Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלכס אני מודה לך על הסבלנות וההדרכה.

רציתי לשאול האם מנסיונך כדאי לפרק את שאר ההברגות ולהלחים אותן או שרק למלא בדיל מסביבן?

רציתי לשאול בנוסף האם אני יכול להשתמש בנוזל השקוף שקיבלתי עם מודול ההצתה של הפיז'ו 205 שלי כי אין לי משחת סיליקון, אולי זה גם משחת סיליקון אין לי מושג.

במידה ולא, איפה אני יכול להשיג משחה שכזו וכמה זה אמור לעלות לי?.

האם בדיל לא יתפרק בחום הרב שהמעבד יוצר, והאם לדעתך כדאי להוסיף גם קצת דבק 3 שניות לכל ההדבקה.

תודה רבה, תשובה שלך תסגור לי את כל הפינות.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

1. לא צריך לפרק, רק להלחים טוב מסביב.

2. אני לא יודע מה זה הנוזל השקוף הזה שקיבלת. המשחה שהזכרתי דומה במרקם לגריז והיא בצבע לבן. ניתן להשיג בחנויות מחשבים, כאלו שגם מרכיבות מחשבים במקום. אתה צריך כמות קטנה מאוד.

3. ההתפרקות של הבדיל היא הבעיה שיש לך כרגע. היא נובעת משתי סיבות: האחת, התכונות הפיזיות של הבדיל. השנייה, הלחמה רדודה מדי של האומים בזמן הייצור. אם תשים כמות "יפה" של בדיל, הבעיה תיפטר להרבה זמן. דבק 3 שניות לא יוסיף שום דבר לחוזק ההלחמות.

פורסם

אני כל כך מקווה שזה יפתור לי את הבעיה, המחשב הזה היה ללא שימוש במשך שנים, והיום פתאום תפסתי יוזמה והתחלתי לפרק.

מזל שמצאתי אותך אלכס אתה בדיוק הבן אדם הנכון בזמן הנכון.

בקישור שהוספתי מקודם, הבחור שהסביר איך לפרק את המחשב בקלות הסביר גם שהוא קדח דרך החורים עד לכיסוי הפלסטיק של המחשב( עד הסוף), והשחיל שם ברגים עם אומים שנוגעים בפלסטיק.

הוא אמר שזה מכוער אבל יעיל, מה דעתך על זה?

האם תיקון כזה שביצעת בעזרת בדיל החזיק הרבה זמן , או שהוא התפרק בשלב כלשהו?

אני אנסה לפנות זמן מחר ולגשת לחנות כדי לקנות את המשחה

תודה רבה בינתיים.

פורסם

הפתרון של הברגים מכוער ומיותר.

אצלי זה ההלחמות המחודשות החזיקו כשנתיים עד שנדרש תיקון חוזר שמחזיק כבר כשמונה חודשים.

פורסם

עמית , השם של המשחה שאלכס דיבר עליה - גריז תרמי , משחה תרמית , נוזל קירור .

נקוב באחד מאלו בכל חנות מחשבים , אני מאמין שיבינו על מה אתה מדבר . :)

אלכס - קבל ח"ח , כל הכבוד על ההסברים והסבלנות !

פורסם

שוב שלום,

אלכס מצאתי שרשור נוסף, שבו דנים שוב בנושא של הברגים הארורים האלו בהרחבה.

אנשים רשמו שהם רכשו מין ערכה לתיקון התקלה, המכילה ברגים ואומים חדשים.

שמעת על דבר כזה? ניתן להשיג את זה בארץ?

אולי זה יהיה טוב גם בשבילך בפעם הבאה שהעסק מתפרק...

חשבתי על עוד משהו, האם ניתן להכניס חפץ כלשהו בין המקלדת לגוף הקירור כך שהוא יגרום לגוף הקירור לגעת במעבד?

תודה.

זה השרשור :

http://forums1.itrc.hp.com/service/forums/bizsupport/questionanswer.do?threadId=189370

פורסם

לגבי הקיט: לא מכיר, לא יודע.

פעם הבאה שהעסק מתפרק, המחשב הולך לפח - הוא כבר בן 5 פלוס...TOO OLD FOR THIS SHIT.

