Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עשיית מכונית ישנה לחדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני חדש בפורום וראיתי שזה פורום נחמד ומקצועי עם אנשים שמבינים.

אני צעיר, ויש לי רעיון שאני ממש רוצה לממש !!

אני רוצה לקנות פולקסווגן גולף שנת 80-85 בנפח 1600 סמ"ק במצב מכני לא משהו אבל מצב חיצוני שיהיה יחסית בסדר. שלא תעלה הרבה עד 4000 שקל

ואז פשוט להחליף בה הכל , אני מתכוון פחחות וצבע חדשים!, לשים בה מנוע 1600 הזרקת דלק, וגיר תואם

רדיאטור וכל שאר הדברים פשוט חדשים(חדש כולל גם דברים משומשים אבל שתואמים למנוע מהשנתונים האחרונים , אפילו מטוטאלוס)

לשנות לה גם גודל גלגל ליותר גדול ורחב (עד המקסימום המותר בחוק) ולהנמיף ולהחליף מתלים

התקציב שלי 25-30 אלף שקל לא לירה יותר

האם זה אפשרי במסגרת התקציב ומבחינת רישוי??

בתודה רבה חייל עם חלום לשנה הקרובה :)

פורסם

אפשר כל מיני דברים, אבל לכל השאלות שהעלית יש תשובות

אשר יופיעו במנוע החיפוש. קח הרבה זמן והמון סבלנות, ואני בטוח שתמצא את כל התשובות אחת-אחת.

מה שאני כן יכול לומר כבר עכשיו, שהתקציב די גבולי לכל מה שתיארת.

עריכה: תשכח מהשתלות מנוע מסובכות, הן מבחינה תקציבית והן מבחינה חוקית.

גם מציאת גולף מאזור 84 ב-4,000 במצב סביר מינוס תהיה בגדר נס קטן.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

פחחות אני יודשע שזה שטויות אבל אני רוצה להחליף את רוב מה שמתחת למחסה מנוע גם כי אין לי כוח למוסכים וקילקולים, רוצה אוטו אמין, וגם כמובן יותר כוח!! לא אוהב ליסוע מהר אבל אוהב כשהרכב סוחב כמו שצריך, יש אפשרות אחרת במנוע קיים?, כי יש מישהו שאני מכיר שיכול לדנדש לי כל מנוע במחיר מצחיק אבל אני עדיין רוצה יותר כוח

פורסם

עזוב שטויות, תן לי את הכסף אני אראה לך איך משחזרים אלפא ספרינט.

מה שאתה רוצה אפשרי אך מיותר, רכב ישן לא יתן את מה שרכב חדש יתן.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

כשיהיה לך עודף כסף וניסיון בדברים שכאלה תתעסק בזה.

בתור אוטו ראשון, אתה לא צריך אוטו קומבינה.. ב25-30, יש הרבה רכבים חדישים שישרתו אותך נאמנה במשך שנים רבות.

בהצלחה בכל מקרה.

אור.

פורסם

למה לך להתחיל מרכב ישן ובלוי, שבתקציב שלך תוכל לקנות רכב מודרני בהרבה?

אני לא מנסה חלילה להוריד אותך מהרעיון הנפלא של שחזור רכב למצב המיטבי שלו, אתה פשוט צריך להבין שכדאי לעשות את זה מהמניעים הנכונים ולא בגלל תוכניות טלוויזיה כמו Pimp My ride.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

חס וחלילה פימפ מיי רייד לא מדליק אותי כל הקטע הזה וכל המהיר ועצבני...

רוצה רכב ישן לדנדש אותו שייראה וייסע טוב לא רוצה את כל הקטע של אגזוז לחץ שעושה רעש יפה ונוסע ב 20 קמ"ש כי לא סוחב יותר, ממש לא!

אני גם לא רוצה לעשות את זה לבד.... במוסכים

אבל האם זה אפשרי כי צביעה זה פשוט אבל המנוע וכל השאר קצת טיפה יותר

פורסם

צביעת רכב זה לא דבר פשוט.

יש בעלי מקצוע שעובדים שנים כדי להגיע לרמה מסויימת.

אם יש לך צורך בייעוץ לקניית רכב בסכום מסויים, ולא מצאת לכך תשובות במנוע החיפוש של הפורום, פתח שרשור בפורום "ייעוץ לפני קניה" פה.

מה שמתחת למחסה מנוע גם כי אין לי כוח למוסכים וקילקולים, רוצה אוטו אמין, וגם כמובן יותר כוח!!

בגולף שנת 80 תוכל להכניס מנוע של גולף שנת 80, מפרוק / ייבוא. מנוע משומש, בן 26 שנים.

