Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז זה בא בפרקים! כל פעם מפגע חדש, ילדים מפגרים משחקים עם האוטו, תוצאה של שעמום מתגבר והחורף הקרב ובא.

אז אחרי ששברו לי שמשה אחורית, אחרי שהשתינו לי על האוטו, אחרי שכל חג שיש אני שומע את האזעקה שלי מייבבת ממצוקה כי הילדים האלה פוגעים לי באוטו (כדורי כדורסל, כדורגל, הכל).

כבר דיברתי עם אמא של אחד הילדים כמה פעמים והילד המטומטם (המפגע הזה חוזר), היום הגיע השיא, אני חוזר הביתה מהבית ספר וזה היום היחידי שאני לא עובד בו והילדים בשכונה משחקים לי באזעקה, אחד בא נותן מכה לאוטו והם בורחים (3 ילדים), אחרי כמה זמן שרואים אותי מול החלון ואז נעלם חוזרים ומגיע תורו של אחד אחר לדפוק לי על האוטו, בפעם השלישית נעמדתי רחוק בחדר שאני רואה אותם אך לא רואים אותי ובדיוק לפני שהמפגע הזה בא לדפוק לי על האוטו פתחתי חלון והתחלתי לצרוח עליו בלי בושה שאם עוד פעם זה יקרה אני יורד למטה ומשם לא יהיה נעים!

השקעתי ברכב הזה אלפי שקלים והמון זמן עבודה, השמשה ששברו לי עלתה לי 300 ש''ח (לא מצאתי את השובר), כל פנס אחורי באוטו יקר ונדיר וככה גם שאר החלונות והשמשות!

מה אני יכול לעשות? לדבר עם ההורים לא עוזר... האם לכתוב תלונה במשטרה? מה התגובה הצפויה של המשטרה?

האם יש על מה לתבוע?

אם נגיע לחלקים האלה אז אני אמצא זמן להתרוצץ עם זה! וכמובן צריך הוכחות, תמונות!

פשוט נמאס שאני עוד נחמד ומדבר עם ההורים, ערס כבר היה הולך להכות איזה ילד ללמד לקח!

אם ההורים לא מטפלים בזה מספיק טוב צריך שמישהו יטפל בהם! שהילדים שלהם ילמדו לתת ערך לדברים שאחר משקיע בהם אלפי שקלים!

נכתב בעצבים של הרגע.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בטח נדפקת באיזור שהרמת חיים שם נמוכה מאוד אם המעשים שם כ"כ חמורים כפי שאתה מתאר.

אני הייתי מציע 2 פתרונות

להחנות את הרכב במקום שאף אחד לא ייגע בו - אם יש לך מקום כזה , אפילו לכסות אותו.

אפשרות שנייה - אם אתה לא מעוניין להזיז את הרכב ואתה רוצה להחנות אותו איפה שבא לך אז תצטרך לתפוס את הילדים על "חם" ופשוט לאיים עליהם עד שביציהם יירעדו להם - תחשוב על משהו כבר.

משטרה ושאר יירקות כמו דיבור עם ההורים לא ייעזור לדעתי - אל תשכח שהחינוך של הילדים מגיע מההורים!

פורסם

לא מומחה אבל מאמין ש 9-11

רמת החיים? אריאל, כל העיר אותו דבר... כל מקום יש ילדים מפגרים ונוער דפוק... למזלי אני קיבלתי את הערכים הנכונים.

האוטו חונה מול הבית, מול החלון שלי! מספיק שאני עומד בחדר אני רואה את האוטו! זה רחוב עם מבוי סתום ובשני צדדים חניה של בתים.

כל הקטע הוא שזה תמיד אותו ילד מפגר שעם אמא שלו כבר הייתה לי שיחה אחרי השתינה ואחרי כמה כדורים ברכב!

אני מעדיף ללכת בדרכים החוקיות. צריך להפחיד את ההורים שמצידי ירביצו לילד!

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

יש לך כלב גדול - או חבר עם אחד כזה?

פעם הבאה קח איתך כלב וכמה חברים (עדיף רוסים כבדים\ערסים\מכורי מכון כושר) למארב ותגרום לילדים האלה להתקלח במכנסיים.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לי קרה את בדיוק אותו הדבר ברכב הקודם שהיה לי(A3).

אותו סיפור, באו ילדים, נתנו מכה על הרכב(כדי שההזעקה תצפצף) וברחו(וככה זה היה חוזר).

אני פשוט מצאתי פיתרון!

יום שישי אחד בבוקר(אחרי הרבה שעות עבודה) קמתי מצפצוף הרכב.

