Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעית הצתה בפולו 04

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אבקש עזרה מאחר ואני לא מצליח להבין מדוע הרכב שלי מסרב להניע על הפעם הראשונה (הוא כמעט נדלק) ובנסיון השני הוא מניע חלק. ניסיתי להניע עם מעט גז וגם עם הרבה גז אבל לא הצלחתי לגרום לו להניע בפעם הראשונה.כדרך קבע אינני משתמש בגז על מנת להתניע ניסיתי זאת רק לצורך הבדיקה.

אני אציין בנוסך שבעיה זו חוזרת על עצמה גם כאשר המנוע חם וגם כאשר הוא קר.

אני ככול הנראה אלך למוסך לקבל הבחנה ספציפית אבל אני מנסה לדעת מאיפה יכולה להגיע התקלה כדי שלא "יסבנו" אותי במוסך וידפקו לי מחיר.

תודה מראש.

• ספונסר פורום
פורסם

צריך לנסות ניקוי מצערת וכוון בסיסי לפני הכל

דרך אגב זה שאתה לוחץ על הגז זה לא עושה כלום הרכב הזה מצויד במצערת אלחוטית

עד שהוא מניע המצערת לא נפתחת-לא חשוב כמה אתה לוחץ

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• ספונסר פורום
פורסם

יש לבדוק תקינות ווסת לחץ דלק .

יתכן שבמשך הלילה נופל לחץ הדלק,נסה לפתוח מתג הצתה לכמה שניות,לסגור ,לפתוח ולהניע שוב.

אורן

פורסם
דרך אגב זה שאתה לוחץ על הגז זה לא עושה כלום הרכב הזה מצויד במצערת אלחוטית

מה זה? יש מצערת בלוטוט'? גם אני רוצה.:twisted:

התכוונת למצערת ללא כבל גז כנראה. FLY BY WIRE.

פורסם

FLY? זו בסך הכל פולו...

אולי DRIVE כן :wink:

בנושא הנעה ברכב עם מצערת אלקטרונית:

אכן במצערות אלקטרוניות לחיצה בטווח הביניים לא תשפיע על זוית הפרפר, כל עוד המנוע אינו פועל.

אך לחיצה על הדוושה עד לסופה תגרום לפתיחה מיידית ומלאה של הפרפר - מצב שירות במוסך (מתפקד כמו ON/OFF).

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

• ספונסר פורום
פורסם
מה זה? יש מצערת בלוטוט'? גם אני רוצה.

התכוונת למצערת ללא כבל גז כנראה. FLY BY WIRE.

מה זה?fly by wire?גם אני רוצה.:twisted::wink:

התכוונת אולי לdrive by wire.

אורן

פורסם

תודה רבה על העזרה.

כנראה שהבעיה היתה אכן בסוויץ כאשר ישמתי את הרעיון של:

יש לבדוק תקינות ווסת לחץ דלק .

יתכן שבמשך הלילה נופל לחץ הדלק,נסה לפתוח מתג הצתה לכמה שניות,לסגור ,לפתוח ולהניע שוב.

אורן

אז באמת הבעיה נפתרה.

מה שמביא אותי לשאלה יותר עניינית בפולו, כאשר אני מסובב את המתג בפעם הראשונה ולאחר הקשת הקוד (קודן מקורי של פולסווגן) נורית של מפתח עם מנעול בתוכו על לוח המכוונים אינה מפסיקה להבהב(כנראה מה שגרם לבעיה שלעיל) אבל לאחר סגירה ופתיחה מחדש של המתג היא נעלמת ואכן הרכב מניעה חלק.

מה לעזאזל הנורית הזאת מייצגת???

• ספונסר פורום
פורסם
תודה רבה על העזרה.

כנראה שהבעיה היתה אכן בסוויץ כאשר ישמתי את הרעיון של:

אז באמת הבעיה נפתרה.

מה שמביא אותי לשאלה יותר עניינית בפולו, כאשר אני מסובב את המתג בפעם הראשונה ולאחר הקשת הקוד (קודן מקורי של פולסווגן) נורית של מפתח עם מנעול בתוכו על לוח המכוונים אינה מפסיקה להבהב(כנראה מה שגרם לבעיה שלעיל) אבל לאחר סגירה ופתיחה מחדש של המתג היא נעלמת ואכן הרכב מניעה חלק.

מה לעזאזל הנורית הזאת מייצגת???

סביר להניח שהבעיה היא לא בסוויץ, אם נורת הקוד נשארת דלוקה כמובן שהרכב לא יניע.

ישנם כמה תקלות שמאפיינות את התופעה שאתה מתאר, משדר מפתח ש"נחלש" עם השנים, אנטנת קליטה ושידור סביב למתג ההצתה תקולה,או פשוט אי זיהוי מפתח ע"י המחשב(נדיר),בעיה שנפתרת לאחר לימוד מפתחות מחדש...

המלצתי לך היא לנסוע למוסך מורשה או מוסך בעל ציוד\ידע מתאים לטיפול בבעיה הנ"ל,היא לא תיפתר בהתכתבות.

בברכה אורן בן סימון

פורסם

נראה שהקודן "המקורי" של פולקסוואגן, שלמען האמת איננו מקורי ומותקן בארץ, מבצע ניתוק של סליל האימובילייזר המקורי.

אי לכך, נראה שהבעיה דווקא בקודן הנ,ל ו/או תפעולו, ולא בעיה של הרכב.

בדוק מי התקין אותו (בעבור צ'מפיון), וגש קודם אליו לפני שאתה ניגש למוסך.

נראה לי שגם במוסך המורשה ידעו לאבחן שימוש לא נכון או בעיה בו.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...