Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

א. יאריס :

- איכות החומרים טובה.

- הנדסת אנוש טובה.

- נוחות כביש - עם הגיר הרובוטי - בלתי נסבלת.

- נוחות של הנהג - עם הגיר הרובוטי בלתי נסבלת.

מחיר יקר יחסית לכך שהם רק עם 2 כריות אוויר (ולא 6 כפי שנבחן באירופה)

ליאריס יש שתי כ"א רק בגרסה הידנית. לרובוטית יש 4 כ"א. הרכב נבחן במבחני הריסוק עם 7 כ"א ולא עם 6.

מה זה נוחות כביש ונוחות של הנהג? לא כל כך ברור למה אתה מתכוון. מושבים? מתלים?

עדיף לחלק את זה בצורה ברורה יותר. בכל מקרה אין ספק שהגיר הרובוטי הזה רע ופוסל את היאריס . את הידנית הייתי פוסל בגלל 2 כ"א בלבד. אגב גם בסיריון לא ציינת את מספר הכריות. הסיריון מגיעה עם שתי כריות אוויר, ונבחנה במבחן הריסוק עם 4.

ד. סוזוקי סוויפט (מה שאני בחרתי לבסוף לרכוש) :

- איכות חומרים נמוכה.

- הנדסת אנוש טובה, עם הרבה תוספות ופינוקים.

- נוחות כביש בינונית.

- נוחות נהיגה טובה.

לדעתי איכות החומרים לא נמוכה. לא ברור לי מה זה נוחות נהיגה ומה זה נוחות כביש. בכל מקרה הסוויפט לא מאוד נוחה, אבל בהחלט סבירה.

הסוויפט עדיפה על הסיריון בצורה משמעותית, בלי קשר לליסינג השכרה וכו'. בכל מקרה ביצעת את הבחירה הטובה, אם כי הסיבות מעט מוזרות icon_wink.gif

האם ישנו רכב שאינו מיני (מנוע 1.5 כי אני מחפש גם שצריכת הדלק תיהיה נמוכה)

שבו:

איכות החומרים ו נוחות(התנהגות) כביש יהיו יותר טובות מאשר בסוזוקי?

תודה

נוחות והתנהגות כביש? לא ברור מה אתה מחפש. נוחות והתנהגות הם פרמטרים שונים לחלוטין. כדאי שתכתוב מה בדיוק אתה מחפש, ולפי סדר עדיפויות.

התיבה הרובוטית ביאריס פשוט רעה ולכן כל השאר לא ממש משנה.

בין יאריס לסוויפט - סוויפט, בלי לחשוב פעמיים.

תאמין לי 120 , 1000 סל"ד לפי התצוגה שלהם 25-30 ק"מ לליטר.

זה מיכל של 35 ליטר, הרכב הוא של אימי , והיא ממש לא יודעת מזה לנהוג חסכוני , ועם זה שהיא עומדת בפקקים , מזגן עוד לפני שהרכב מונע וכו... היא עושה 1-10 . הרכב ממש לא עושה נסיעות מחוץ לעיר והוא אפילו עדיין בהרצה.

120, 1000 סל"ד. 120 מה?

נפח מיכל הדלק הוא 43 ל' ולא 35 ל'.

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

120 קמ"ש , האוטו רץ על 1000 סל"ד .

והמיכל אמנם מלא לגמרי של 43 ליטר אבל הנורהב נדלקת כאשר חסרים 35 ליטרים ונשארו 8.

לזה התכוונתי כמו שבטח את יודע (אחראי פורום) לא מומלץ לסוע על המיכל עד סופו .

פורסם

כשרושמים נפח מיכל דלק הכוונה, תמיד, (אלא אם תציין אחרת) לנפחו המלא ולא לפי בכמה אתה ממלא.

אין שום סיכוי, שב-120 קמ"ש הסל"ד הוא אלף. פשוט אין. גם במרצדסים עם שבעה הילוכים הסל"ד לא על 1000 ב-120. תבדוק את זה שוב. גז קבוע, שיוט ב-120 במישור.

פורסם

נסעתי ברכב, אני לא זוכר מה היה הסל"ד אבל הוא בטוח, ב-100% לא היה על 1000 סל"ד ב-100 קמ"ש אז מן הסתם ב-120 קמ"ש הסל"ד יהיה גבוה יותר.

שוב, אין שום סיכוי שהרכב נוסע 120 קמ"ש ב-1000 סל"ד, פשוט אין. או שאתה בלי גז, או שאתה לא ב-D.

בדוק את זה שוב, עם גז קבוע, ב-D. אם זה עדיין על אלף, אולי אני באמת יבוא לראות (ואולי אז גם שווה לך לקפוץ למוסך כי מד הסל"ד שלך לא תקין).

פורסם

אולי , כבר היתה תקלה ברכב, הוחלף מחשב פנים הרכב .