לא תקבל גולף חדשה ב-20K.

אם אתה מחפש אוטו אמין וחזק - אתה בבעיית תקציב.

תתחיל קודם בלקרוא את זה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959#post1011959

וכתוב ללא !!! מיותרים. אל תצעק. לילה עכשיו.

אח"כ קרא את ההודעה הזו, מלפני שבועיים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=125741&highlight=%E5%E1%EE%F6%E1

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

עזבו צביעה זה יותר שולי בשבילי!

מה שאני מנסה לשאול כל הזמן זה מה אפשר לעשות מתחת למנוע? כדאי להחליף להזרקת דלק או להשאיר את הקיים ולדנדש אותו ואיך אפשר להוסיף לו כוח...

אני רוצה לעשות אוטו יפה שייסע טוב וחזק שיהיה אמין... אני מאמין שאם אני אקח אוטו ב 5 אלף ואשקיע בוא עוד 25 אלף זה אפשרי? ואם כן מישהו מכיר מוסכים טובים או רק עצות טובות?

פורסם

להערכתי במחיר שציינת , לא יספיק הקציב. בטח אם אתה לא עושה חלק גדול מהעבודה בעצמך.

פחחות וצביעה כוללת תעלה לך בסביבות 5K אצל הפחח הכי זול , רק שיהיה לך מושג.

מנוע וגיר לגולף - להערכתי לא פחות מ-5 גם כן.

החלפה להזרקה וכו' - בין 5 ל 10 כולל עבודה.

גלגלים וצמיגים - 3-4 לפחות.

בולמים וקפיצים - עוד 2-3.

רדיאטור עוד אלפייה.

גמרת את התקציב , עוד לפני עבודה , ולפני שהחלפת חלק אחד נוסף (ויהיה לך מה להחליף, תאמין לי), ובהנחה שהכל מתאים אחד לאחד, בלי קומבינות (שעולות כסף).

בתקציב שלך , זה לא ממש מעשי (אלא אם תתחיל להתפשר).

פורסם

אם זה חלום שלך, גולף ישנה ומדוגמת, לך על זה.

גם אני, כשאני רואה רכב ישן ושמור, מתלהב הרבה יותר מאשר איזה בימר חדשה (כל פעם שאני עובר ליד אלפא סוד אחת מפורקת ליד הבית, אני צריך לשכנע את עצמי שהתקציב הוא ללימודים :cry: )

א-ב-ל, במובן הפרקטי אתה נכנס לצרות לשווא.

אינני בעל מקצוע בתחום הרכב, אבל החלפת מנוע, גיר (אם צריך), פחחות איכותית, צמיגים , גאנטים וכל מה שמסביב (ותמיד יש דברים שלא ציפית להם), יכול בכיף לעבור את הסכום שציינת.

גם אל תבנה על אמינות. זה לא תמיד מסתדר (מניסיון).

מה שכן, אם יש לך תקציב חודשי לאחזקת הרכב, וגולף עושה לך את זה, חפש GTI MK2 (או 1, אבל בספק שתמצא). רכב נהדר, אבל עלויות אחזקה שעלולות להפתיע.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

חחח תודה על העזרה חברה....

תבינו שנגיד ואני לא מחליף מנוע, ואז להחליף הכל מתחת למכסה מנוע (לשים דברים חדשים) זה ממש לא נורא ואני אעמוד בתקציב וזה יכלול צבע (אני רוצה לשים 10 על הצבע ופחחות),

אבל אני רוצה יותר כוח איך זה ניתן להשגה???

פורסם

אתה מזכיר לי את עצמי לפני כמה זמן...

בכל מקרה זה לא קשור לקרב' או הזרקה, לגולפים גם ניתן להשיג מנועי הזרקה בכל השנתונים, אם זה 1.6 של דור ראשון או 1.8 של דור שני (GTI)

לרכב הזה ניתן לעשות הכל מבחינת כוח והכל תלוי בכסף שיש לך, ניתן לשים גם מנוע 1.8 טורבו (בוצע בכמה וכמה רכבים בארץ).

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

שיפור של מנוע יהיה מעבר לתקציב שלך.

מצטער שאני מוציא לך את הרוח מהמפרשים, אבל אתה טוחן מיים.

חפש במנוע החיפוש של הפורום, ואחרי שתקרא את התשובות לשאלות שעדיין לא שאלת, תוכל להבין יותר ויהיה קל להכוין אותך אם תשאר מעוניין.

אחרי שתקרא את כללי הפורום, שהפנתי אותך אליהם, ובחרת להתעלם מהם, חזור אם תהיינה לך עוד שאלות.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...