Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

(מדובר במכונית סקודה ניו פליסיה 1300 בנזין שנת 2000)

לפני חודשיים במוסך סקודה רחובות מורשה החליפו לי את הטרמוסטט ובאותה הזדמנות גם את המים ברדיאטור לירוקים (לפני זה היו מים אדומים ממוסך צ'מפיון סקודה בני ברק)

זה היה לפני 2500 קילומטר.

שלשום הכנסתי את המכונית למוסך מורשה צ'מפיון סקודה בבני ברק של החברה והם אמרו לי שלפני שלוש שנים הם הפסיקו לשים מים ירוקים והם עברו למים אדומים ומה ששמו לי ברחובות זה משהו ישן שעוד נשאר להם במלאי , ומים אדומים עדיפים למנוע.

האם כדי לחליף את המים לאדומים ? מדובר בהוצאה של 200 שקל כולל שטיפה רדיאטור עם חומר מיוחד

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

רוב הסיכויים שלא יקרה כלום גם עם מה שיש עכשיו(עובדה שקודם היו משתמשים בירוקים שלהם). אם אתה רוצה שקט נפשי, תחליף. אני לא הייתי מחליף, כל זאת בתנאי ששמו לך משהו נורמלי ולזה זבל ירוק ש5 ליטר עולים 15 שקל.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

בד"כ מוסך מחזיק יותר מסוג של נוזל קירור.

יש לו את הנוזל קירור שהיבואן מחייב אותו לשים והוא יקר יותר.

ויש לו סוג גנרי וזול יותר לאנשים שלא רוצים לשלם כ"כ הרבה.

השאלה היא שוב, לא מה צבע המים שלך אלא איזה סוג נוזל שמו לך.

אם שמו אמריקן איגל בעירבוב עם מי ברז אז לפי דעתי שווה לרוקן ולהחליף.

אם שמו לך נוזל איכותי אז אין סיבה לעבור לאדומים.

אני מניח שבוודאי לא שמרת את הקופסא של נוזל הקירור, אבל אתה יכול להרים טלפון ולשאול את המוסך איזה נוזל שמו לך, תאמר לנו ונגיד לך אם שווה לך לבצע החלפה.

שבת שלום וחג שמח.

פורסם

אני לא מתפלא...

חביבי, המלצה שלי - אל תתקרב לקרני אור, הם פשוט חאפרים.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תגיד מה זה התגובות החאפריות על הבוקר ?

לרכבי קונצרן VW מומלץ אך ורק נוזל קירור מקורי G12-PLUS.

צבע הנוזל לא מעיד על איכותו אלה רק בכדי שתוכל להבדיל בין סוגי נוזלים שונים ולא לערבב בין סוגים אסורים לערבוב.

כול יצרן נוזלי קירור משתמש בצבעים שונים לזיהוי המוצר שלו.

במידה ובמוסך שבו ביקרת רוקנו את כול הנוזל הקירור הקודם ומילאו נוזל קירור חדש שעומד בדרישות התקן של קונצרן VW אזי אין שום בעיה.

איזה כייף לי :)

פורסם

שניהם ישמרו על הרכב ויבצעו את הפעולה.

ברכבים חדישים יותר ניתן למצא את נוזל הקרור האדום.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

על המיכל עיבוי של רכבי VW מצויין G11 (ברכבים עד שנת 00 לערך) בצבע כחול.

או לחלופין G12 (לרכבים חדשים יותר) הצבע הוא אדום.

לאחרונה G12 הוחלף ב G12+ (גם כן אדום)

• תוכן חדש...