Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קניתי לפני שלושה חודשים בערך מגבר Platinum audio V12 1000watt 4ch

וביחד איתו גם Pioneer 6x9 350watt,

שניהם היו מורכבים על פיג'ו 307, החלטתי להעביר את המגבר והרמקולים לרכב של אחי ומהפעם הראשונה התחילו בעיות..

הבעיה הראשונה גיליתי שהרדיו דיסק לא מספק את האיכות הרצויה ובגלל זה שומעים מגעיל.. קניתי רדיו דיסק Panasonic סדרה 5 שהמליצו לי עליו, אבל עדיין לא שמעו יפה כמו פעם חשבתי שזה בעיה של כיוונים. היום הלכתי למתקין שלי ואמרתי לו משהו לא בסדר תכוון לי את זה. הוא התעסק עם זה קצת ואמר שהרדיו דיסק מוציא יותר מדי באסים ובגלל זה לא שומעים יפה. אמרתי זה לא יכול להיות.

חזרתי הביתה הרמתי טלפון לבן דוד שלי שיש לו Pioneer 6x9 260watt הרכבתי אותם במקום ה Pioneer 350 שהורכבו והופה האיכות פתאום נשמעת הרבה יותר טוב ..

מה הבעיה ? המגבר לא מצליח להחזיק Pioneer 350watt ? נשמע הגיוני !? הבנתי שהמגבר כן מסוגל להחזיק רמקולים כאלה בלי בעיה בכלל!! אולי זה בכל זאת הרדיו דיסק ?

הבעיה משגעת אותי ואני לא מרוצה כבר בכלל אני רק זורק כסף ולא מגיע לשום תוצאה !

אודה אם תוכלו לעזור.. וגם אם לא, תודה !

פורסם

רק כיוונים או משהו תקול.

אין מצב שלא ניתן ל"אזן" (מלשון איזון) גם מערכת שלכאורה לא תוכננה כראוי, ולאו דווקא זה המצב.

מאיזה איזור אתה?

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אני מאזור באר שבע ואתה?

נגיד והמגבר מוציא 45 rms לערוץ, והרמקול הוא 80 rms אמורה להיות ירידה באיכות בגלל שהניצול הוא לא מלא ?

פורסם

כשה Pioneer 350watt היו מחוברים למגבר ה Gain היה על קצת יותר מ 3/4 והקרוס על FULL

וכשחיברתי את ה Pioneer 250watt הורדתי את ה Gain ל 1/2 ונשאר על FULL

פורסם

תנסה לשים את הקרוס על מצב HIGH ותראה איך נשמע לך.

את הגיין תכוון לבד לפי שמיעה, זה לא תורה מסיני תכל'ס.

תעדכן בתוצאות.

פורסם

גש למגבר, כוון GAIN על 1/2

אם יש "באס בוסט" העבר ל OFF או MIN . בטל אותו ככל שניתן.

בדוק שאין טעות בפאזות לרמקולים (למרות שאם יש טעות , באסים אמורים להעלם.- בכל זאת בדוק פאזות.)

גש למכשיר-

אם לאודנס מופעל שיהיה על מינימום.

כנס לכיוון באס, שים אותו על 2 - (מינוס 2 )

הפעל בווליום סביר, והחל להעלות את הווליום. אם מצרצר בטל את הלאודנס ל OFF

אם לא מצרצר, השאר לאודנס כפי שהיה , והעלה באס ל 1 - , ולא יותר מ 0 .

חזור לדווח.

דני.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תודה אבל כבר ניסיתי את זה, וגם המתקין.

ה Pioneer 350 מסרבים להתחיל להזיז את עצמם !

אולי הם לא זזים בגלל שהם מקבלים מהמגבר רק כ 45 rms, והם 80 ?

פורסם

AviranB,

התקנה נכונה וכיוונים נכונים, הם חלק חשוב מאוד באיכות הצליל הכללית של המערכת. קצת קשה להגיע למסקנות מדוייקות מהו הגורם לבעיה אצלך במערכת, מבלי ששומעים אותה. אם תוכל להגיע לאחד מהמפגשים של הפורום, תוכל לקבל עזרה.

לגבי הציוד שיש לך כרגע.

1. לא נראה לי שה - HU הוא האשם באיכות הירודה של הצליל. המכשירים של פנסוניק הם מכשירים איכותיים.

2. הגורם המשפיע ביותר על האיכות והגוון של הצליל במערכת הוא: הרמקולים!!! בסופו של דבר אנחנו שומעים את הרמקולים! אנחנו לא שומעים לא את המגבר ולא את ה - HU. זה עדיין לא אומר שאין להם השפעה על איכות הצליל הכללית של המערכת. לטעמי האישי, הרמקולים שלך הם לא מהמשובחים. בכלל היה עדיף סט קומפוננט איכותי + סאב, מאשר רמקולים 6/9.

3. המגבר הוא למעשה המנוע של הרמקול. אם המנוע הזה לא מספיק כדי להפעיל את הרמקול בצורה טובה ואיכותית, אז המערכת לא תשמע במיטבה. אני בטוח שלא הייתי קונה לעצמי את המגבר הנ"ל.

מקווה שעזרתי לך במקצת,

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

אז הרמקול לא נפתח ? לא מנוצל ? ובגלל זה האיכות הירודה ברמקול הזה ?

איזה רמקולים 6x9 ינוצלו מקסימאלית עם המפרט שברשותי ?

שמעתי על ה 6x9 של פיוניר ה 300 watt הבנתי שהם ליגה .. מישהו מכיר ?

פורסם

AviranB,

אם אתה נעול/מתעקש על רמקולים 6/9, אני מציע שתשמע את הרמקולים האלה:

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=417684

והאלה:

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=37554

לטעמי האישי, הם יותר איכותיים מהפיוניר.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

רק תענו לי על זה :

יכול להיות שה Pioneer 350 watt לא עובדים טוב עי הם לא מנוצלים מספיק ? יכול להיות או שזה לא קשור ?

פורסם

אני לא מכיר 6/9 שמקבלים 45W RMS ולא מנוצלים!

אני מציע תגיע למפגש! ושם נוכל לעזור לך הרבה יותר. !

יש גם אופציה שהרמקולים לא תקינים.!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

לחבר שלי יש בידיוק אותם פריטים רדיו דיסק פנסוניק

מגבר פלטינום אדיו של ה1000 וואט

ורמקולים מאחורה 6X9 350 וואט של פיוניר

ושומעים אצלו מצויין לפחות לדעתי ולדעתו אין אצלו שום בעיה לדעתי אצלך הבעיה בכיוון או הרמקולים לך לבדוק

פורסם

הקטע שאצלי אין רמקולים קדמיים שמוסיפים צליל יש לי רק את ה 6x9 אולי בגלל זה.

הרמקולים הקדמיים שלו מספקים צלילים גבוהים יותר והאחוריים פחות גבוהים אז זה משתלב סבבה ..

אם תוכל תגיד לו שינסה לבטל את הקדמיים ולשמוע רק באחוריים תגיד לי אם יש הבדל?

ויש לי קצת בעיה אם המפגשים למרות שהייתי בא בכיף.. מתי המפגש שיהיה הכי קרוב לבאר שבע?

• תוכן חדש...