Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ההתלבטות - RSI או לא להיות...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ההתבלטות - RSI או לא להיות...

זה קשור במשהו לזה שאתה מנתניה? מנסה להתבלט?.. :twisted:

תישאר עם הקליאו ותעשה פורטינג!!

אני רואה שלא רק לי יש בעיות במיקום אותיות :twisted:

:wink:

:lol:

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

Honda 1.6 ESi 94-95

(הטצ'בק - האוטו הכי יפה בארץ)

מחירון 94 38 אלף

מחירון 95 43,700

החיים הם כמו מנה פלאפל, איך שלא תשים הטחינה - תמיד ינזל

פורסם

תישאר עם ה-RSI בחיים לא תמצא מכונית ברמה שלה, בשנתון שלה ובתקציב שלה ביחד.

תאמין לי תישאר איתה, תשקיע בה עוד קצת כמו פורטינג וקמשאפט, או שאם בא לך אפילו תחליף לה מנוע ל-16V (זה כל מה שהמלצת לי לעשות כששאלתי), והיא תהיה בהמה חבל על הזמן.

RSi

פורסם

האופציות שהועלו כאן כולן ראויות למחשבה, בנוגע ל2 מהן יש לי מה לומר:

145 QV - רכב משובח, שקול ברצינות. תבקש מאיתן (BOXER) חוו"ד ואולי נהיגת התרשמות. בנוגע לאמינות, משתווה אם לא עולה על זו של קונצרן PSA.

אע"פ כן ישנה בעייה אחת מהותית עם ה145 והיא: קשה מ-א-ו-ד למצוא אחת כזו למכירה.

סיוויק VTI - כזכור לך (או שלא...) אני הייתי על סף קנייה של אחת כזו, עד שאימא החליטה לקנות לעצמה יפנית אחרת... :D. דבר איתי מחר, נסדר אותך 8)

כמו"כ תמיד קיימת אופציה נוספת:

התכווצות לאלתר - כדי שתוכל לקנות 106GTI :wink:

ואריאל, זכור את דברי העגל קדושים:

הראשון:

אפשר להשיג כל מכונית , גם VTI. תתחיל להשאיר פתקים על מכוניות ו"להכריח" אנשים למכור :wink:

והשני:

בעיתון לא תמצא מציאות.

מכוניות ספורטיביות מבוקשות וראויות במחירים של 40-50 אלף ש"ח לא הולכות דרך העיתון.

במקרה כזה נכונה אחת מהאפשרויות הבאות:

1) לרכב יש שאסי

2) לרכב בעייה מכנית קשה

3) לרכב יש שאסי :lol:

4) 1-3 + הרכב של סוחר :?

5) הרכב סבבה - הבעלים מנסה למצוא פראייר שישלם לו מחיר מופקע בעליל.

פורסם
אז איך מכוניות ספורטיביות הולכול אם לא דרך עיתון?

תקרא שוב מה שכתבתי. לא הכללתי את כל המכוניות הספורטיביות. הגדרתי קבוצה מאוד ספציפית :D

פורסם

למרות שדעתו של rotem-rsi בטח משוחדת בגלל העובדה שגם לו יש RSI, הייתי גם ממליץ להישאר עם הקליאו הנוכחית עוד זמן, עד שתצבור עוד כסף ותוכל לקנות רכב טוב יותר.

ה RSI שלך גם חזקה (לפי מגוון השיפורים שראיתי..), יציבה, מהנה, לא צפופה, ויחסית לא ישנה (שנת 97).

ככה שאני לא רואה משהו אחר שיכול להתחרות בה.

אלא אם כן יש סיבה מיוחדת שבגללה אתה רוצה להיפטר מה RSI שלך...

Back to the original - NC again.

פורסם

שאסיי!!!

החיים הם כמו מנה פלאפל, איך שלא תשים הטחינה - תמיד ינזל

פורסם

שאסיי!!!

