Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני אורן.. חדש פה,..

אני מתכנן לקנות מערכת לרכב.. יש לי מיצובישי אאוטלנדר וקיבלתי עם הרכב מערכת של בלאופאנק שהיא סבבה רק שאין לי מושג מה ההספקים שלה..

בקיצור חשבתי ללכת על קומפוננט של מורל דגם DOTECH ואני צריך שבבקשה תתאימו לי מגבר וסאב שיהיו טובים במחירים טובים. חשבתי עם יש משהו בדיוטי פרי איזה מגבר טוב ב 200 דולר כי זכור לי שהיה את ג'י בי אל ג'י טי או אז אם יש משהו בסגנון שם שאני יבוא מוכן עם כסף והכל..

תודה על העזרה..

אורן בסמן,

פורסם

אני יכתוב את השאלה הכי נפוצה ראשון:)

מה התקציב? (אתה יכול לפרט תקציב לכל דבר)

הJBL לא תמיד נמצא בדיוטי פרי אתה יכול לתכנן עליו שבועות לבוא לשם עם כסף וסתם להתבעס בגלל שבדיוק נגמר עליהם, בקיצור אל תתכננן עליהם.

וגם קראתי פה שמוכרים פה אותו יד שניה, שזה ממש שווה.

פורסם

אגב איך המגבר של אינפיניטי שיש בדוטי פרי? הוא יכול להתאים לקומפוננט שאני רוצה.. ואם יש סאב טוב.. אגב אני מעדיף איכות על עצמה!

פורסם

מה התקציב? (אתה יכול לפרט תקציב לכל דבר)

אני יצטט את עצמי:)

תכתוב תקציב לכל דבר! זה לא ממש מובן בשביל מה ה2000 האלה. על מגבר+סאב או רק מגבר או רק סאב??

וגם, 2000+-, לאן ה+ יכול להגיע? ;)

פורסם

ה + יכול להגע ל 2500 בערך... אני פשוט לא הכי מבין במחירים אבל לפי חיפוש שעשיתי אפשר למצוא דברים טובים במחירים האלה והמחיר מתכוון למגבר ולסאב יחד...

תודה רבה אתם אחלה אנשים :)

פורסם

תודה רבה אתם אחלה אנשים :)

תודה, למרות שרק אני מגיב פה בנתיים :D:D

בקיצור,

יש לך אחלה תקציב קודם כל.

יש את המגבר הזה שלפי דעתי יכול להרים סאב בצורה מדהימה!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=115751

הוא מוכר אותו ב1200 אם אני לא טועה או 1400. בקיצור אחלה מחיר בשביל מגבר טוב

שיכול להרים לך סאב בצורה מכובדת.

לגבי הסאב תצטרך לסוע למפגשים ולשמוע, זאת הדרך הכי טובה לבחור סאב. כל אחד פה ימליץ לך על סאב שהוא שמע, וזה אף פעם לא יגמר.

תעבור על מכירות יד שניה בפורום תסתכל עוד איזה מגברים יש!

פורסם

כן סליחה שלא ציינתי קודם אני רוצה מגבר 4 ערוצים...

כמו הג'י בי אל שאמרתי שהוא היה 4 ערוצים... והאינפיניטי שיש עכשיו בדיוטי פרי הוא גם 4...

עוד משהו שאי מתעקש עליו זה לקנות חדש אני לא מאמין ביד שניה שאין אחריות ואנ לא יודע מה עבר על המערכת... ככה שכסף אני עובד בשביל זה... אז אין לי בעיה להשקיע את העוד 400 שקל בשביל השקט הנפשי שלי..

פורסם
איך המגבר הזה?

http://www.sakaldutyfree.co.il/product.asp?pId=462&mId=1&cId=21&sId=29

הוא יתאים לקומפוננט דוטק של מורל?

אם כן זה יעזור לי מאוד ואני רק יצטרך סאב שיתאים למגבר הזה... כי המגבר הוא כנראה ב 200 דולר בדיוטי ואני טס לחול..

המגבר הזה הוא העתק מדוייק של ה JBL 75.4 רק בקופסא אחרת.

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

• תוכן חדש...