Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה אני לא יודע, כי אני עבדתי רק בשנתיים האחרונות במוסך מאזדה (לא משנת 99 (-: )

את האמת אני חושב שכן.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

שאלה מעניינת- מזה השמן M5 הזה?

אני מבין שהוא מיוצר ביפן והוא נמצא בגירים של מאזדה עד פה הכל טוב ויפה, אבל איזו חברה מייצרת את השמן הנ"ל מהם התכונות שלו? הוא סינטטי? חצי סינטטי?

והשאלה האחרונה לקינוח: מאיפה משיגים את השמן הנ"ל חוץ מבמוסכים של מאזדה ומהי העלות שלו?

פורסם
שאלה מעניינת- מזה השמן M5 הזה?

אני מבין שהוא מיוצר ביפן והוא נמצא בגירים של מאזדה עד פה הכל טוב ויפה, אבל איזו חברה מייצרת את השמן הנ"ל מהם התכונות שלו? הוא סינטטי? חצי סינטטי?

והשאלה האחרונה לקינוח: מאיפה משיגים את השמן הנ"ל חוץ מבמוסכים של מאזדה ומהי העלות שלו?

מצאתי משהו בשבילך

AUTOMATIC TRANSMISSION FLUID M-V SUPPLEMENT

6500.gif Q1. What is Smart Blend Synthetic Automatic Transmission M-V Supplement?

A1. Smart Blend Synthetic M-V Supplement is a uniquely blended synthetic additive package that is designed to convert and enhance Dexron® III/ Mercon® ATF into a Mercon® V type fluid eliminating the need to stock costly Mercon® V.ATF

Q2. Does Smart Blend Synthetic Automatic Transmission M-V Supplement meet OEM testing specifications?

A2. Yes, Smart Blend Synthetic M-V Supplement meets or exceeds testing specifications and requirements for Clutch Plate Friction Testing, Turbo Hydromatic Oxidation Testing and Seal Compatibility Testing.

Q3. What vehicles require Mercon® V ATF or Smart Blend Synthetic M-V Supplement?

A3. Most 1997 model and later Ford, Lincoln, Mercury, Jaguar vehicles and Mazda light duty trucks. Please refer to vehicles service manual for fluid recommendations.

Q4. What makes Mercon® V different from ATF + 3 and Dexron® III / Mercon® automatic transmission fluids?

A4. The major difference between fluid types is specified additive packages. All three fluids are manufactured as similar base stocks, then specific additive packages are added to these base stocks in order to meet OEM performance requirements. Mercon® V is a highly stable fluid that provides durability and extended fluid life characteristics. Compared to ATF+3 that is a highly friction modified fluid that was designed to provide the imperceptible shift in automatic transmissions. Dexron® III / Mercon® functions as a high detergency lubricant.

Q5. Will installing Smart Blend Synthetic Automatic Transmission M-V Supplement affect vehicle manufacturers limited factory warranties? A5. NO, installing Smart Blend Synthetic Automatic Transmission M-V Supplement is totally safe, and will not alter or affect Original Equipment Manufacturers (OEM) limited warranties.

בקשר לתשובה 3, גם מכוניות פרטיות במאזדה.

השמן הזה קצת יותר יקר מ-DEX3 ואני לא מצאתי אותו בחנויות אחרות מלבד המוסכים המורשים.

כמו כן, ישנו גם נוזל קירור שלפי דעתי רק המוסכים המורשים קיבלו אותו. קוראים לו FL-22 והוא דיי יקר. היתרון שלו (אולי יש לו עוד יתרונות) שמחליפים אותו פעם ב-10 שנים. המאזדה 5 למשל מגיעה מהמפעל עם הנוזל קירור הנ"ל.

שמוליק

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

פורסם

מחליפים פעם ב10 שנים?

הרי זה לא עומד במבחן המציאות, לא ראיתי מעולם רכב שהחזיק את הנוזל קירור בתוך המערכת 10 שנים, אין דבר כזה.

פורסם

הנה עוד משהו קטן שמצאתי. בכל מקרה, לפי הוראות יצרן מחליפים אותו כל 10 שנים

"Mazda Coolant

In extreme climate, at extreme temperatures, Genuine Mazda Super Coolant – specially formulated for Mazda engines – provides year-round protection.

The Genuine Mazda Long Life Coolant (FL22) is a superior, high-quality coolant. It reduces the operating temperature of the engine and has anti-freeze protection to -44°C.

"

שמוליק

פורסם

ואיזו רלוונטיות יש לזה בארץ? איפה יש מינוס 44 מעלות? בתל אביב?

מה מזדה ממליצים לאקלים חם (עד מינוס 15 וגם זה אולי)?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

תתפלא גם קונצרן VW כותב במפורש בספרות הטכנית/ספר רכב שאין צורך להחליף בכלל נוזל קירור.

לעומת זאת היצרן שמיצר את הנוזל עבור קונצרן VW ממליץ להחליף אחת לחמש שנים.

אני אישית מנסיוני עם רכבי VW הנוזל שלהם מאוד איכותיי אבל בכול זאת מומלץ להחליף אחת לשלוש שנים.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...