Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני רוצה להודיע לכם שסיימתי לשפץ את מערכת הקירור והרכבתי את המחשב והכל עובד כמו חדש!!! המאוורר בקושי נדלק גם כש"קרעתי את המחשב".

מה שעשיתי בסוף היה להדביק את האום הסורר אל לוח האם בעזרת דבק 3 שניות, לצערי אום נוסף נשבר במהלך ההברגה אז גם אותו הדבקתי.

ידעתי שהפתרון של ההדבקה לא יחזיק הרבה זמן ,לכן הכנתי מין קפיץ מתכתי שעשוי מסרגל ברזל שלוחץ על גוף הקירור לכיוון המעבד ותפוס על המסגרת שמקיפה את כל האיזור.

אני לא בטוח שזה לוחץ על גוף הקירור בדיוק בכיוון הנכון כי כשמדובר בשני משטחים קטנים כמו הליבה וגוף הקירור , צריכה להיות התאמה מקסימלת ושהם ישבו בדיוק אחד על השני.

אין לי מושג איך אף אחד מכל נפגעי הדגם הזה לא חשב על משהו דומה, אולי כי זה לא יעיל .

בכל מקרה , נראה לי שרק הזמן יוכל ללמד אותי האם ה"מתקן" שהכנתי מתפקד כמו שצריך, ואם יתברר שכן, אולי אני אפנה ל COMPAQ וארשום איתם פטנט במקום הערכה הזו שהם ייצרו.:idea:

אני רק רוצה להודות לכל מי שתרם מידע בשרשור הזה ובמיוחד לאלכס ALX ,שהופיע בדיוק בזמן הנכון עם מידע חיוני, ואף הציע לתקן את המחשב עבורי, תודה רבה לך אלכס!!

מה שהכי שמתי לב אליו במהלך חרישת האינטרנט על מנת למצוא מידע בנושא, היא העובדה שרק כאן הומלץ לי ע"י חברים שהגיבו, שלא להתעסק עם זה וללכת לבעל מקצוע, לעומת פורומים בחו"ל שם לא הוזכרו דברים כאלו.

אולי זה בגלל העובדה שאנחנו ישראלים והגישה שלנו לגבי שיפוצים כאלו , כמו גם בטיפול במכוניות בבית , היא גישה שונה.

אני לא בטוח שטכנאי מעבדה יכול לבצע את העבודה יותר טוב מבעל המחשב ,שמה שחסר לו הוא בעיקר ידע והכוונה אל התקלה.

לא בטוח שטכנאי שלא מכיר בדיוק את הבעיה הספציפית הזו היה ניגש ישר לתקלה ולא מחליף חצי מחשב בדרך- מקרה שקרה לבחור בפורום מחו"ל.

אני מצרף תמונות של ההתקן של הקפיץ, ושל הליבה כאשר היא נקייה.

תודה רבה לכולם ,חג שמח ושבת שלום.

DSC00002.JPG

DSC00004.JPG

DSC00005.JPG

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הי אלכס אני גם מקווה שזה יחזיק.

רציתי לשאול אותך משהו לגבי הפעילות של המאוורר, אני עובד איתו יום שלם מאז התיקון, והמאוורר נדלק בעצמה נמוכה רק 3 פעמים מאז,לדקה או שתיים כל פעם, ובכל מקרה לא נדלק על עצמה מירבית כמו פעם.

האם הוא עובד באופן תמידי ואני פשוט לא שומע אותו כי הוא על מהירות נמוכה מאד?

למה הדיסק הקשיח מקרקר קירקור אחד כל שניה בערך כאשר האקספלורר פתוח?

יש מאורר קטן נוסף שנמצא בצד של הזיכרון, ומכוסה במין רשת אפורה כזו משמאל לחיבורי המחשב מאחורה, האם הוא דולק קבוע אצלך? כי אצלי הוא לא דולק בכלל.

ועוד משהו, אם יש לך את הדרייבר של המסך אני אודה לך אם תשלח לי אותו או מהיכן ניתן להשיגו כי הוא לא מותקן אצלי(ה XP לא זיהה אותו), למרות שנראה לי שרואים בסדר.

שוב תודה רבה!

פורסם

המאוורר נדלק רק מדי פעם, וזאת הודות לקירור הפאסיבי שיש ב-HEAT SINK (שני צינורות הנחושת שבוודאי ראית כשפירקת את המחשב). התופעה נורמלית.

הדיסק הקשיח המקורי שבא עם המחשב הזה רועש מטבעו (20 ג"ב של טושיבה אם אני זוכר נכון). אני שדרגתי את הדיסק כבר פעמיים, וככל שהדיסק חדש יותר, הוא גם שקט יותר. כרגע יש במחשב ההוא דיסק 100 ג"ב של WD.

המאוורר ההוא מסתובב לעיתים רחוקות מאוד.

כרטיס המסך הוא ATI MOBILITY RADEON. ניתן למצוא באתר של ATI.

פורסם

תודה על המידע החשוב.

קירור פאסיבי זה משהו שקשור לגז?

מה גודל המסך של המחשב הזה? זה נראה לי יותר מ 15 אינץ'.

תודה .

פורסם

קירור פאסיבי מבוסס על HEAT PIPE ממולא בנוזל כלשהוא (על בסיס אלכוהול בד"כ)

גודל המסך 15" בדיוק. אתה פשוט מסתכל עליו מקרוב.

פורסם

אלכס אתה בטוח בשם של כרטיס המסך?

הורדתי את כל הדרייברים של רדאון מובילטי מהאתר של ATI ואף אחד מהם לא קולט את הכרטיס.

אם זה מעניין מישהו ,נדמה לי שעבר כבר שבוע מאז שתיקנתי את המחשב והכל תקין בלי עין הרע.

השתמשתי בתוכנת SIW כדי לאתר את השם של הכרטיס אבל היא לא מוצאת כלום.

תודה.

• תוכן חדש...