Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב.

אז למי שזוכר ולמי שלא ולמי שמעולם לא ידע - לפני כשנה +- החלפתי ציריה ימנית ברנולט זופר סינק שלי :) (זואי בייבי)

לפה ולשם... בעת ההתקנה הייתי "נדיב" עם הגריז.. בעיקר בצד של הגלגל... והנה כי כן חולפת שנה.. ומיודענו הולך דוהר לו ב-443 על 160 קמ"שים... ולאחר שעלה באותו הכביש ב80 קמ"ש טבין ותקילין... והנה מיודעינו שוב מטפס לו ש-80 זחלניים (כלי רכב איטיים - נא לעבור לימין הדרך) כמאמר הפתגם.. ויחזור בכביש מספר 1, ובירידה הגדולה ישתעשע עם רכבו בקו ישר ויגע למהירות של 180 קמ"ש (חד פעמי - לפני שאתם תצועקים עלי....)

ויבוא היום ויבדוק את האוטו, יען כי רעשים מוזרים באים ועולים מצידו הימני קדמי של אותה מכונה-נוסעת שבה הוא נוהג, ויפרק את הגלגל וחשכו עיניו... אותו גריז-שימון-נדיבותי שאך לפני שנה נמרח אחר כבוד על כך אותה ציריה וראשה פרץ, בכוח הצנטרפוגה את גומיית הכיסוי של חיבור הציריה עם תושבת הגלגל ונמרח לו על כל בית הגלגל הפנימי.

מסקנה : היו קמצנים בשימון בחלקים הנעים המסוככים על ידי גומיות - כי עודף חומר סיכה עלול להביא לפריצה של הגומיות בטרם עת (וכי חייהם של אלה מיוזעים ממילא....)

שלכם.

הנסיך.

נ.ב. - נכון ה הופיע בעוד מקום. אבל חשוב לי להעביר את זה. זו חתיכת טעות שאני מקווה שרק אני היתי טיפש מספיק לעשותה...

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תוכן חדש...