Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתה אומרים על המגבר הזה Dragster דגם DAB4075.

איך הוא מבחינת הספק?

מבחינת איכות?

ואשמח לחוות דעת מאנשים שיש להם אותו.

ומה המחיר המקסימלי שהייתם מוצאים עליו?

פורסם

את המגבר הנ"ל איני מכיר,אך הוא אינו נראה לי "סוף הדרך".

המלצתי לך היא הפולס אודיו/מגבר יד שניה.

(אני מניח שראית את הת'רד השוואה בינו לבין מאק אודיו).

אם אתה רוצה :

Pulse Audio BA4400. זהה למאק אודיו.

ניתן להשיג בתחנה מרכזית ישנה בכ520 ש"ח.

או בזאפ, במחיר הכי זול 729 ש"ח.

ב800 שקלים ניתן להשיג מגבר יד שניה איכותי או את הפולס אודיו ואפילו לצאת עם עודף.

בברכה,מושיק.

פורסם

מגבר חמוד.

לא שיא הכוח אבל עושה את העבודה ללא בעיות, אמין ויחסית איכותי.

מחיר שהייתי משדלם עליו לא יותר מ1000-1100 שקל גג או מחפש מגבר אחר בתקציבים גבוהים יותר.

אישית הייתי מתרחק מהפולס אודיו.

פורסם
את המגבר הנ"ל איני מכיר,אך הוא אינו נראה לי "סוף הדרך".

המלצתי לך היא הפולס אודיו/מגבר יד שניה.

(אני מניח שראית את הת'רד השוואה בינו לבין מאק אודיו).

אם אתה רוצה :

Pulse Audio BA4400. זהה למאק אודיו.

ניתן להשיג בתחנה מרכזית ישנה בכ520 ש"ח.

או בזאפ, במחיר הכי זול 729 ש"ח.

ב800 שקלים ניתן להשיג מגבר יד שניה איכותי או את הפולס אודיו ואפילו לצאת עם עודף.

בברכה,מושיק.

די כבר להמליץ על הפולס אודיו הזה.

אז כן, הוכחנו שהמאק והפולס זהים, אז מה? זה עושה אותם איכותיים? טובים?

זה שעובדים עלינו בעיניים ומוכרים את הזבל הסיני הזה בתור מאק ב1400 ש"ח, זה לא אומר שעכשיו כל מי שרוצה המלצה על מגבר 4 ערוצים, נמליץ לו על הפולס אודיו הזה.

זו דעתי האישית בכל אופן.

ד"א האחוז עיוות שלו מאוד גבוה.:idea: .

בברכה.

בוריס.

פורסם

זה שעובדים עלינו בעיניים ומוכרים את הזבל הסיני הזה בתור מאק ב1400 ש"ח, זה לא אומר שעכשיו כל מי שרוצה המלצה על מגבר 4 ערוצים, נמליץ לו על הפולס אודיו הזה.

זו דעתי האישית בכל אופן.

בברכה.

בוריס.

מחזק את דבריך 150%

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

זו דעתי האישית בכל אופן.

בברכה.

בוריס.

פתאום כשגיליתם שהמאק זהה לפולס אודיו זה הופך אותו לזבל ?

אני לא הסנגור של החברות והן גם ממש לא מעניינות אותי ואין לי שום אינטרס בהן ולכן לא אצא להגנתן ולמרות זאת עד היום בהודעות שאני ראיתי שהמליצו על המאק אודיו לא ראיתי שום ביקורת חריפה ממך לגבי ההמלצה. מה קרה ? המגבר הושווה למוצר שמקוטלג כ"זבל סיני" ולכן גם המאק אודיו הוא "זבל סיני" ?

אני לא מצליח להבין את בקשתך להפסיק להמליץ על הפולס.איי פעם ביקשת ממישהו להפסיק להמליץ על המאק אודיו כי הוא מעפן ??

