Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברשותי פוקוס 2001 כשאני נוסע וישנם תנודות של הרכב כאשר אני עולה על מעמורות נשמעים רעשים

פק פק הייתי אצל המוסכניק שלי והוא לא זיהה מה הבעייה?

ניסיתי להחליף מוטות מייצבים אך ללא תועלת

מישהו ניתקל גם בתופעה הזאת?

ואים למישהו יש רעיון מה לבדוק?

תודה לכולם

פורסם

אם כוונתך לרעש כמו של פחית שלוחצים עליה ("פק, פק"), או רעש בגנות מתכתי דומה, בדוק את חוצץ הפח, שנמצא מלפני רגליו של הנוסע הקדמי (מתחת לשטיח).

בחלק מהפוקוסים (למיטב זכרוני גם בדגמי 2001) חוצץ המתכת נוטה להרעיש בצורה כפי שתיארת.

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

דרך אגב סתם שתדעו אני הלכתי למוסך מורשה באשדוד של פורד התחילו להגיד לי שצריך להחליף מוטות מייצבים וצלחות של הפדלים וזה יעלה המון פשוט חוצפה שהפיתרון נורא פשוט גועל נפש!!

פורסם

אז ככה שלום לכולם

בהמשך לתקלה שכתבתי לכם על רעשים בעת עלייה על מהמורה הכי קלה וסיבוב ההגה נשמעים רעשים ואפקט של פקק גרבר ניפתח

היתקשרתי ליבואן העלתי בפני שרות הלקוחות את הבעייה מיסתבר שהם יודעים על התקלה אבל התקלה מתוקנת רק במסגרת האחריות

ובבירור עים המוסך המורשה באשקלון סרוסי נאמר לי שיש פיתרון לבעיה חיזוקים של קיר האש מיתחת לפדלים שהתיקון נאמד על סך 1500 שקלים לא יאומן!!!

שהתעקשתי עים שירות הלקוחות שהם ינשאו בנטל וביקשתי שיפנו אותי לגורם יותר מוסמך נאמר לי שעלי לפנות בכתב למנהל שרות הלקוחות

הרעשים פוגעים מאוד באיכות הנסיעה

רעיונות הצעות יתקבלו בברכה!!

תודה

ותודה מיוחדת לעמית שהאיר את עייני בתקלה זו

פורסם

בפנייתך למנהל שרות הלקוחות, כתוב לו שמכיון שהבעיה נובעת מפגם תכנוני של ייצור הרכב ורק במקרה התקלה פרצה אצלך לאחר תום האחריות והיא אינה נובעת משום בלאי או שחיקה, אז אתה מבקש שיתקנו לך הבעיה במסגרת אחריות הרכב ללא תשלום מצידך. קווה לטוב.

נא עדכן בתוצאות.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

זה מה שנקרא מחירי סוף העונה, או סוף-הונאה:

1500 זוזים בשביל עבודה כזו:

נסיעת מבחן קצרה עם אחד העובדים הבכירים(הבוחן התמהמה להגיע לעבודה), הרכב הורם אחר כבוד על הליפט, והבחור מגיע עם צינור צול וחצי ופטיש 3 ק"ג ודופק על פח האש icon_eek.gif

מזל שלא בררת כמה עולה טיפול תקופתי.
פורסם

בהמתנה לתשובה ממנהל ממחלקת השרות בחרתי לעשות סקר קטן במוסכי פורד המורשים

כשהתקלה ברורה וידועה ליבואן כניראה שלמוסכים לא

התעייצות עים 6 מוסכים מורשים כולם השתהו קיר האש?

לא שמעו על כך מעולם

האומנם?

לא להאמין מטורף!!!!

פורסם

סוף סוף לאחר מאמצים כבירים הגעתי לנחלה!!!

אז ככה מסקנה שלי מיכול הסיפור שגם מוסכים מורשים הם חאפרים או שהם גנבים והאפשרות השנייה יותר קורצת לי

אז ככה בהמשך לכול סוגי ההבחנות לקחתי יום חופש והחלתי לשים קץ לפרשה המטרידה נסעתי למוסך בראשון לציון מוסך פורד וניגשתי לבחור בשם אריק שהוא הפנה אותי למהל מוסך שיעשה איתי סיבוב על הרכב לאחר נסיעת מבחן קצרה נאמר לי שהבעייה מדוושת הלם וצריך להחליף את כול דוושת הלם וזה עולה רק מנגנון הדוושה 2400 לא כוול מעמ ועבודה!!!

חשכו עניי טוב לא התאיישתי וזכרתי שעשיתי סקר לתקלה התקשרתי למוסך פורד בקרית גת והם אמרו לי גם כן משהו על רעשים מין הדוושה שזה סיפור של 80 שקלים לתקן לא האמנתי אבל החלטתי לפני שאני נואש לקחת את רכבי ולינוסע לשם בהגעתי לשם פגשתי את מר יונתן מנהל המקום בחור נחמד שהפנה אותי לאחד המכונאים הסברתי לא על התופעה והוא ביקש ממני להכנס מבלי לינסוע על הרכב למבחן

פתח הבחור את מכסה הפלסטיק שמיתחת להגה לקח ספרי שימון וריסס את נקודה מסוימת במנגנון הדוושה וסגר צחקתי עליו אמרתי לא מה זהו??

הוא אמר לי תעשה סיבוב עכשיו ותבדוק מה אני יגיד לכם התיקתוקים נעלמו!!!!!!

לא יאומן נישקתי את הבחור מרוב שמחה לא ידעתי מה להגיד לו

בקשתי ממנו שיספר לי קצת על התקלה והוא אמר שיש מנגנון לדוושת בלם שבמידה ויש תאונה הדוושה מיתקפלת כדיי לא לפגוע בנהג וכאשר יש בלימה חזקה או משהו כזה משהו מישתחרר שם ויש איזה וו שעושה את הרעש הנל בכול מיקרה לא המשכתי להתעננין מרוב שימחה!!

בקיצור סוף טוב הכול טוב

לא לישכוח מוסך פורד בקרית גת אמינות שירות ומיקצוענות!!!!

ובקשר לאחרים תסיקו מסקנות לבד!!!

תודה לכולם על התמיכה והעזרה!!!!

יגאל

דרך אגב 80 שקלים זה הפיתרון!!

פורסם
סיפור מעניין עם בונוס פירסומי מצויין למוסך שבו תיקנו לך את הבעיה.

אבא שלי סיפר לי שלא עשו אותי באצבע...

אני בדרך כלל חשדן מאד לגבי דברים כאלה אך הפעם זה נראה לי לקוח מרוצה אותנטי. (דרך אגב מי זה האיש עם האצבע הענקית בסמלון שלך? :lol: )
פורסם

תעבור שוב פעם על האשכול ותקרא שבתחילה הוחלפו מוטות מייצבים, לאחר מכן הוא היה במוסך אחר ושוב פעם נאמר לו שיש להחליף מוטות מיצבים.

ברכב משנת 2001 כבר מחליפים מוטות מיצבים בגלל חשד לרעש ?

תקשיב גם לי יש רכב חדש גולף שנת 2006 ומערכת המיתלים דומה מאוד לפורד פוקוס ואכן יש רעשים בפניה חדה ובמהירות איטית וגם כאשר עולים על מהמורות (רעש חלשלוש יש לציין).

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...