Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורות של osram cool blue.. מישהו מכיר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנה 2 תמונות, דיי ישנות, מהפונטו הקודמת שלי.

כמו שעמית ציין, קשה לראות את ההבדלים, האור על הכביש יהיה שונה אבל.

bulbs2.jpg

bulbs.jpg

bulbs3.jpg

!AWDSOME

פורסם

לא בכל הסניפים יש סטנדים, בזה שנמצא ליד איצטדיון רמת גן אני יודע בוודאות שיש וכשהייתי שם קצת שיחקתי עם הלוח ובהחלט רואים הבדל בין הנורות ומבינים למה הן כל כך יקרות יחסית לזולות אני מתכוון ל osram cool blue

פורסם

באמת פה רואים את זה כמעט אותו הדבר .. אבל אתה אומר בבודאות שעל הכביש האור יהיה לבן תלול ויפה יותר בצורה משמעותית ?

פורסם

לא בצורה משמעותית, אבל בהחלט יהיה שינוי רב בין הצהוב הרגיל ללבן שנותן מעט אפקט כחלחל.

על פנס פלסטיק מהחדישים הדבר יהיה יותר יפה מאשר זכוכית.

באמת פה רואים את זה כמעט אותו הדבר .. אבל אתה אומר בבודאות שעל הכביש האור יהיה לבן תלול ויפה יותר בצורה משמעותית ?
פורסם

אם כבר נורות אז האם מישהו מכיר את הנורב של OSRAM שנקראת SILVERSTAR, ראיתי אותה באתר שלהם וגם בEBAY אבל לא מצאתי פה הארץ. כתוב שהיא נותנת עד 50% יותר אור.

וגם אם מישהו יודע אם יש משווק של נורות של OSRAM בירושלים שירשום בבקשה.

פורסם
מישהו יכול לצלם לי תמונה של הלוגן סטנדרטי והלוגן של osram cool blue?

אני רוצה לראות אם ההבדלים בניהם משמעותיים ואם כדאי באמת לקנות אותם..

ואולי עדיף משהו בעל גוון כחול קצת יותר חזק ..

תודה !

מדובר על נורות שהן משפרות תאורה ולא נורות בשביל הרושם!

במידה ואתה מחפש נורות בשביל הגוון כחול בלבד, אז זו לא הנורה בשבילך...

פורסם

ברור שאני מעדיף נורה בשביל לשפר את התאורה .. אבל אם כבר אפשר לעשות את זה עם תוספת של יופי אז למה לא ? הזמנתי אותה והיא הגיעה אני צריך לקחת אותה מחר .. תודה

פורסם

בכל מקרה, אם אתה מחפש "אפקט" אז יש נורות Philips Blue Vision, אשר זכו בתחרות AOTOEXP כמנורות אפקט קסנון הטובות ביותר בשנת 2006. עלות 19$ לזוג נורות.

פורסם

שמעתי עליהם .. אני חושב שהם יותר יקרות .. מה מאיר יותר טוב הפיליפס או האוסרם ? ואיפה אפשר לקנות אותם חוץ מ ebay וכל האתרים האלה בחו"ל.. מישהו יודע איפה אפשר לקנות אותם בארץ ובערך כמה יעלו ?

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

חברים גם אני מחפש נורות כחולות אבל שיהיו כחולות ולא לבנות במקום הנורות הרגילות מה כדאי לקנות

בקיצר מחפש נורות ערסיקיות כחולות

BMW החלום

MAZDA המציאות

• תוכן חדש...