Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, עד היום הייתי דיי סגור על ה-Alpine 9855 .. מכיוון שכבר כמעט ואי אפשר להשיג אותו .. והוא יקר בארץ..

וכללל כךך המליצו לי על Clarion במפגש האחרון, שאני רוצה לבדוק את הנושא..

אז השאלות שלי הן :

1. מה ההבדל בין Alpine ל-Clarion ? בעיקרון כנראה שאני יכול להביא Clarion מחו"ל אז המחירים זולים .. אשמח מאוד מאוד להסבר מפורט (לא מספקות אותי התוצאות שבחיפוש)

2. עד 370 דולר .. אפשר להסתכל באתר הבא : http://www.onlinecarstereo.com

איזה דגם של Clarion מומלץ ?

3. אין עלייכם 8):wink:

Hu: Alpine 9855R Comp: Morel Hybrid Ovation 6 Amp: Kicker 06ZX650.4 Subwoffer: Hertz ES 300

Black Renault Megane Coupe 1.6 16v

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אוקי..ומה ההבדלים בין :

Clarion DXZ865MP

ו-

Clarion DXZ855MP

כאשר 855 עולה יותר ב-20 דולר יותר!!

ואפשר בבקשה הסבר ופירוט מה ההבדל מאלפיין והאם מומלץ להביא בכלל קלריון

גם לא נראה לי כל העיניין עם הסקרין טאץ'..מסתדרים עם זה בכלל? זה לא מעצבן כל פעם צריך לנקות ת'מסך מתביעות אצבעות

Hu: Alpine 9855R Comp: Morel Hybrid Ovation 6 Amp: Kicker 06ZX650.4 Subwoffer: Hertz ES 300

פורסם

הסיפרה השמאלית מייצגת את הרמה של הרדיו דיסק, האמצעית את שנת הדגם, והימנית 5 ארה"ב ו6 זה אירופה.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

אהה, ואם לא אז חייב כיול? כי הבנתי שבקלריון אפשר לעשות את זה ידנית צי'ק צא'ק..

זאת הרשימה של קלריון :

http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductList.aspx?CategoryID=5&ManufacturerID=609

עד 370 דולר .. מה שאני כתבתי הכי טוב ? 855?

פורסם

רק בדגמים מסוימים ניתן לבצע את השינוי לרדיו של הארצ ממה שידוע לי ב-855 זה לא אפשרי וגם לא ב-865 (אותו מכשיר שנת 2006) אגב אפשר להשיג אותו ב-260 דולר באה"ב

פורסם

260 דולר? אז איך המחיר פה 325 \ 349 ? תוכל להוביל אותי לאתר שמוכר ב-260$ ? והאם הוא אמין ?

פורסם

UP, ומישהו יכול להגיד לי למה כדאי קלריון? כאילו מה טוב ברדיו דיסק הזה?

פורסם

זה קלריון.

הוא אמיתי למקור, הוא אמין , הוא סוס עבודה, איכות הסאונד שלו היא הטובה ביותר למכשירים שלא משתמשים בפרוססורים חיצוניים (ולא לא צריך לשים לו קוסם).

יש לו אפשרויות רבות וכו..

זה ידוע מי שרוצה איכות סאונד ולא מחפש מכשיר אקזוטי במיוחד הולך על קלריון.

פורסם
לא, אתה צריך שהמספר יסתיים ב -6 כדי שהרדיו יקלוט בארץ

ליאור.

לא נכון.

עד דגמי 2005 כולל ניתן לשנות תדרים במכשיר, ככל הידוע לי.

אתה יכול להתקשר לCLARION ולשאול ליתר ביטחון.

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

ציטוט מהאתר של קלריון

"How do I change the tuner frequency spacing for use outside the U.S.?

With our C-Bus units, press and hold the BAND button, and move the Alpha Touch left or right. With our CeNet units, press and hold the RANDOM button, and PRESET #1 to change from U.S. to European frequencies. Each press of the PRESET #1 button will cycle the tuner frequencies. This feature is only available on units DB245 and DB345MP in 2004 anything else in 2004 to present does not have this feature."

פורסם

אולי מספיק עם ה"איכות זה קלריון ודולפינים זה פיוניר"? זה לא יימאס אף פעם?

אלפיין 9855 או 9853, קלריון ופיוניר סדרות 8 ו 9 כולן עונות על הצרכים של המשתמש הממוצע ויתנו איכות קול טובה ופיצ'רים מספקים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

טוב זה ברור שלקנות בארץ ב-2500 שקל את 9855

או לקנות בחו"ל את 865 \ 855 ב-340$ ... בלי אחריות עדיף לא?

עם כל הכבוד לנוחות או משהו כזה..ההבדל פה עצום..!

מישהו מסכים איתי?

• תוכן חדש...