עקב טענה מעניינת של המוסך המרכזי כי הקודנית שהורכבה ע"י מתקים מורשה וותיק נתנה מתח נמוך מדיי למחשב ושרפה אותו.

סיפור ארוך שאין לי אפילו את העצבים להתחיל לדבר עליו.

הוחלף המחשב לחדש.

פורסם

אני יודע שנוחות בעת נהיגה והתנהגות כביש הם 2 דברים שונים,כנראה הייתי צריך לרשום בנפרד

אני מחפש נוחות סבירה ויכולת לכוון הגה לכל הכיוונים(למעלה\למטה וגם פנימה\החוצה)

וגם שהתנהגות בכביש תיהיה טובה ,למרות שרכב קטן לא יוכל להגיע לרמה של האימפרזה AWD שהיתה לי(יציבות גבוהה,פניות חלקות ללא היגוי יתר כלל )

פורסם

שלום רב,

א. אכן לא דייקתי לגבי הכריות אוויר ביאריס, כל מה שזכרתי הינו שיש פחות מידי מהם :)

ב. לגבי הגדרת נוחות שלך זה הגה, אז בסוויפט אתה יכול להזיז לכל הכיוונים כולל לקרב או להרחיק מלוח השעונים (אם אני זוכר נכון מנסיעת המבחן)

ג. לגבי איכות החומרים, ברכב שעולה 100K לא תקבל איכות חומרים של מושבי עור צבי, בוא ניקח את זה בפרופורציה, אבל זה לא באמת איכות נמוכה, קח זאת בסבבה וקבל שאין באמת איכות טובה ברכבים במדרגות מחיר נמוכות.

ד. שים לב שלגבי הסוויפט מועד אספקה הוא במקרה הטוב בינואר, אני הזמנתי לפני חודש וחצי ואני מקבל בתחילת דצמבר, אל תשאל.

בהצלחה בכל מקרה

בברכת חג שמח

פורסם
שלום רב,

ב. לגבי הגדרת נוחות שלך זה הגה, אז בסוויפט אתה יכול להזיז לכל הכיוונים כולל לקרב או להרחיק מלוח השעונים (אם אני זוכר נכון מנסיעת המבחן)

תיקון קל: בסוויפט החדשה ההגה ניתן לכיוון באופן אנכי בלבד (לממעלה ולמטה בלבד לצערי).

ביאריס סול ההגה ניתן לכיוון גם אנכית וגם אופקית.

בברכה ושובע טוב

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

לפותח השרשור,התחלת בכיוון יפני "אמין" וסולידי, הח'ברה כאן הכניסו בך מעט חדוות נהיגה עם הסוויפט ובכ"ז אתה לא מרגיש שלם עם היפחטומטיות, האם יכול להיות שאתה מחפש משהו שקיים באירופאיות?

בגרנד פונטו החדשה קל להתאהב,איכות חומרים סבירה+,נוחה,הנדסת אנוש טובה,חסכונית ובטיחות מהשורה הראשונה,המחיר מעט גבוה אבל אם יאריס עמדה על הפרק אז...

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
האם ישנו רכב שאינו מיני (מנוע 1.5 כי אני מחפש גם שצריכת הדלק תיהיה נמוכה)

שבו:

איכות החומרים ו נוחות(התנהגות) כביש יהיו יותר טובות מאשר בסוזוקי?

תודה

נפח המנוע הוא לא הנתון הכי קריטי לצריכת דלק (בגבולות ההגיון, מנוע 5700 לא יהיה חסכוני).

אם אתה מחפש צריכת דלק נמוכה, לך על רכב (1) קל, כלומר קטן; ו(2) ידני.

היאריס הידנית יכולה להיות אופציה מעניינת עם איכות חומרים מצויינת.

אופציה נוספת היא פיאט פנדה רובוטית.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

הרכב חייב להיות בעל תיבה אוטומטית(גם רובוטית באה בחשבון)

מיקרה ירדה מהפרק

ההתלבטות הראשונה =היא בין סוויפט לעומת סיריון

וההתלבטות השניה= יאריס SOL לעומת פיאט פונטו-גראנדה (3 או 5 דלתות)

אשמח לקבל יותר פרטים על הפיאט החדשה (בין היתר ,מה ההבדל בין הדגם בעל 3 דלתות והדגם בעל 5 דלתות) וכן השוואה, מצד אחד לעומת הרכב שהפונטו-גראנדה מחליף=פונטו ספייס ומצד שני לעומת היאריס SOL

האם אחד הרכבים שציינתי מגיע לרמת התנהגות בכביש המצויינת של אימפרזה AWD (אחיזה ופניות בעיקר)?

נ.ב בקרוב אערוך נסיעת מבחן על ארבעת הרכבים

פורסם

איזה גיר יש לפיאט החדשה?

אם זה גיר רובוטי כמו של הפונטו (=מוצלח) אז שווה בדיקה ונסיעת מבחן. הגירים האלו חסכוניים בדלק כמו ידני.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...