Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גר בחיפה, ורוצה להגיע בימי שישי למפגשים של מועדון ה5 בתל אביב. הבעיה היא שיש לי סובארו ג'אסטי, וזה לא ממש מכובד להגיע לשם איתה, ובכל מקרה אני לא אכנס למגרש איתה, מתוך כבוד לאנשים שיש להם אוטו שלא שורט את העין.

יש פה מישהו מהמועדון שגר בצפון ואני יכול לתאם איתו כדי להגיע למפגשים בתל אביב? אין לי בעיה לנסוע כמה קילומטרים למקום מפגש ומשם להמשיך ביחד.

פורסם

1)מתאים לפורום האספנות

2)תגיע למפגש,בצמוד לחנייה שבה אנחנו מציגים את הרכבים,יש חניון ללא תשלום שכול (יותר נכון רוב האנשים)מחנים את רכבם,צועדים כמה מטרים והופה,הם במפגש.

כל טוב,

לירון

פורסם

אני לא אומר את זה בטון רציני לגמרי, אבל מפריע לי מפריע כשאנשים נכנסים עם מיצובישים וסובארואים למיניהם לחניון, ומפריעים להסתכל על המכוניות היפות באמת.

חוץ מזה, חשבתי שאתה מגיע למפגשים של הצפון רק.

פורסם

עד כמה שידוע לי יש מפגשים בחיפה בימי שישי בתחלנת פז yellow לפני הצ'ק פוסט ..

הזומנתי ע"י כמה חברים בעלי רכבי אספנות לשם אז אבל לא יצא לי להגיע, מישהו יכול לאמת שעדיין מתקיימים שם מפגשים (לא בטוח שזה קשור למועדון החמש אבל בכל זאת)

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

יש מפגשים בתחנת פז לב המפרץ כל יום שישי

היה יותר פשוט לשאול את זה בפורום אספנות או להסתכל בפרטים של המפגשים שם...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תוכן חדש...