Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי פונטיאק גרנד פרי. קניתי לפני שבועיים. האוטו מטופל במוסך מורשה. כדי לעשות טיפול (שמנים, פילטרים ואפילו ברקסים) כל מוסכניק מתחיל יודע לעשות, אבל חברים וקרובים אומרים לא!! רק במוסך מורשה.

מישהו יכול להסביר לי למה עלי לשלם 40-70% יותר על אותה עבודה שעם קצת ידע וכלים גם אני יכולתי לעשות? האם יש באמת יתרון או שזה סתם פסיכולוגי?

פורסם

במוסך מורשה ישנה רמת טיפול העומדת בסטנדרטים של היבואן , לטוב ולרע.

במוסך לא מורשה (בהנחה שהינו מורשה משרד התחבורה) - הוא כפוף לסטנדרטים ולהנחיות של משרד התחבורה/איגוד המוסכים ולא להנחיות היצרן.

מכאן ועד קביעה נחרצת לגבי טיב הטיפול במוסך כזה - הדרך עוד רחוקה.

פורסם

אתה צודק אבל תחשוב: השמן אותו שמן, פילטרים אותם פילטרים וכו'..אין פה יותר מדי דברים מסובכים שמוסך רגיל עלול לסטות מספר היצרן. בתקלות קשות כמו גיר או מנוע באמת אין מה לטפל במוסך לא מורשה.

פורסם

אין שום מניעה בלטפל במוסך לא מורשה, כל עוד הוא רציני, ומוכר, ואפשר לסמוך עליו ואתה יודע את טיב עבודתו!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אתה צודק אבל תחשוב: השמן אותו שמן, פילטרים אותם פילטרים וכו'..אין פה יותר מדי דברים מסובכים שמוסך רגיל עלול לסטות מספר היצרן.

כמו ששמר אמר, תלוי במוסך.

הרבה מוסכים ישתמשו בשמן מאיכות פחות טובה, פילטרים לא מקוריים וכד'.

חלפים מקוריים יעלו אותו הדבר במוסך יבואן או במוסך מורשה משרד התחבורה.

פורסם

מצד שני - הוא תמיד יכול להביא את השמנים והחלפים שלו.

והמוסך יבצע עבודה בלבד.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

רוב המוסכים הכלליים, שאינם מורשי היבואן, אינם מכירים את המכוניות האמריקאיות ולא מטפלים בהן.

בכל זאת יש קצת מוסכים, לא מורשי היבואן, המתמחים במכוניות GM ואני מכיר אחד כזה בת"א ואחד בחיפה שכמובן גם מצוידים בסורק אבחון מתאים, ידע וכו', האם מישהוא מאלו מתאים לך?.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

בכל זאת יש קצת מוסכים, לא מורשי היבואן, המתמחים במכוניות GM ואני מכיר אחד כזה בת"א ואחד בחיפה שכמובן גם מצוידים בסורק אבחון מתאים, ידע וכו', האם מישהוא מאלו מתאים לך?.

בברכה - רפי לין :-)

אשמח אם תפרסם את שם המוסך בחיפה.

תודה.

פורסם
רוב המוסכים הכלליים, שאינם מורשי היבואן, אינם מכירים את המכוניות האמריקאיות ולא מטפלים בהן.

בברכה - רפי לין :smile:

אשמח אם תפרסם את שם המוסך בחיפה.

תודה.

פורסם

רפי, מוסך שלא יודע לבצע טיפול 10 לפונטיאק גראן פרי צריך להתרחק ממנו !

אני מכבד את עצם העובדה שמודים כשלא יודעים לעשות משהו, אבל רבאק, מי יכול לקרוא לעצמו מוסכניק אם הוא לא יכול לטפל במכוניות האמריקאיות הכי פשוטות שיש ?

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

• תוכן חדש...