אני לא מכיר שום חפץ שגם ילחץ את גוף הקירור וגם יאפשר לך לסגור את המקלדת. תלחים וזהו!

פורסם

הי ,

אם אתה רציני לגבי ההשלכה לפח אני מוכן לקבל אותו או לרכוש ולתקן אותו במחיר הוגן.

בכל מקרה, רכשתי היום את המזרק עם משחת הסיליקון, עלה לי 10 ש"ח.

עם מה לנקות את הליבה והאזור של גוף הקירור? מטלית לחה?

אלכס אני רוצה לשאול אותך לגבי הטכניקה שבה נקטת כשהלחמת את האומים?, זה נראה לי מאד מסוכן כי יש ליד התושבות של האומים במרחק אפסי- נגדים קבלים ושאר ירקות, לא נראה לי שכדאי לקצר אותם עם בדיל.

אם תוכל להסביר איך נזהרת ו/או ללמד אותי מטעויות שלך אני אשמח.

אני אחרי יום ארוך של 14 שעות מחוץ לבית וכמעט לא רואה בעניים, אני ניגש לנוח קצת ואז אני מתכוון לבצע את העבודה.

תודה רבה לך.

פורסם

הי ולבו תודה.

ניסיתי לנקות את החומר השחור הזה עם אלכוהול 70 אחוז ונייר טואלט אבל הוא לא יורד זה אמור להשאר שחור?

יש לך עצה לגבי ההלחמות?

.

פורסם

נסה להרטיב צמר גפן באלכוהול 70 אחוז ולנקות - צבע הליבה אמור להיות כחול כהה .

בעיקרון , כל השכבה הישנה של הנוזל שראית , שנמצאת מעל הליבה בתמונות , אמורה להעלם .

יש לשים מעט מהחומר על הליבה , לפזר באופן אחיד עם קרטון או כרטיס אשראי על כל הליבה ולהניח בעדינות את הקירור , ואז להדק למקום ולסובב מעט כאשר הקירור נמצא בתושבת , על מנת לתת לחומר להגיע לכל מקום .

מצטער , הלחמות זה מחוץ לתחום שלי . :)

פורסם

לגבי החומר השחור: תגרד בעדינות עם סכין יפנית.

לגבי ההלחמות: האם הוצאת את לוח האם מהמארז? לדעתי זה כדאי כי זה משפר את הגישה לצורך הלחמה.

לגבי ההלחמה עצמה: תקע את האום במקום וחמם אותה היטב באמצעות המלחם. ברגע שהאום מספיק חמה, אתה צריך למלא את כל ההיקף של האום בבדיל.

פורסם

אלכס אין לי מושג איך עשית את זה אבל ניסיתי עכשיו לגשת לאיזור עם המלחם וזה מסוכן מאד לדעתי.

כל תזוזה קטנה תגרום לנגיעה של המלחם או הבדיל ברכיבים קטנים שנמצאים בסביבת האזור בשפע.

לא פירקתי את לוח האם מהמארז לצורך העניין , אבל אני לא יודע עד כמה זה ישנה את הדעה שלי שזה מסוכן מאד.

תשמע חרשתי את הפורומים השונים בעולם לאורכם ולרוחבם ולא הצלחתי למצוא אחד שהצליח להלחים את האזור הזה, קראתי על אחד שניסה אבל לא הצליח.

אולי אני משתמש במלחם מחורבן או משהו כזה אבל זה מה שיש לי.

מצאתי הודעה של בחור שאמר שהדביק את האומים עם דבק SUPER GLUE , (3 שניות בישראל), והוא טען שזה עבד לו.

מה אתה אומר האם כדאי לנטוש את גישת ההלחמות ולהדביק ולנסות להכניס חפץ כלשהו שילחץ את האזור שבין גוף הקירור למקלדת?

פורסם

בלי קשר לבעיה הספציפית הזאת, למחשבים ניידים שעובדים נון סטופ וסובלים מבעיות התחממות,

אני ממליץ לקנות משטח של מאווררים עליו מניחים את המחשב.

רכשתי אחד כזה וזה פתר עבורי בעיות רבות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...