Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום שמתי לב שהחלונות לא נסגרים כאשר אני דורך את האזעקה וגם אופציית ה AUTO בכפתור של החלון כבר לא פעילה. חוץ מזה החלונות פועלים כרגיל. מה לדעתכם הבעייה? מדובר ברכב שבחתימה תודה.

[SIZE=5][COLOR=red][/COLOR][/SIZE]

פורסם

שבוע שעבר התקנתי מרים חלונות,

כאשר התקנתי אותו אז המתקין התגאה שהמרים מעלה כל פעם חלון אחד בדרוג ולא כמו בישנים את כל ה - 4 בו זמנית.

שאלתי מדוע ? והוא ענה שהמרימים הישנים היו גורמים לתקלות והיה להם אורך חיים מוגבל.

אבל לצערי לא התעניינתי מה בדיוק הם היו דופקים, צר לי.

המלצתי, תיכנס לחשמלאי רכב.

פורסם
המרימים הישנים היו גורמים לתקלות והיה להם אורך חיים מוגבל.

אבל לצערי לא התעניינתי מה בדיוק הם היו דופקים, צר לי.

אם חלון צורך X זרם, 4 חלונות צורכים 4X זרם בו זמנית. לא תמיד החוטים והמגעים במערכת בנויים לעמוד בעומס כזה (לרוב הם לא), ולכן, עם הזמן, המגעים מתפחמים/נשרפים/מתכלים ו/או החוטים המוליכים נשרפים ומתנתקים.

פורסם
היום שמתי לב שהחלונות לא נסגרים כאשר אני דורך את האזעקה וגם אופציית ה AUTO בכפתור של החלון כבר לא פעילה. חוץ מזה החלונות פועלים כרגיל. מה לדעתכם הבעייה? מדובר ברכב שבחתימה תודה.

רק תוודא שלחצן נעילת החלונות לא לחוץ בטעות.

פורסם

המרים מהסוג הזה ,מרים חלון חלון, כדי לשמור על המרים עצמו ו/או שאינו מסוגל להזרים בו זמנית דרכו את כל אותם עשרות אמפרים (בפיק הנעילה העליון) . נקודה.

ממש לא בגלל שיש בעיה להרים את ארבעת החלונות בו זמנית מבחינת החלונות עצמן והחשמל באוטו.

זה אולי אומר משהו על המרים... לפחות היה מרים שניים שניים...

בברכה

דני.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
אם חלון צורך X זרם, 4 חלונות צורכים 4X זרם בו זמנית. לא תמיד החוטים והמגעים במערכת בנויים לעמוד בעומס כזה (לרוב הם לא), ולכן, עם הזמן, המגעים מתפחמים/נשרפים/מתכלים ו/או החוטים המוליכים נשרפים ומתנתקים.

לי המתקין אמר שזה גם בין הייתר להוריד עומס מהצבר.

זה בנוסף נכון?

אני גם התפלאתי שזה מרים אחד אחרי השני אבל ככה זה המרימים החדשים.

פורסם

זה נכון שהעומס מהמצבר יורד היות והזרם הרגעי המקסימאלי ירד. להגיד שזה מגן על המצבר לא הייתי אומר כיוון שלעומת זרם התנעה זה כמו משחק ילדים בשביל המצבר.

מה שזה חוסך זה חוטים עבים למרים. אני גם חושב שלהרים חלון חלון מתוך 4 זה קצת מוגזם. שניים שניים זה סביר למרים של 4.

פורסם

ברכב שלי מותקן מצבר שנאפ 63 אמפר אז ברור שזה לא בעיה.

אבל המצבר הישן היה כבר גמור אז אפילו להוריד חלון היה בעיה חח.

ואצלי יש סה"כ שתיי חלונות ככה שזה לא סיפור.

אני באמת חושב שלחכות עד שהמרים יעלה 4 חלונות אחד אחרי השני זה קצת מוגזם.

שתיים שתיים זה בסדר אתה צודק.

השאלה אם קיים מרים שמשות (מהדגמים החדשים) שמרמים זוגות.

• תוכן חדש...