Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול אני נוסע לי להנאתי ככה עם החבר'ה פוגשים בנות יוצאים עניינים והכל....אני בסטייל שלי עם פול ווליום 2 המגברים עובדים מצויין ושומעים אותי עד לתילאננדד...

אז עשינו מירוצון קטן אני ועוד אחד ועליתי על כמה באמפרים במהירות של איזה 120 +\-

בכל מקרה, בדרך חזרה הבייתה אני עדיין שומע חזק והכל...רואה ידידה שלי מסמנת לי אז עצרתי לידה אמרתי שלום הנמכתי תמערכת עד ל-0, דיברנו כמה דקות ואז שהגיע הזמן להתעופף...אני מרים טיפה קלאץ', לוחץ טיפה גז...ואז שומע תמנוע שלי מהרמקולים :o

מה מו מי איך למה כמה!? זה ממש מציק!

הבנתי שדברים כאלה נובעים ממינוס חלש - ויש לי אני 2 כבלי מינוס שונים לשני מגברים ושני המינוסים מאוד מאוד חזקים (מחוברים לבורג של החגורה מתחת למושב האחורי)

וגם שזה עבד מצויין עד עכשיו...

מישהו!? משהו!? (אם תוכלו לתת פתרונות ללא "המשתיק רעשים" הזה...כי אני לא מעוניין בו)

בתודה,

אבירם!

אני גאה להיות בעל הפיאסטה (87-ישן להללה) הכי יפה ומדהימה בארץ!!!! חחח נראה לי היחידה שסוגרת 180 :twisted:

פורסם
אתמול אני נוסע לי להנאתי ככה עם החבר'ה פוגשים בנות יוצאים עניינים והכל....אני בסטייל שלי עם פול ווליום 2 המגברים עובדים מצויין ושומעים אותי עד לתילאננדד...

אז עשינו מירוצון קטן אני ועוד אחד ועליתי על כמה באמפרים במהירות של איזה 120 +\-

בכל מקרה, בדרך חזרה הבייתה אני עדיין שומע חזק והכל...רואה ידידה שלי מסמנת לי אז עצרתי לידה אמרתי שלום הנמכתי תמערכת עד ל-0, דיברנו כמה דקות ואז שהגיע הזמן להתעופף...אני מרים טיפה קלאץ', לוחץ טיפה גז...ואז שומע תמנוע שלי מהרמקולים :o

מה מו מי איך למה כמה!? זה ממש מציק!

הבנתי שדברים כאלה נובעים ממינוס חלש - ויש לי אני 2 כבלי מינוס שונים לשני מגברים ושני המינוסים מאוד מאוד חזקים (מחוברים לבורג של החגורה מתחת למושב האחורי)

וגם שזה עבד מצויין עד עכשיו...

מישהו!? משהו!? (אם תוכלו לתת פתרונות ללא "המשתיק רעשים" הזה...כי אני לא מעוניין בו)

בתודה,

אבירם!

מילא שאתה ילד מתלהב ולא מעניין אותי הסיפורים שלך והיית יכול לחסוך אותם וגם את התגובה שלי,

אלא שיש על נושא רעש אלטרנטור כ"כ הרבה תר'דים, שכל שעליך זה לחפש קצת, לקרוא ולהחכים.

בהצלחה

פורסם

כל זה היה בציניות...ואני לא ילד אני נער.

בכל מקרה תודה!

אני גאה להיות בעל הפיאסטה (87-ישן להללה) הכי יפה ומדהימה בארץ!!!! חחח נראה לי היחידה שסוגרת 180 :twisted:

פורסם

תודה על התשובה המהירה אריאל!

ועשיתי חיפוש קטן עכשיו והבנתי שהפיתרון של כמעט כולם היה זה שהם העבירו את הכבלי מתח עם הכבלי RCA\רמקולים.

ולא, שלי הכבלי מתח בצד אחד והכבלי RCA בצד השני... =\

פורסם

אבל זה עדיין לא מסביר מדוע החלה התופעה אחרי שנסעת בפראות...

צריך לבדוק את כל החיבורים בדגש על חיבורי המינוס, כולל של הפאנל ובלי קשר, הנושא טחון דק דק. תריץ חיפוש, יש תהליך בדיקה שלב שלב.

טוב שלא אמרת, שהסאב שלך התפרק בבגאז' אחרי שעלית על באמפר ב 140 ואתה לא מבין למה...אולי הבעיה חשמלית?

בהצלחה וסע בזהירות.

כשנוסעים מהר - לא מגיעים רחוק

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

שמעו אותך עד לתאילנד?

ואו , אפילו עד הבית שלי לא שמעתי אותך

כנראה תאילנד זה קרוב ממה שחשבתי

אני לא אתפלא אם נראה את הרכיבים שלך מוצעים למכירה בזמן הקרוב עקב "השבתת רכב אני מוכר את המערכת"

יום טוב.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

סיכוי סביר והגיוני ביותר שתצטרך לפרק את המגבר לחידוש הלחמות ביציאת ה-RCA מהפרינט

ובלי שום קשר קצת יותר בזהירות

earthquake sound frik

פורסם

ג'סי שלי עומדת בלחץ אל תדאגו...

והמגבר בסדר גמור...

חיברתי אותו ברכב של ההורים והכל בסדר.

אוחח... :@

פורסם

פיאסטה?

ואתה עוד עושה "מרוצונים" ?

תזכיר לי לצלם ולשלוח לפספוסים :) אולי נזכה בפיאסטה חדשה !

בקשר ל 180 שלך , אני בספק

בטח עלית על באמפ ב100 והמחוג קפץ בטעות ל 180 ונתקע:D

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

חח נהיו לי בדרנים...

אבל בקטנה...

וחח היא בסדר ברוך ה', לא השפיע בכלל...

בכל מקרה אהההההה...........כן.

--

והעניין סודר בלי משתיקים בלי כלום!!! :D

לקחתי אחורה את המשענת של המושב האחורי בכדי לבדוק מה הולך שם וראיתי שכבל נוגע בברזל...

הזזתי וזהו...

יום טוב!

פורסם
חח נהיו לי בדרנים...

אבל בקטנה...

וחח היא בסדר ברוך ה', לא השפיע בכלל...

בכל מקרה אהההההה...........כן.

--

והעניין סודר בלי משתיקים בלי כלום!!! :D

לקחתי אחורה את המשענת של המושב האחורי בכדי לבדוק מה הולך שם וראיתי שכבל נוגע בברזל...

הזזתי וזהו...

יום טוב!

אחי אתה גדול.

תבקר כאן מדי פעם, אתה מוסיף פלפל.

ביי

תזהר מהבאמפרים בתאילנד

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

תאילנד?

זה לא ליד חדרה?

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

בדיוק!

ליד סמי בכיכר...

• תוכן חדש...