Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ההתלבטות - RSI או לא להיות...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, ההתלבטות.

המתמודדות :

בפינה הימנית, בצבע כחול ים, הקליאו RSI שלי עם כל מה שעברנו בשנה וקצת האחרונות...

בפינה השמאלית, לא ברור... וזו ההתלבטות.

המחירון של הקליאו 36K... אני מקווה\חולם\חי בסרטים\מתכוון למכור אותה ב42-43K (בלי תגובות על זה)

ההתלבטות היא בעצם - מה אני אוכל לקנות בסכום הזה.

כרגע, בלי למתוח את התקציב למעלה אז תשובות כמו :ב50K אתה יכול לקנות טסטה-רוסה כחולה, מקומן במקומות אחרים....

הציפיות מהרכב : כיף לפחות כמו בRSI, זריזה לפחות כמו הRSI ואמינה כמו הRSI :wink:

(106GTI קטנה לי פיזית... אז אני נאלץ לפסול עד הדיאטה והכיווץ...)

מחכה לשמוע את דעתכם.

:-)

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לך על וי ער 6 אחשלי,אוטו מטוס,תתן רכבות לכל החננות עם הצרפתיות.

...וברצינות,בטווח המחירים הזה אני לא מוצא רכבים שיעלו על דרישותיך.

אני הייתי ממשיך לחסוך(גם אם זה הרבה זמן)וקונה משהו שהוא

לא התפשרות מבחינתך למשל...קליאו ספורט.

אופציה אחרת וגם לא רעה(שוב,לדעתי)השתלת מנוע על הקליאו.

Rikshanoam-R

פורסם
לפי דעתי להשאר עם הRSI. אבל אם לא :

VR6 94

VTI 94

S16

145 2.0

ZX 16 וי (ישאר המווווון עודף).

איביזה GTI CUPRA

VR6 94- ישנה מדיי. יותר מדיי בעיות קרוב לוודאי. לך תידע מה עבר עליה. 10 שנים בכביש. לדעתי, לא כדאי.

VTI 94 - תמצא אחת...

ZX 16V - לדעתי, אפשרות מעולה. אולי טיפה פחות זריזה, אבל אחלה אפשרות.

איביזה קופרה - לדעתי, אפשרות מעולה. האוטו זריז מאוווד. חזק מאוד בתאוצות, תאוצות ביניים, ואין לו בעיה בכלל לשייט במהירויות גבוהות בגלל מנוע גדול (2 ליטר). יציב מאוד האוטו, מהנה מאוד. האוטו גם לא קטן בכלל, ולפי מה שאני זוכר ומה שבן דוד שלי אמר לי, הוא החליף את הצמיגים למידה טיפה יותר גדולה, והאחיזה השתפרה בצורה משמעותית. מה גם, שהיא הייתה טובה לפני זה....

לדעתי, האיביזה זו האפשרות הטובה ביותר.

עריכה:

האיביזה יקרה משמעותית מהתקציב שלך....שנת 98 זאת היחידה שהייתה, והיא עולה כ 56 אלף שקל....וגם לא הכי קל למצוא אותה...

לדעתי, תשאר עם הקליאו. לפי מה שקראתי על המפרט שלה במכירה\קנייה, היא שווה מאוד, ולא תמצא אוטו אחר שיתאים לך ויתן לך את מה שאתה מחפש, כמו הקליאו.

יש סיבה מיוחדת למכירתה?

Back to the original - NC again.

פורסם

VR6 94

VTI 94

S16

145 2.0

איביזה GTI CUPRA

VR6 - טיפולים, ביטוח ודלק מפילים אותה...

VTI - אין מצב למצוא, גם לא בצחוק

S16 - אופציה, אבל קשה קשה קשה למצוא

145 - לא מכיר לא יודע... אבל זו אלפא על כל המשתמע על כך לחיוב ולשלילה

16V ZX - יותר קשה למצוא מאשר הS16 אבל גם אופציה.

איביזה - ראה תגובתו של אחמד.