אמנם אני באופן אישי גם לא הייתי מתקרב לפולס אודיו מכיוון שבתוספת של 100 שקלים אני יכול לקנות JBL או אינפיניטי (דיוטי פרי) אך בתקציב של עד 800 שקל הוא נראה לי הכי טוב שאפשר או מגבר יד שניה אבל אם התקציב שלי היה מוגבל ל800 שקלים ויד שניה לא היה בא בחשבון פולס אודיו היה הבחירה שלי.

מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי.

בידידות,מושיק.

פורסם

מה שהכי מצחיק שעפילו שקלתי לרכוש אחד כזה (Z4200).

כנראה שמי שהמליץ בעבר על המאק אודיו הזה , עשה את זה על בליינד (מסתבר) ולא ידענו שזהו פולס אודיו.

ולגבי האינפיניטי/JBL , מצטער לאכזב אותך, אבל הדגמים של הדיוטי הם גם לא מציאה גדולה, עפילו ב 200$.

אין לי הסבר הגיוני,

אולי זה? : :)

איש זקן וחכם אמר פעם: "אל תתווכח על אמונות ופוליטיקה". אני חושב שמגברים צריכים להשתתף באמרה הזו. לכל אחד מאיתנו יש את האמונות שלו, ולא קל לשנותן.

אודיופילים נוטים לפתח תחושת שייכות למגברים שלהם יותר מכל רכיב אחר במערכת. אף פעם לא הבנתי למעשה למה הנאמנות הזאת היא כה חזקה. תשאלו אודיופיל\ית למה הם כל כך אוהבים מגבר מסוים ולרוב המילה הראשונה שהם יגידו תהיה שם תואר: "קריספי", "נקי", "חזק", "פאנצ'י", "חם" ו "אוורירי". התיאור הבסיסי הזה לרוב יצביע על הקשר של המגבר כמעצב אופי המערכת כמו "הוא מספק אימג' ברור יותר", "מגדיל את עומק הבמה", "מפורט יותר" ו "יותר מוזיקלי". בחינה של נתוני מגבר ובד בבד תיאור תכונותיו באמצעות שמות תואר היא די נדירה. במקום זה לרוב תמצאו רשימה של פרמטרים בהם נמצאים כוחו היוצא של המגבר, תחומי תדרים ורעש. אף פעם לא ראיתי נתונים כמו "אווריריות" או "פאנצ'יות".

אם המילים האלה מתארות אופי של מגבר, למה לא לרשום אותן בדף הנתונים? זה לא יגרום לנו לבחור מגבר מהר יותר? זה היה עוזר אם זה היה אפשרי, וגם היה קל יותר לתכנן ככה מגברים. מהנדס היה פשוט יכול להכניס יותר "שקיפות" למגבר.

בברכה.

בוריס.

פורסם

אתה לא מאכזב אותי.

את הכתבה הנ"ל קראתי בעבר.

על סמך מה אתה אומר שהדגמים של הדיוטי פרי הם לא מציאה גדולה ?

יש/היה לך נסיון עם אחד מהם ? שניים מהם ?

אשמח לקבל תשובה רצינית !

בברכה,מושיק.

פורסם
לגבי האינפיניטי/JBL , מצטער לאכזב אותך, אבל הדגמים של הדיוטי הם גם לא מציאה גדולה, אפילו ב 200$.

אין לי הסבר הגיוני

אם אין לך הסבר הגיוני ומוכח לדברים שלך, אז אולי מוטב שלא תכתוב אותם. אני אשמח לספק לך הסבר לדבריך, אבל קודם אני אשמח אם תשמע את המערכת ברכב שלי. אני בד"כ מגיע למפגשים בר"ג.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

שלו,

כפי שניתן לראות בחתימה שלי,אני "מתעניין" במגברים של הדיוטי פרי,או לפחות באינפיניטי,אשמח לדעת איזה מערכת יש לך באוטו,ובאחד המפגשים גם לשמוע אותה אם אפשר !

תודה,מושיק.

פורסם

מושיק,

אם תגיע לאחד מהמפגשים, תוכל לשמוע את המערכת שלי ברכב. אני מעדיף שקודם תשמע את המערכת ורק אח"כ אני אגלה לך מה החלקים שמרכיבים אותה.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• תוכן חדש...