וראיתי מהמרפסת מלא ילדים וכל אחד בתורו נותן מכה.

כולי הייתי מלא עצבים, ישר ירדתי למטה(אני חייב לציין שהייתי נראה כמו מטורף).

בדיוק שהגעתי למטה תפסתי ילד שנתן מכה.

הרמתי אותו מהחולצה והתחלתי לומר מה יקרה אם עוד פעם אחת אני רואה את זה(לא נעים להגיד פה, פשוט תפעילו את הדימיון)

אחרי 2 דקות שאני צועק על הילד המסכן כל הילדים התחילו לברוח וכל ההורים שלקחו את הילדים מהבית ספר נשארו עם הפה פתוח.

מאז, אני ישן טוב בלילה(וגם בבוקר).

(רק יש מינוס אחד בשיטה זו, כל השכונה בטוחים שאני משוגע:twisted: .)

פורסם

לא צריך לאיים, אתה לא רוצה תיק פלילי במשטרה וראיתי דברים כאלו כבר בסיטואציות דומות.

מבחינת חוקיות זו בעייה היות והילדים מתחת לגיל 12, הם אינם ברי עונשין. לא ניתן לעשות הרבה, אתה יכול לנסות ולגשת לתחנת המשטרה ולבקש לדבר עם קצין הנוער ו\או לשאול אם יש טיפול של פקידת סעד או של קצין מבחן. אני חושב שהתשובה תהיה שלילית היות והפעלת התפקידים האלו לקטינים שהם עדיין ברי עונשים רק למקרים של אלימויות במשפחה, עדות לפשעים מסוג עוון ופשע, ועבירות מין.

לדעתי.. תיגש להורים, דבר אל ליבם שוב ותקווה לטוב.

פורסם

עם ההורים אני לא אדבר... עד שאני לא אארגן פה קבוצת בייסבול בשכונה ליד הרכבים שלהם זה לא ישנה... מה שכן אני יכול לבוא שוב לאותה האמא של המפגע ולומר לה שואללה אני כבר דיברתי איתה וזה לא מפסיק... ואם זה לא יפסיק אני אבוא בתמימות של ילד בן 11 ואשחק עם כמה חברים כדורסל, כדורגל ליד האוטו שלה... אולי גם קצת משחקי שיעמום שהיא תרגיש איך זה? אלא אם לא אכפת לה מהרכב שלה.

איך זה נראה לכם?

ועדיין הייתי מעדיף לפנות לגום של החוק. האחריות על ילדים מתחת לגיל המצויין לא חלה על ההורים?

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

חלה על ההורים, ובשביל זה יש פקידת סעד, קצין מבחן וקצין נוער.

ואתה בניגוד אליו, בר עונשין (כמובן), יכול להפתח לך תיק על גרימת נזק בזדון.. וזה לא נעים בכלל.

פורסם

בכל קבוצה כזו של ילדים , יש את אלו שהם ב"ראש" - כלומר בדר"כ הם יוזמים את הדברים האלו .

תנסה לעקוב אחריהם מרחוק , "ללמוד" אותם - וכך תוכל לפתח אסטרטגיה , עם מי אתה צריך "לדבר" (ואתה תחליט מה זה לדבר :) ) - כשאלו לא יעשו , גם השאר לא יעשו .

מי יודע - אולי אפילו תזכה לתת מעט חינוך לילדים שהיו צריכים ללכת בדרך שגויה .

אם אתה לא מגודל מספיק ( לא מכיר אותך ) - תארגן כמה חברים מגודלים ליד האוטו , שבו למטה ליד הרכב - ושידעו שאיתך לא מתעסקים - הכל עניין של זמן - אם יראו שאתה "קשוח" , כנראה שהם לא "יתעסקו" איתך - ויעדיפו לוותר .

לפעמים צריך להיות ערס , אין מה לעשות . :D

פורסם

לדעתי,

לתפוס את הילד הזה באופן אישי ולהסביר לו בצורה נחמדה שהרכב הזה הוא לא צעצוע שלו.

וכמובן להסביר להורים,שבפעם הבאה שתשבר שמשה ברכב שלך על ידי הילד שלהם,תשבר שמשה ברכב שלהם.

הכי קל הכי טוב,

או לפחות כזכור לי מנסיון עבר כשרק קנינו את הרכב והילדים כבר ביומו הראשון החליטו שהפח לא נראה להם :? .

כמובן ששוב ממליץ לך לנסות כיסוי רכב,לא בהכרח רק מהילדים אלא גם מהחורף.

• תוכן חדש...