון יכול להמכר ב 12,000- 9,000 ש"ח וזאפקו יעלה 9,000 ש"ח לא יותר.. הבעיה כאן הוא ביבואן ולא בחברות שדורשות מחירים מפוקעים! ועוד עכשיו כש"רדיו מילאנו" תפסו את היבוא על DLS אני לא מאמין שהמותג יתפרס ממש בארץ בגלל המחירים המאוד מעניינים :shock:

בברכה

מנואל..

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

• תוכן חדש...