Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שוקל לרכוש ניסן אלמרה מוסבת לגז.

ביקרתי במוסך מורשה ושאלתי מהנדס רכב שביקר במוסך האם זה בטיחותי ואמין.

לדברי המהנדס, זה מאוד בטוח להשתמש במערכת גז, אומנם השמן ברכב פחות מתמלא בפיח אבל שימוש בגז במקום דלק מגביר את בלאי המנוע!! לפחות כך זה במנועים של האלמרה.

אני עדיין לא מבין למה זה גורם לבלאי מוגבר לעומת הדלק? מישהו יכל להסביר בקצרה?

נניח שמנוע של ניסן עמיד עד 300K ק"מ וע"י שימוש בגז אנחנו מקצרים את חייו ל200K ק"מ, אז מלבד זה שפחות מזהמים מה בעצם חוסכים בשימוש בגז?! אומנם יש פחות הוצאות על דלק, אבל המנוע גוסס לו בטרם עת... ואז באה לה הוצאה נוספת מוקדם מהצפוי. אז איפה בדיוק החיסכון?

פורסם

לפי כל הנתונים עד היום השימוש במערכת הגז דווקא מפחית את הבלאי של המנוע, המערכת עובדת יותר נקי ועם הרבה פחות פיח, אז איך זה מגביר את הבלאי?

בריאות לכולם!

פורסם

לפי דעתי ,

הוא התכוון לתופעה שקיימת בחלק מן המנועים בזמן הסבה לגז,

שסתומי היניקה הנעים בתוך המובילים , משתמשים ברסס הדלק הנמצא

בסעפת היניקה בזמן עבודת המנוע , כשימון לקנה-השסתום.

שימוש בגז ,לא משמן את השסתומים וגורם לרעש ובלאי מואץ.

-

פורסם

אין שום בעיה בשימוש בגז ,להיפך תהליך הפיכת הנוזל(דלק )לגז איננו ,תהליך האטומיזציה (חיבור הגז לאויר )מתקצר ותהליך השריפה אינו משאיר פרודות דלק אשר לא נשרפות ומחלחלות דרך טבעות הבוכנה לאגן השמן וחלק דרך שסתום הפליטה אל מערכת הפליטה

הבעיה היחידה בגז היא טמפ הצתת הגפ"מ היא גבוהה מהדלק ,ולכן ישנו את המערבל לפני המזרקים ,כאשר הגז נמצא בתנועה הוא מתקרר

לגבי השסתום ,הדלק אמור לקרר את קנה השסתום ,אך כיום בעיה זו נפתרה עי שימוש בקנה שסתום המלא בנתרן,ולכן הבלאי הוא נמוך ביותר

יגאל

פורסם
אך כיום בעיה זו נפתרה עי שימוש בקנה שסתום המלא בנתרן,ולכן הבלאי הוא נמוך ביותר

יגאל

נניח ואני רוצה להסב את הרכב לגז,

איך אני יודע אם למנוע ברכב שלי, יש נתרן בקנה של השסתום?

ZZR

• תוכן חדש...