נהיה מעניין... :wink:

:-)

פורסם

VR6 94

VTI 94

S16

145 2.0

איביזה GTI CUPRA

VR6 94- ישנה מדיי. יותר מדיי בעיות קרוב לוודאי. לך תידע מה עבר עליה. 10 שנים בכביש. לדעתי, לא כדאי.

VTI 94 - תמצא אחת...

איביזה קופרה - לדעתי, אפשרות מעולה. האוטו זריז מאוווד. חזק מאוד בתאוצות, תאוצות ביניים, ואין לו בעיה בכלל לשייט במהירויות גבוהות בגלל מנוע גדול (2 ליטר). יציב מאוד האוטו, מהנה מאוד. האוטו גם לא קטן בכלל, ולפי מה שאני זוכר ומה שבן דוד שלי אמר לי, הוא החליף את הצמיגים למידה טיפה יותר גדולה, והאחיזה השתפרה בצורה משמעותית. מה גם, שהיא הייתה טובה לפני זה....

עריכה:

האיביזה יקרה משמעותית מהתקציב שלך....שנת 98 זאת היחידה שהייתה, והיא עולה כ 56 אלף שקל....וגם לא הכי קל למצוא אותה...

לדעתי, תשאר עם הקליאו. לפי מה שקראתי על המפרט שלה במכירה\קנייה, היא שווה מאוד, ולא תמצא אוטו אחר שיתאים לך ויתן לך את מה שאתה מחפש, כמו הקליאו.

יש סיבה מיוחדת למכירתה?

בקשר לאיביזה יש איביזה גיטיאיי שנת 94 מנוע 2000 שהמחירון שלה 23 אלף.

עוד אופציה: פונטו GT אמנם מנוע "רק" 1.4 אבל היא חזקה מאוד בקו ישר. לתקציב שלך נכנסת שנת 96-97.

פורסם

כל מכונית ספורטיבית אחרת מהמוצעות תהיה יקרה יותר לאחזקה .

את ההיסטוריה של הRSI שלך אתה יודע. לדעתי היא תהיה האמינה ביותר .

ZX אחת נמצאת בקניה/מכירה.

אפשר להשיג כל מכונית , גם VTI. תתחיל להשאיר פתקים על מכוניות ו"להכריח" אנשים למכור :wink:

בעיתון לא תמצא מציאות.

עוד אופציה - קוראדו .

פורסם

VR6 94

VTI 94

S16

145 2.0

איביזה GTI CUPRA

VTI 94 - תמצא אחת...

עריכה:

יש סיבה מיוחדת למכירתה?

בקשר לאיביזה יש איביזה גיטיאיי שנת 94 מנוע 2000 שהמחירון שלה 23 אלף.

עוד אופציה: פונטו GT אמנם מנוע "רק" 1.4 אבל היא חזקה מאוד בקו ישר. לתקציב שלך נכנסת שנת 96-97.

איביזה ג'י טי איי היא לא איביזה קופרה לפי מה שאני יודע. אגב, שוב פעם, זה 10 שנים על הכביש. לטעמי, יותר מדיי. פונטו חזקה מאוד בקו ישר, ולא נראה לי שזה מה שהוא מחפש...

Back to the original - NC again.

פורסם

VR6 94................ אגב, שוב פעם, זה 10 שנים על הכביש. לטעמי, יותר מדיי. פונטו חזקה מאוד בקו ישר, ולא נראה לי שזה מה שהוא מחפש...

איביזה גיטיאיי עם מנוע 2000 אין לי מושג אם היא מוגדשת או לא, ולטעמי 10 שנה זה ממש לא הרבה.

עוד אפשרות שחשבתי עליה: אלפא GTV 2000 שנת 96 המחירון שלה 45K אבל לך תמצא אחת.

פורסם

אם אני לא טועה, איביזה 94 היא עם 115 כ"ס ו-98 עם 150 כ"ס, כך שזה לא אותו דבר..

ולדעתי לך על הפונטו. היא מגניבה.. והסוסים שלה איטלקיים..

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
ההתבלטות - RSI או לא להיות...

זה קשור במשהו לזה שאתה מנתניה? מנסה להתבלט?.. :twisted:

תישאר עם הקליאו ותעשה פורטינג!!

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

• תוכן חדש...