Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חמישה הרוגים בתאונת דרכים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמיד נעים לראות את הברירה הטבעית בפעולה , [לא ככה דוקטור?]

תנחומיי למשפחה שעל גבם פעלה הברירה, כולי תקווה שלאונו היה ביטוח בתוקף.

רון.

-סעו בזהירות, החוק הראשון של דארווין לא מפסיק לעבוד-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

ידידי הנסיך,למרות שזה פורום ולמרות שזה עדיין רק קהילה וירטואלית אני מאמין שלסמיילים שלך אין מקום בהקשר ההודעה הזו.

כמה חבל,משפחה חפה מפשע ככל הנראה שרק רצתה להגיע הביתה עם הילדים באוטו.

החתימה נמחקה על ידי הנהלת האתר.

פורסם

מי שגרם לתאונה לפי הכתבה היה נהג צעיר שנהג בכבישי בכינרת ברכב ידני עם יד אחת מוגבלת!

כלומר מתכון בטוח לאסון, מה שמטריד באמת זה שמצויין בכתבה שהמכונית הנ"ל נעצרה קודם

והנהג הוזהר, השאלה האמיתית כאן היא איזה שוטר נתן לו להמשיך בנסיעה לשוטר זה צריך להוריד את הראש!

פורסם
ידידי הנסיך,למרות שזה פורום ולמרות שזה עדיין רק קהילה וירטואלית אני מאמין שלסמיילים שלך אין מקום בהקשר ההודעה הזו.

כמה חבל,משפחה חפה מפשע ככל הנראה שרק רצתה להגיע הביתה עם הילדים באוטו.

מדבר אותו הילד שפותח כל 10 דקות אשכול בנושא "נהיגה בקלות דעת" אבל עם ניסוח שונה.

לגבי התאונה: באמת צריך לעשות חקירה לשוטר ש"הזהיר" את יושבי האונו, זה הבעיה במדינה שלנו, שאת מי שצריך להוריד מהכביש, מזהירים, את מי שלא צריך להוריד מהכביש, מורידים, בשביל זה כלום כאן לא משתנה כמעט, ועדיין יש פול שיכורים בכבישים, וכל מה שתרצו, אני אישית יודע שמפחיד כבר לצאת מהבית בימי שישי.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
אם באמת הרוצח שנהג באונו נעצר על ידי שוטר לפני כן ,גם השוטר רוצח

לא סתם רוצח, רוצח המונים. צריך להכניס אותו מייד לכלא לכל ימי חייו ולשחרר אותו רק בעסקת שבויים עם החיזבאללה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני גר בטבריה, הלכתי לקחת כמה חברים מאיזור פוריה וראיתי את המכוניות, ממש כואב הלב היה לראות אותם הם ניראו כמו כמה חתיכות פח קשה להאמין שבכלל מישהו יצא משם בחיים.

וזו לא התאונה היחידה שהייתה בצפון, בכביש ישר לגמרי של בערך 3 קילומטרים שמחבר בין צומת צמח עד כמעט מנחמיה, מישהו עם לאנטיס ניכנס בגדר הפרדה, ועף לתעלה, גם כל הרכב התפרק אבל לא דיווחו על התאונה הזאת בשום מקום.

סעו בזהירות, ושבת שלום.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם
מי שגרם לתאונה לפי הכתבה היה נהג צעיר שנהג בכבישי בכינרת ברכב ידני עם יד אחת מוגבלת!

כלומר מתכון בטוח לאסון, מה שמטריד באמת זה שמצויין בכתבה שהמכונית הנ"ל נעצרה קודם

והנהג הוזהר, השאלה האמיתית כאן היא איזה שוטר נתן לו להמשיך בנסיעה לשוטר זה צריך להוריד את הראש!

כרגיל , בעיתונים/אתרי אינטרנט חדשותיים ממהרים לפרסם מעשיות ועובדות בלתי מעשיות - ואתם מייד אחריהם.

תפנימו את העובדה שלא כל מה שכתוב בעיתון הוא אמת קדושה. הנהג לא היה צעיר (ככל הנראה. עד כה התפרסם שההרוגים בגילאים 26-30 , בהנחה שלא הילדה בת ה-11 נהגה), ולא היה מוגבל בידו או לא כשיר לנהיגה בצורה קבועה.

כדאי להמתין קצת עם התגובות עד שנדע מי נגד מי.

פורסם

זה שווה שרשור חדש לגמריי.

אתה קורא את זה , תופס את הראש ואז , בעצם כן מאמין.. כי זו המשטרה במדינת ישראל , זה לא יאומן איזו אימופטנציה.

פורסם

בושה וחרפה כך בשתי מיליפ אפשר לתאר את תפקוד המשטרה בכלל ומשטרת התנועה בפרט

חבל שכל שנה אנשים צריכים לשלם על כך בחייהם

מתי כבר נבין,בן אדם אינו חתול,אין אפשרות למות ולחזור לחיים!!!!

פורסם

התסכול יהרוג אותי ...

הבנאדם מתקשר ואומר יש כאן רוצח, והם: "לא מעניין אותי, לא בתחום שיפוט שלי".

שלחו פאקנג ניידת מה אתם מפגרים?!@#

אחחחחחחחחחחח

חבל, חבל פשוט.

כנראה עד שהמפק"ל עצמו לא יהיה מעורב באירוע כזה זה לא יגרד לאף אחד את הביצה..

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...