חשבתי אולי שזאת הסיבה, שהאוטו עבר תאונה קטנה לאחורנה וכל זה....אבל אני לא יכול לזרוק כאלה ניחושים באוויר. חבל סתם לעצבן אנשים. אם זה נכון, אז סבבה, וחבל בשבילו, אם לא, אז שלא יחליף.

Back to the original - NC again.

פורסם

איביזה GTI 98 (ידוע לי שיש מכוניות מ-97 שהן מודל 98) היא מכונית מצויינת.

אמינה מאוד, מהנה, אחיזה מאוד מאוד גבוהה (צמיגי 195/45/16), המגרעה היחידה שלה זה הגיר עם שלישי טיפה ארוך מדי (יש בור מורגש בגלל נפילת הסל"ד בין ראשון לשני)- מה שגורם להעדיף לקחת חלק מהפניות בהילוך אחד גבוה יותר כדי לא ליפול לתחום ה"מת" של המנוע. וברגע שתרצה יש לך שלדה מצויינת, הגה טוב, ו-150 שוורים ספרדיים חמימים.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם
איביזה GTI 98 (ידוע לי שיש מכוניות מ-97 שהן מודל 98) היא מכונית מצויינת.

אמינה מאוד, מהנה, אחיזה מאוד מאוד גבוהה (צמיגי 195/45/16), המגרעה היחידה שלה זה הגיר עם שלישי טיפה ארוך מדי (יש בור מורגש בגלל נפילת הסל"ד בין ראשון לשני)- מה שגורם להעדיף לקחת חלק מהפניות בהילוך אחד גבוה יותר כדי לא ליפול לתחום ה"מת" של המנוע. וברגע שתרצה יש לך שלדה מצויינת, הגה טוב, ו-150 שוורים ספרדיים חמימים.

כמו שכבר אמרו פה האיביזה נופלת בגלל המחיר הגבוה שלה.

פורסם
ממתי מחיר מחירון הוא מחיר שוק?

המחירון שלה הוא 56710, עכשיו בכללי אין הרבה איביזות כאלו, התקציב של אריאל הוא ממה שהבנתי מקסימום כ 45 אלף, אז הוא צריך למצוא איביזה שימכרו לו אותה ב 10 אלף פחות.

מי ימכור אותה בפחות 10 אלף מהמחירון? רק אחד שיש לו או שאסי או האוטו במצב כללי לא טוב.

פורסם

1. האוטו לא עבר תאונה ולא נעליים, סתם בעל הבית השתגע.

2. רוב המכוניות שהוצעו כאן פשוט קשה למצוא וצריך ממש להאמין במזל.

3. משהו לירון, אוטו ששווה מבט נוסף זה אוטו שמחיר השוק שלו הוא מחיר המחירון לפחות.

ההמלצה שלי, או להשאר עם הקליאו כי היא פשוט נותנת הכי הרבה תמורת הכסף והיא כמובן שלך ואצלך כרגע.

אם הכיוון הוא בכל מקרה למכירה....אז אוטו פרוייקט, 205GTI עם השקעה מאסיבית או ZX וולקן+ החלפה למנוע MI (דלק דלק).

בקיצור....תשאר עם האוטו ותוריד את המדבקה של ANSA

:lol:

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

כן, אני מוכר כי יש לי שאסי ברכב.

עליתם עלי.

הייתי רושם מה דעתי על הסקת המסקנות שלכם אבל חבל לי לבזבז את האותיות במקלדת.

בכל מקרה,

מה שיקרה נכון לעכשיו זה המתנה של עוד שבועיים בערך לראות אם יש מישהו שמוכן לשלם את המחיר שאני דורש+-.

אם לא, אז כנראה שנשאר עם הקליאו ונמתין למשהו משמעותי הרבה יותר (מי אמר 172 כ"ס...) :D

בכל מקרה, תודה לכולם.

:-)

• תוכן חדש...