Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שאלה לאן ה CD הזה הולך להתחבר?

יכול להיות שאין סיבה לקנות כאלו מכשירים.

מה זה חשוב בכלל הרי מתחילים לבנות מערכת מאיפה שהוא.חוץ מזה יש מגבר של PA1004 NAKAMICHI רמקולים של רוקפורד מקדימה פיוניר מאחורה וסאב רוקפורד עם מגבר בנפרד.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אני אסביר.

הגדולה של מכשיר איכותי ובעיקר מכשיר עם מעבד 20-24 ביט היא איכות הדגימה והרזולוציה שהוא נותן.

כאשר מחברים מכשיר כזה למערכת שמה לעשות לא ברמה מספיק גבוהה כדי לנצל את יכולותיו לפעמים לא שווה להוציא ככ הרבה כסף בשביל דבר כזה.

יש מערכות שלא תרגיש בהבדל בין הרדיו דיסקים או ליתר דיוק לא תנצל אותו גם אם תעמוד על הראש.

לכן שאלתי.

המקרה שלך המגבר והרמקולים (לא יודע איזה דגם) לפחות המגבר שווים CD טוב.

השאלה היא מהם הרמקולים(דגם למשל) האם החיווט טוב? CD טוב בחוט RCA ב 40 שקל לא יעשה שום דבר מיוחד .

וכו..

פורסם

הRCA הוא סיכוך משולש של סטינגר. הכבל מתח הוא 4 גייג'. הרמקולים הם 6985 של פיוניר מלפני 10-12 שנה. מקדימה בשל מגבלות מקום יש 4\6 RFP1446 של רוקפורד.סאב של רוקפורד לא זוכר את הדגם עם מגבר עלום שם שמגביר אותו. אני מרוצה מהציוד והוא מספיק טוב בשביל האוזן שלי.היות והHU יוצא (7600 פיוניר) וחוזר לבעליו ואני צריך לקנות אחד אחר אני רוצה לקנות משהוא טוב ולכן הגעתי להתלבטות בין האלפיין לאקליפס.

לגבי המריאה יש מישהוא שיודע לענות איזה סט קומפוננט יכול להיכנס מקדימה 6.5 או 5.25 ?

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
לדעתי אתה צריך להגיע למפגש ולשמוע כמה מערכות טובות...

וזה היה ניסיון להעליב אותי או את מערכת השמע באוטו שלי?

מישהוא יודע מתי מגיעים הדגמים החדשים של אלפיין לארץ?

fiat x1/9

פורסם
וזה היה ניסיון להעליב אותי או את מערכת השמע באוטו שלי?אנני חושב שזה בכלל שייך (הוא גם אמר את זה ), אבל המחשבה לא נכונה , ואני אסביר לך מדוע . לאנוספורס כתב באחד התרד'ים שלו שהוא שמע שהאלפיין מנגן "חם" יותר מר"ד אחרים , הוא פשוט מובלט הקלריון יותר נייטרלי ובטוח (בלי לשמוע) שבמערכת טובה ובכיוונים טובים הוא יהיה יותר מפורט . האם זה אומר שאתה תוכל להנות מכך? לא בטוח .

זה תלוי בהתקנה ברמקולים ובהגברה . אז יש לך מגבר מעולה אבל זה לא אומר למשל שהקומפוננט עומד באיכות הנדרשת , ושההתקנה שעשו לך/עשית מוציאה ממה שיש לך את כול האיכות, לכן צריך ללכת לשמוע ולראות איך זה נשמע ברכבים נורמליי שבהם לא טיפלו מתקיני על ולא קנו קומפוננטים ב3-4K וכו'

מישהוא יודע מתי מגיעים הדגמים החדשים של אלפיין לארץ? לא יודע אבל האלפיינים החדשים הם פחות טובים מהקודמים , הם באים בתצורת של דוידי ורק לגבוהים שבהם יש את הדברים שהיו לאלפיין 9855

בברכה יהודה

בברכה יהודה

• תוכן חדש...