Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לא לשכוח לראות היום 10 g

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תהיה תוכנית מיוחדת

מפגש פסגה של 4 מפלצות שטח מדהימות של ארבעת אלילי העבירות: איציק מיני, גיא רפאל, עידו כהן וברוך טולנדו.

עוד בתוכנית: נהג מרוצי הראלי, נדב דותן

'מהפך'-התקנת תאורה לטרקטורון

סובארו אימפרזה במסלול סלאלום, אחד הצופים יתחרה מול נטלי עטיה וגם - גלישת סקי על וויקבורד

שעה 9 ערוץ 10 יום שלישי ה29.7.03

פורסם
תהיה תוכנית מיוחדת

מפגש פסגה של 4 מפלצות שטח מדהימות של ארבעת אלילי העבירות: איציק מיני, גיא רפאל, עידו כהן וברוך טולנדו.

סובארו אימפרזה במסלול סלאלום, אחד הצופים יתחרה מול נטלי עטיה וגם - גלישת סקי על וויקבורד

תוכנית בהחלט מומלצת. למי שאינו חובב רכב.

כל עניין השטח מכוסה בצורה מקצועית יותר בערוץ הספורט.

התקנת תאורה לטרקטורון? פינתו של דודו מהום סנטר?

ונטלי עטיה נוסעת באימפרזה ליד שני קונוסים? או - איך משפילים מכונית לטובת קידום מכירות.

10G תוכנית שבהחלט ממלאת את החלל שנוצר מאז ש"על גלגלים" המיתולוגית ירדה מהמסך - תוכנית מוטורית מומלצת למי שאינו חובב רכב. לבאי הפורום הזה לא יודע אם יש לתוכנית מה לחדש.

פורסם

הכתבה על נדב דותן הייתה חביבה בהחלט.

ה-STI היה פשוט מגוחך. אחרי שכמה תוכניות קודם צ'ינוביץ התפרע עם הרכב והפיל את העמוד של מדידת הסיום, ולא אמרו לו כלום, האידיוט התורן - כלומר האהבל שבא להתחרות בנטלי עטיה, מחליט להרים בלם-יד אחרי הסוף. כנראה שהוא הגיע לטלוויזיה רק כדי להראות את כישורי האמברקס שלו (שהם גם לא משהו). פשוט מקרה קלאסי של דביל שלא יודע בתוך מה הוא יושב.

ומה יובל מלמד עושה? עושה לו "נו נו נו".

"נפסלת כי בתוכנית הזאת אנחנו מעודדים בטיחות וכישורי נהיגה ולא התפרעויות" (לכן צ'ינוביץ עושה צלחות ודורס חפצים, ולכן צלם נעמד מול הפרצוף של אלי ומפריע לו ללחוץ על הגז)

בושה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
הכתבה על נדב דותן הייתה חביבה בהחלט.

ה-STI היה פשוט מגוחך. אחרי שכמה תוכניות קודם צ'ינוביץ התפרע עם הרכב והפיל את העמוד של מדידת הסיום, ולא אמרו לו כלום, האידיוט התורן - כלומר האהבל שבא להתחרות בנטלי עטיה, מחליט להרים בלם-יד אחרי הסוף. כנראה שהוא הגיע לטלוויזיה רק כדי להראות את כישורי האמברקס שלו (שהם גם לא משהו). פשוט מקרה קלאסי של דביל שלא יודע בתוך מה הוא יושב.

ומה יובל מלמד עושה? עושה לו "נו נו נו".

"נפסלת כי בתוכנית הזאת אנחנו מעודדים בטיחות וכישורי נהיגה ולא התפרעויות" (לכן צ'ינוביץ עושה צלחות ודורס חפצים, ולכן צלם נעמד מול הפרצוף של אלי ומפריע לו ללחוץ על הגז)

בושה.

רוני

הקדמת אותי ברגע שראיתי עושה את זה אמרתי איך מתאים למישהו לבוא ולעשות דבר כזה מפגר אנשים יעשו הכל לפוזה ובסוף יצא מפגר

מזכיר לי שהיום ראיתי יונדאי אם יציאת אגזוז נוספת שהודבקה לאגזוז המקורי :shock::shock::shock:

חבל שלא היה לי מצלמה זה תמונה משובחת

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם
חיים צינוביץ הזה הוא דפוק בשכל ומפוצץ בפוזה לפני שבועיים ראיתי אותו עם Z4 עושה

ריסיים עם 306GTI באבן גבירול

צוקי ?! :shock: חשבתי שנדרת נדר

:lol:

:wink:

פורסם
יש לשכוח לראות היום 10 g

זאת הכותרת הנכונה לטעמי.

פעם ראשונה שראיתי את התוכנית , והתאכזבתי קשות.

אני חושב שב"על גלגלים" עם ג'ו קריידן למדתי הרבה יותר דברים חדשים ...

לא הבנתי את הקטע של הראלי עם האימפרזה, אם הוא לא חוקי אז למה הלוחית לא מוסתרת? (או שהוא כן חוקי והעייפות הכניעה אותי)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
מחליט להרים בלם-יד אחרי הסוף. כנראה שהוא הגיע לטלוויזיה רק כדי להראות את כישורי האמברקס שלו (שהם גם לא משהו רוני

מה יוסי בלאנו משתתף בתכנית :?::shock::lol::lol:

פורסם
תהיה תוכנית מיוחדת

מה זו התוכנית הזו? בחיאת? מה לא עושים בשביל רייטניג נמוך? הם יעשו הכל כדי שלא יראו אותם שמה במגדל הוורד או השן והמבין יבין... למה לא לקחתם מישהו שאוהב מכוניות או סתם מישהו אחר חוץ מכל מי שנמצא שם. בזבוז של משאבים על נושא ענק ומעניין.. התגברתם יפה על איסור הפרסום של סוגי רכב אבל חוץ מזה העלבתם את עולם הרכב

אני מוכן לעזור לכם

פנו אלי, ואני לא צוחק.....קחו חובב רכב כיועץ

פורסם

חבל שבישראל לא יכולים להוציא תוכנית רכב טיפה יותר איכותית שמוצגת ברמה יותר גבוהה

ולא איזה כתבות זבל שחצי ממה שהם ממלמלים אני בכלל לא מבין...

הכתבות ברמה נמוכה... אני מרגיש את ההרגשה שלוקחים ספר ועושים ממנו סרט

לוקחים את הכתבות של מגזין "הגה" ומסרסים אותם לאיזה כתבה מגעילה של 5 דקות שבעיקרון לא מגיעה לחצי מהרמה של הכתבות בעיתון נכון שהרבה יותר כיף לראות וידאו והסבר מאשר לקרוא כתבה עם 5 תמונות אבל ברגע שהכתבות ברמה כל כך נמוכה זה בושה לעיתון "הגה" שבכלל נותן איזה חסות על זה..

למה? ככה!

• תוכן חדש...